# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Harikaydı bugün. Direkten dönen şutu muazzamdı. Yürüyedur Pino. :)

Fiyat/performans oranı müthiş bir oyuncu. Yalnızca 2 şey var, bencilliği bırakıp biraz daha paslı oynasa ve kaleye yakınken plaseyi tercih etse harika olacak.

Fiyat/performans oranı müthiş bir oyuncu. Yalnızca 2 şey var, bencilliği bırakıp biraz daha paslı oynasa ve kaleye yakınken plaseyi tercih etse harika olacak.

buda pino'nun tarzı böle daha çok sevdim onu.. Düşünseniz ya; pino bugün gene o, pıno şutuyla gol attı ne güzel demi pıno şutu...:tiphat::lol::lol:

maxi_2581254952305.JPG

Adnan Sezgin Oley :) Ayıp olmasın o zaman bir tane resmini ekleyelim Adnan Sezgin'in.

:tiphat:

Kale agzından bitane cok net kacırdı onuda yazalım unutmadan topa tecavüz edercesine vuruyor:D

Bu forumda çoğu insan Keita'nın niye satıldığını hala kavrayamadı arkadaşım zaten. Keita'da birazcık oyun zekası olsa oynadığı her maçı çok farklı kazanırdık. Her maç kale dibine kadar getirir, milleti sıraya dizer ama boş adamı bir türlü bulamazdı saçma sapan yerlere pas verir veya orta açardı. Pino'yu ise daha izlemedik ,15 dakika ile değerlendirmek yanlış olur ama olumlu sinyaller verdiği kesin.

-----------------------

Pino Keita'dan kat kat faydalı olacak eğer sakatlanmazsa.. KAyıtlara geçsin bu yazı :)

-----------------------

Bence Pino iyi futbolcu.. Takım kötü olduğundan Pino, Misimovic, Elano gibi kaliteli futbolcular da kötü görünüyor.

Sacmalık, iyi topcu topa ilk dokunusunda kendini belli eder. Pino ise ilginc bir adam, sanki gitmek icin kötü oynuyor.

Güzel kardeşim yazıda "bence" yazıyor. Bu benim görüşüm ve top ayağındayken gayet kaliteli bir kumaşı oldugunu belli ediyor. Takım kötü , dolayısıyla herkes kötü. Sonuçta bu adam Messi veya Ronaldo değil takımı tek başına sırtlayacak.

Bunlar Fenerbahçe maçına kadar olan Pino ile ilgili görüşlerim. Hani forumda çok bilmiş futbol ulemaları var ya "bundan futbolcu olmaz, yok serdar özka'nın kopyası, KEita'nın sağ bacağı...." diyenler. Ha şimdi de Pino'yu öve öve bitiremeyenler başladı. Allah aşkına şu işi bir abartmadan yapın da fenerlilerden farkınız olsun. Liseli ergenler gibi burda sidik yarıştırmaya da gerek yok, bilmişlik taslamaya da... Pino'yu belgrad maçında kısa süre izleyen ve az çok futboldan anlayan biri zaten o an anlar Pino'nun kaliteli bir kumaşı olduğunu. KEita ile Ribery ile karşılaştırmaya gerek yok. AYrı özellikleri ön plana çıkmış oyuncular hepsi. İSteyen KEita'yı beğenir isteyen Pino'yu. Şuan Keita takımımızda değil, Pino var ve dolayısıyla boş konuşmaya gerek yok.

Yorumlar çok talihsiz olmuş. Ben hariç kimse beğenmedi galiba, özellikle ikinci yarıda biraz daha etkiliydi. Son dakikada ki frikikiği girseydi, yorumlar çok farklı olacaktı herhalde. Gerçekten çok şanssız bu çocuk. Bir kere kuvvetli değil Pino, güçlenmesi lazım. Onun dışında hala bireysel oynayama çalışıyor, devamlı çalım peşinde. Bugün birkaç pozisyonda bencillik etmedi, pas verdi ve daha etkili oldu. Bu şekilde oynayınca daha iyi oluyor.

Bence dün fena değildi. Kuvvetlenince daha iyi olacaktır. Daha sıkı dribbling yapıp, ikili mücadeleleri kolay kolay kaybetmeyecektir. Mourinho'nun bile izleyip beğendiği bir oyuncu.

Bakın bu çocuk bir kuvvetlensin, çok daha yararlı olur. Belki Keita gibi şov izletmez, fakat bir Giovani Dos Santos kadar yarar sağlayabilir diye umuyorum. Gio'da ilk geldiğinde çok kötüydü, aldığı topu geriye veriyordu, hiç sorumluluk almıyordu. Bu çocuk en azından top alıyor, birşeyler yapmaya çalışıyor. Toptan kaçmıyor, sorumluluk alıyor.

Yahu ne sabırsız insanlarsınız, çocuğun lakabı sihirbaz diye, 5 kişiyi geçip gol mü atmasını bekliyorsunuz ? Hele birkaç maç daha geçsin, biraz daha kuvvetlensin, o zaman iyi ve kötü dersiniz. Ne bu acele ? Sanki takım çok iyi, bir tek Pino sırıtıyor.

Bugün beğendim, güzel oynadı bence. Bazen topla çok oynadı, fakat gene de elinden geleni yaptı.

Kadıköy'de etkili olacaktır bence.

Bunlarda benimkiler. :tiphat:

Sabredin arkadaşlar çok iyi oyuncu Pino bizzat ben takip ediyordum Monaco maçlarını yahu sabredin!

Arkadaşlar bu adam çok büyük yetenek hemen yerin dibine sokmayın ya biraz daha durun patlayacak yakında

Beyler Pino Monacoda patladığı dönemdede böyleydi,ilk 2-3 maç kötü sonra bomba.fenerbahçe maçını bekleyelim bence.

Pinoyu ileride serbest oynatmak gerek eğer faydalanmak istiyorsak,umarım denerler.Özellikle şutları çok etkilidir.

fenerbahce maçında herkezi susturacak bence!

Kadrolar açıklandı ve Pino bu maç ileride tek forvet olarak oynuyor.Helal be hagi,şimdi herkez görecek Pinoyu

Bunlar benimkiler arkadaşlar,ben dedim diye ukelalık yapmak istemiyorum ama dedim!

Aferin gencler cok ileri görüşlü arkadaslar barındırıyoruz Hepiniz sampiyonsunuz bravo:D

Alın benden de bir o kadar. :)

Pino bence bu senenin en iyi transferdir. Şu sakatlık problemi de olmazsa Türkiye'nin en iyi futbolcusu olacaktır.

Çok bencil oynuyor. Birileri artık uyarmalı...

Pino, dar alanda da oynayabilen bir oyuncudur. Bunun örneklerini defalarca gördük. Tek sıkıntı forvet bölgesinde aldığımız verimi, kanatta alamıyor olmamızdır.

Bu adam için; bu senenin en iyi transferi demiştim. Hala da söylediklerimin arkasındayım. Eleştirilecek yönleri var tabi; bazen gereksiz hareketler yapıp, bencil oynuyor olabilir ama potansiyel var. Önündeki stoperleri resmen maymun ediyor.

Geri
Üst Alt