# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Bence forvet yerine sağ açık alalım. Pino, Baros'un yedeği olabilir.

Aşırı iyi oynuyor bu adam. Hakkaten son yıllarda bize gelmiş en büyük yeteneklerden. Ne kadar rahat oynuyor bu adam böyle inanılmaz gerçekten. Geldiğinde güveniyordum kendisine, kötü oynarkende destek çıkmıştım ama artık bir yerden sonra hakkaten yeteneklerinden şüphe etmiştim doğruya doğru. Fakat Hagi ile resmen başka bir adam transfer etmiş gibi olduk.

Şut desen var, hız desen var, çalım desen var, top kontrol desen var, pas desen var, oyun zekası da var. Her iki ayağını da kullanabiliyor ve hücumda her yerde oynayabiliyor. Daha ne olsun ?

benziyorlar degilmi :D

Juan_Pablo_Pino+%281%29.jpg
lil-wayne2.jpg

Aşırı iyi oynuyor bu adam. Hakkaten son yıllarda bize gelmiş en büyük yeteneklerden. Ne kadar rahat oynuyor bu adam böyle inanılmaz gerçekten. Geldiğinde güveniyordum kendisine, kötü oynarkende destek çıkmıştım ama artık bir yerden sonra hakkaten yeteneklerinden şüphe etmiştim doğruya doğru. Fakat Hagi ile resmen başka bir adam transfer etmiş gibi olduk.

Şut desen var, hız desen var, çalım desen var, top kontrol desen var, pas desen var, oyun zekası da var. Her iki ayağını da kullanabiliyor ve hücumda her yerde oynayabiliyor. Daha ne olsun ?

Bundan iyisi şamda kayısı.

3 milyon euro bonservis.

700 bin euro civarı da maaş alıyor sanırım. 2 sezon önce Monaco'daki performansını göstermeye başladı, böyle devam ederse çok para kazandırır bize.

En faideli ve formda topcumuz. Devam Pino!!!!!

LAN PINOOO! PINOO!!

Daha önce de söylemiştim,tek eksiği özgüvendi.Onuda yavaş yavaş aşıyor.Ama benim tek korkum sakatlık.Allah korusun..

İyide ben Rijkaard'ı bu noktaya getireni söylemiyorum ki; Xavi'yi bu noktayı getiren adamı söylüyorum ;)

Onu bilmiyorum ama basitçe mantık kurduğumuzda ne çıkıyor ortaya bakalım istersen; Cruyff yoksa Rijkaard yok, Rijkaard yoksa Xavi de yok. :)

Biliyorum saçmaydı. :)

şu adamı izlemek için maçları büyük bi sabrısızlıkla bekliyorum artık harika oynuyor ya

Kahvede fener maçını izlerken top Pino'ya geldiğinde bi çocuk 'ah oğul oğulll' diye bağırıyodu daha çok bağırtır bu adam :)

"Pino ancak vasat anadolu takimlarinin oyuncusu olur, kesinlikle büyük takim oyuncusu degil."

Ridvan Dilmen ( Türkiye'nin 1 numarali futbol yorumcusu)

Sonra da sorarlar Türk futbolu niye bu halde diye, kimse futboldan anlamiyor da ondan..

Pino tercihlerinde yanlışlıklar yapıyor, şut çekmemesi gerekirken şut çekiyor, pas vermesi gerekirken pas vermiyor. Hızlı düşünüp uygulama yapmada çapı altlarda sayılır.

Geri
Üst Alt