# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Suç Pino'da !

5. golu atmışız Arda'nın yanına depar atıp gelmesi lazımdı ! sonrada Arda ile beraber takla atmaları lazımdı !

Çok beğenilecek bir oyun oynmadı abartmayın. 70 de girdi maç bitmiş gibi rakip 10 kişi bırakında 1-2 güzel iş yapsın. Boyle abartıyosunuz sonra fos çıkıyo.

Abarttım mı ben adamı? Çok beğendim dedim Messi demedim:) Ayrıca abartsamda sanane?

Keita'Dan üstün özellikleri pas gücü demiştik.Gösterdi zamanla daha da alışacak oyun zekası çok iyi. Sabır sadece sabır.

fransa ligi pek takip etmiyorum önceden izlemişliğim yok pinoyu ama gs de aldığı süre zarfında gördüğüm kadarıyla iyi bir oyuncu zamanla kendini gösterecektir ofk maçında beğendim

Serdar Özkan'dan iyi olduğu belli. Akıllı oynuyor pasları da çok güzel. İlk 11'in değişmezi olur.

ben iyi ışık gördüm..

bird edefansa yardım etmiyor diyorlardı.

korner çizgisinin orda gördüğüm kavruk adam sabri olamaz heralde :asd:

en önemlisi paslaşıyo gerektiği zaman gerekeni yapıyo sorumluluk almaktan kaçınmıyo . Ben şu ana kadar beğendim bi sonraki maçımızda Pino yu 11 de görürüz Cana da kilosunu vermiş olur Ledesma ve Rosicky de Sarp ı kesmiş olur :asd:

Elano'nun Brezilya Milli Takımında attığı pas gibi pas attı.

Vasat bir adam değil henüz kendini tam olarak göstermedi bence. Oynadığı yer itibariyle daha çok şey yapmalı. Ama topu ayağına aldığında heyecan yaratacak tekniği var. Önemli olan devamlılığı. İyi olacaktır.

Özellikle Sami Yen'de çok etkili oyunlar oynayacağı kesin..

Herşeyden önemlisi, çizgide kalmıyor bu adam. Kaçmıyor, saklanmıyor çizgiye. Sürekli boş alanlarda top almaya çalışıyor. Rıdvan'ın tabiri ile, alıyor veriyor.

ben cok begendim pino yu sivas macinda 11 de baslar herhalde

Oyun zekası gerçekten çok iyi, özellikle Baros varken çok asist yapar.

Fiziki yapısı gerçekten çok iyi, omuz koya koya çalımlar markajcılarını.

Ayhan ve Sabri ile iyi anlaştılar göze hoş gelen ilerisi gol ile sonuçlanan verkaçlar yaptılar. Tam yorum yapabilmek için biraz zaman geçmesi gerek.

keita ya göre oldukça vasat bir oyuncu

Bak bu mesaj sana ait.

Lorik CANA' yı eleştiren arkadaşlarıma soruyorum. Acaba siz skor yorumcuları gibi sadece tek bir maça bakıp mı bu adamı değerlendiriyorsunuz? Bu adam Arsenal'in transfer listesinde idi hatırlatırım Arsenal! Kaldı ki Sunderland gibi bir takımdan alındı bu adam ki taraftarları ortalığı yıktılar bize geleceğini duyduklarında.

Lorik CANA gerçekten çok ama çok önemli bir transfer.

Peki sormazlar mi adama "acaba sen skor yorumcuları gibi sadece tek bir maça bakıp mı bu adamı değerlendiriyorsunuz?" diye. Ahkam kesmek icin gercekten erken :ka19:

Geri
Üst Alt