# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Ligin ilk üç haftasında olmaması çok can sıkıcı.Benim canımı sıkan takıma uyum süreci vesaire bunların gecikecek olması. Ama ilk üç hafta Baros'un dönmesi ile atlatırız bence.

Arkadaşlar bu 4 hafta- 6 hafta, 1-2 ay meselesi can sıkıyor.Kesin bir bilgisi olan,yada bu işlerden anlayan biri bilgilendirirse sevinirim..

Çok kötü oldu bu sakatlık planları altüst etti,umarım Pino erken döner..

Beşiktaş maçından önceki hafta bir 20 dakika falan oynar.Beşiktaş maçında sahaya çıkar sıkmayın canınızı.Atlatacağız.

bir kere adak kessinler ne sakatlık oluyor ne de başka birşey...

Erken sakatlandın be. Şimdi müzmin sakat damgasını vururlar sana

Senede 20 maçtan faza oynamamış çok sakatlanan adamı alırsan olacağı budur. Açıklanmadığına göre kesin 2 ayı bulur.

Ligtv 6 hafta diyor. Galiba bu herif elimizde patladi. Bravo Adnan Sezgin. :o

Oha artık yahu. 1.si elimizde neden patlasın. Ligin ilk 3 haftasını kaçıaracak. 2.si Adnan Sezgin'in ne suçu var?

Bidaha form tutacagini sanmiyorum. Monaco'da da hep ayni yerden sakatlanmis cünkü. Bu transferi Adnan Sezgin yapti ve bu sakatlik sorununu büyük ihtimal biliyordu.

Adam zaten sakat geldi.

Sakat olmasa bize neden gelsin? Sakat olmasa neden 600 bin Euroya oynasın?

Bravo Adnan Sezgin. Herkese rezil olduk şimdi.

Bidaha form tutacagini sanmiyorum. Monaco'da da hep ayni yerden sakatlanmis cünkü. Bu transferi Adnan Sezgin yapti ve bu sakatlik sorununu büyük ihtimal biliyordu.

ya adam kariyerinde bi sezonda 23 maçtan fazla oynamamış zaten,geçen sezonda hep ya sakat ya kulübedeydi,oynadığı maçlarında çoğunda sonradan girdi,4 senedir bekliyor monaco işte,monaco nun elinde patlayan adamı aldık bu kadar açık,sakat oyunculara özel bi ilgimiz var bunu da anlamıyorum.

İşe bak.

Bu kadar iyi bir oyuncunun bu kadar ucuz olmasının bir sebebi mutlaka vardır !!!

Kardeşim takımın işleyen yerini bozmayacaksın.O kadar yetersiz pozisyona takviye yapmak varken sen olanı da bozuyorsun.

Resmen saçmaladık bu dönem

Geri
Üst Alt