Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye la? Avatarındaki adamın romantik bir futbolcu olmasındaki en büyük etkende Cruijff.![]()
Bence forvet yerine sağ açık alalım. Pino, Baros'un yedeği olabilir.
Bence forvet yerine sağ açık alalım. Pino, Baros'un yedeği olabilir.
Niye la? Avatarındaki adamın romantik bir futbolcu olmasındaki en büyük etkende Cruijff.![]()
Aşırı iyi oynuyor bu adam. Hakkaten son yıllarda bize gelmiş en büyük yeteneklerden. Ne kadar rahat oynuyor bu adam böyle inanılmaz gerçekten. Geldiğinde güveniyordum kendisine, kötü oynarkende destek çıkmıştım ama artık bir yerden sonra hakkaten yeteneklerinden şüphe etmiştim doğruya doğru. Fakat Hagi ile resmen başka bir adam transfer etmiş gibi olduk.
Şut desen var, hız desen var, çalım desen var, top kontrol desen var, pas desen var, oyun zekası da var. Her iki ayağını da kullanabiliyor ve hücumda her yerde oynayabiliyor. Daha ne olsun ?
Romantik falan derken? Çünkü Xavi herşeyi, Rijkaard'a borçlu olduğunu söylemişti de ondan diyorum.
Rijkaard'ı bu günlere getiren kim peki?(Teknik direktörlük açısından)
İyide ben Rijkaard'ı bu noktaya getireni söylemiyorum ki; Xavi'yi bu noktayı getiren adamı söylüyorum![]()
benziyorlar degilmi
![]()
![]()
Onu bilmiyorum ama basitçe mantık kurduğumuzda ne çıkıyor ortaya bakalım istersen; Cruyff yoksa Rijkaard yok, Rijkaard yoksa Xavi de yok.
Biliyorum saçmaydı.![]()