# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacakmış :(

Ntv Spor hemen verdi acı haberi gerçi resmi sitede sadece şöyle denilmiş:

Dün Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde yapılan kontroller sonucunda sağ üst arka adelesinde yırtık tespit edilen Juan Pablo Pino ve sağ aşil tendonunda ağrı hisseden Serdar Özkan, antrenmana katılamadılar.

yırtık olduğu için 1 ayı bulur :(

yırtığın derecesine göre değişir o olay ki resmi sitede net bir açıklama yok.2-4 hafta arası değişir.maçta oluştuktan sonra çok zorlamamıştır işallah.

Sen nasıl bişey yaptın da 1 ay sakatlandın?30 dk oynadın.Belki daha az.Sinirlerim bozuldu yine.

Nedense hiç şaşırmadım sakatlığına.Bu konuda epey istikrarlı biri heralde.

Daha sezon başlamadan elimizde patladı :(:(

Aynı sorunlar Rosicky'i aldığımızda da başımıza gelir.

Adam geçen yıl oynamama nedeni sakatlıklar değildi.Bu sakatlığının önceki sakatlıkları ile alakası yok.Müzmin sakat falan değil.Şanssızlık.Bilip bilmeden b.k atmayalım.

Ntv'nin burda art niyetli bir haber yaptigini düsünüyorum. Klüpten bile dogru dürüst aciklama gelmedi nerden biliyorlar 4 hafta oldugunu.

Bizim takımın hepsinde bi' cenabetlik var orası kesin.. Kim gelirse gelsin ilk önce takıma gusül abdesti nasıl alınır onu göstersin.

Goal.com 6 hafta yazmış.

Birazdan ilk devreyi kapattı der bir kaynak.Resmi açıklama gelmeden gaza gelmemek lazım.Herkes uyduruyor bir yerden.

Ntv'nin burda art niyetli bir haber yaptigini düsünüyorum. Klüpten bile dogru dürüst aciklama gelmedi nerden biliyorlar 4 hafta oldugunu.

Adalede yırtık zaten minimum 3 haftadır. Pek yapıcak birşey yok,ama adale sakatlıklarının profesyonel yaşam ve futbolcu vücuduna bağlı olarak gerçekleştiği de bilinen bir gerçek.

Geri
Üst Alt