# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Attığı gol tam önümde oldu, o topa öyle vurmaya cesaret edebilecek pek adam yok takımda müthişti golü. Son vuruşlarda biraz daha sakin olursa çok daha iyi olur 4 gol atabilirdi bugün. Yüzümü kara çıkartmıyor kerata :p

[video=youtube;8FEJm_xfkhQ]https://www.youtube.com/watch?v=8FEJm_xfkhQ[/video]

:tiphat:

Direkten dönen pozisyonun öncesinde topu alıp geriye doğru gitmeye başlayınca "Cruijff dönüşü" mü yapacak lan acaba dedim. Fakat direk ters ayağıyla dönmeye karar verdi ve başarılı oldu. Bunu sadece Pino gibi atletik adamlar yapabilir. Monaco'da da izlemiş biri olarak Pino'nun üzerine sürekli kattığını söyleyebilirim.

eski yorumlara biraz bakıyordum. baya değişmişiz allahtan yüzümüzü kara çıkardı.

Direkten dönen pozisyonun öncesinde topu alıp geriye doğru gitmeye başlayınca "Cruijff dönüşü" mü yapacak lan acaba dedim. Fakat direk ters ayağıyla dönmeye karar verdi ve başarılı oldu. Bunu sadece Pino gibi atletik adamlar yapabilir. Monaco'da da izlemiş biri olarak Pino'nun üzerine sürekli kattığını söyleyebilirim.

Olm bu Cruyffculugun beni dehsete dusuruyor :(

Baros'un sakatlığında ilaç gibi geldi vallaha.

Dikkatimi çeken birşey var.Şutları kaleyi bulmasına rağmen hep kalecinin alabileceği toplar atıyor.Halbuki, direkten dönen pozisyonda yahut son anlardaki pozisyonda rahatlıkla kalenin dibinden golünü yazabilirdi.Bu tür pozisyonlarda yapılacak en iyi iş budur.Cassio Lincoln'ün Trabzonspora attığı golü bir yeniden izlesek ne denli akıllıca olduğunu görebiliriz.

Raikonen`i bilirdim F1 den buz adam derlerdi

Pino da aynen oyun içinde soğukkanlı ve sakin

Top ayağına sanki yapışıyor

Keita`nın alındığı sezon bir gazete de adı bizle anılınca bile

Çok heyecanlanan biri olarak şu performansı beni şaşırtmıyor

direkten dönen topunda bi an pes oynuyomuşum gibi hissettim

ceza sahasında bi 20-25 saniye topla gezdi resmen

en iyi pozisyonda beklenmeyen köşeye vurdu ki daha ne yapsın ama

top direğe çarptı maalesef

2. golüne şapka çıkartılır