# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Cok begensem de son vuruslarini gelistirmesi gerekiyor yine de. Topa abanmak yerine bazen daha klas ve rahat vuruslari tercih etmesi gerekiyor. O zaman da dünya capinda cok önemli bir futbolcu olur Pino. Elimizde de tutamayiz zaten.

Elano'yu beğenmiyoruz da şu haliyle bile bizim orta saha oyuncularının hepsinden iyi. Fener maçında attığı tek pasla pozisyona girmesini sağladı Pino'nun. Sonrasında bugünkü maçtaki asisti, Emre getirdi topu ve iyi ortası sonucu gol oldu. Sabri ile falan bizim çok işimiz var daha. Pino durunca önde at topu birşekilde pozisyon yakalasınla falan olmaz bence. Trabzon maçında tamam iyi oynadı fakat net pozisyonu tek Barış'ın asisti var. Trabzon defansı ağır olmasına karşın etkisiz bir şekle getirdi Pino'yu. İlerleyen haftalarda Pino oynarsa her takım karşımızdaki oyununu Pino'yu defans hatlarında kilitlemek üzerine yapacak. Orda diğer oyuncular devreye girmezse işte Pino'ya top gelir birisinde iki kişi geçer üçüncü geçer topu alır, diğerinde de vurur ya direğe gider ya da futbolcuya çarpar. Bakalım ilerleyen haftalarda ne olacak şimdilik durumu gayet iyi.

baros dan cok daha etkili.bu kazmaların yanında cok bile oynuyor

3.attığı golü görmemiştim,güzelmiş,kaçırdığı gol pozisyonları ve birkaç basit pas hatası dışında iyiydi.

baros dan cok daha etkili.bu kazmaların yanında cok bile oynuyor

boyle talihsiz yorumlari hayretle okuyorum Denizlispor B takimi karsinda attigi 2 golden Barostan daha iyi bir futbolcu oldugunumu gosterir? Adamda bitircilik diye bir sey yok, Baros bugun ayni rakibe karsi oynasa belki ilk yarida yine hattrick yapacak

Baroş'tan etkili olduğu tartışılır. Baroş bulduğunda atıyor golü. Baroş'un son vuruşları iyi. Artı Baroş Pino'dan çok daha iyi pozisyon alıyor. Pino'nun son vuruşlarının gelişmesi lazım, her takım bize Denizli'nin verdiği kadar pozisyon vermez. Kayseri ile falan oynayacağız bir adamı geçtiğinde direk kaleyi önüne aldığında çok iyi şutlar atmalı. Bana dan-dun vuruyor gibi geldi. Yani çok yetenekli işte bu son vuruşlar da önemli. Öteki türlü iki kişi geçer üçüncü gelir topu alır.

Son vuruşları gelişmez ve takım olarak bence biraz daha oyun tarzımızı değiştirmezsek işte iki hareket yapar, tribünler ve taraftarlar owwwwwwwwww derler, fakat sonuç gelmez.

Bu adam safkan forvet değil bunu unutmayın bence ki Baros ile beraber oynamalı da diyorum sürekli. Tabii ki artık Baros'un satılmasından yanayım bu sakatlıklarla gitmez.

boyle talihsiz yorumlari hayretle okuyorum Denizlispor B takimi karsinda attigi 2 golden Barostan daha iyi bir futbolcu oldugunumu gosterir? Adamda bitircilik diye bir sey yok, Baros bugun ayni rakibe karsi oynasa belki ilk yarida yine hattrick yapacak

baroş'tan iyi demedi ondan daha etkili dedi yani ayağında top tutması çok çabuk rakibi ekarde etmesi onları kastetti..

Bu adam safkan forvet değil bunu unutmayın bence ki Baros ile beraber oynamalı da diyorum sürekli. Tabii ki artık Baros'un satılmasından yanayım bu sakatlıklarla gitmez.

Sence Hagi oynatır mı ? Ben zannetmiyorum. Arda döndüğünde Arda, Baroş, Pino, Misi ya da Elano 10 numara pozisyonunda daha sonra sağ kanatta ya Elano ya da Aydın vs. ile 5 hücuma yönelik futbolcu ile oynayacağını.

Sence Hagi oynatır mı ?

Hagi'nin sistemini anlamak güç biraz o yüzden kesin konuşamam ancak şöyle bir durum var. Hagi çizgi kanadı oynatmıyor, kanat oyuncularını daha çok içe dönük oynatıyor. O yüzden ;

------------------Cana-----------Ayhan-------------

-------------------Misi---------------------------Arda

----------Pino-------------Baros------------------------

Şeklinde bir takım çıkabilir. Pino çizgiye yakın değilde içe yönelik daha serbest oynar. Tabii ki bunun olup olmayacağını görmek için ikinci yarıyı bekleyeceğiz artık :(

hagi bu kadar ofansif oynatmaz boşa bekleme bence.

Forvet olarak Baros'la aralarinda cok buyuk farklar yok, 1 sezon forvet oynasa Baros'tan iyi olur. Teknigi daha iyi zira.

pino artık kalitesini kıyaslamıştır.bu adamı kim buldu ise helal olsun bize.artık öyle genç yetenkler bulmalıyız işi bitmiş yabancılarla olmuyor maalesef. fransa ligi ciddi pazar bu açıdan. eğer pino son vuruşlarda daha iyi olursa inanılmaz bir bonservis bedeli olur hız teknik ve kuvvet gayet iyi durumda son vuruşlarda daha dikkatli olsa her maç hat trick yapar çünkü defanslar tutamıyor adamı.denizliye karşı öyle diyenler luganoya karşı da gördük gayet iyidi...

Hagi Pino'yu kesmezde benim söylediğimi yapmazsa da Misimovic'i keser bana göre. Diyorum zaten ne oynatmak istediği belli değil şu an kadro tam olmadıki görelim

Baroş yetenekli idi ama bitti gibi artık. Sakatlık, sakatlık. Pino oynasın işte forvet mevkisinde. Pino'ya biraz Hagi falan pozisyon ve bunun dışında topla şut, son tercihler vs. vs. konusunda iyi bir eğitim verirlerse Pino olur gibi.

pino böyle devam ederse keita hiç yani çünkü pino deplasmanlarda da çok iyi.keita samiyen de oynuyordu sadece.pino kadıköy ve trabzonda iki zor maçta kalitesini gösterdi....ve adam sadece 600 bin euro alıyor unutmayalım bunu...

Yanlış yere atmışım mesajı.

Direğe vurduğu bir top vardı ilk yarı. Doğal forvet olmadığını orada ve 1 tane daha kaleciyle karşı karşıya pozisyonda kanıtladı. Plasesi yok hiç derken ilk golüyle susturdu beni. Kral adam kral oturtur adamı.

baros u kötülemek için söylemedim.barosdan iyide demedim.sadece daha etkili dedim.kadıköyde feneri sahasına hapsetmemizin ve fenerin ileri çıkamamasının en buyuk nedeni pino dur.bugunkü maçı baz alarak yorum yapmıyorum.

baros daki bitiricilik yok ama baros dan cok daha fazla top saklayabiliyor.ben hoca olsam ilk tercihim pino olurdu

Pino geldiginde su sözü sarfetmistim bir cok arkadasim gibi "Cok can yakar". Kendileri isbasi yaptilar, devam ediyor ve devam edecekler insallah. Evet evet, cok can yakacak daha...

arkadaşlar bence baros ve kewel çok sevmemize rağmen galatasaraydan gönderilmeliler sürekli sakatlık sorunu formsuzluk oluyor..takıma katkı yapacak yabancılar alınmalı...

Geri
Üst Alt