# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Haldun Üstünelle Adnan Sezgin arasındaki fark ortada işte.Adamın müzmin sakat olduğunu herkes biliyodu yinede alındı,umarım öyle olmaz ama bana bu hikaye Linderothu hatırlattı.

Jo ve Giovani transferini de Haldun yaptı bunu unutmayın ama. Ve Galatasaray tarihinde gelmiş en kötü transferlerdi bana göre, 1 tane bi yararı olmadı ikisininde.

giovanni öyle bi kapak koleksiyonu yapacakki size göreceksiniz hakikatten.

Jo ve Giovani transferini de Haldun yaptı bunu unutmayın ama. Ve Galatasaray tarihinde gelmiş en kötü transferlerdi bana göre, 1 tane bi yararı olmadı ikisininde.

Sırf Haldun Üstünel'e çamur atmak için, gidipte yaptığı en son 2 transferi örnek gösterme, hele bide bu transferleri Galatasaray tarihinin en kötü transferleri deme. Giovanni ve Jo'dan önce bu takıma ne adamlar geldi kariyersiz, başarısız adamlar. Kewell, Baros, Keita gibi transferlere laf edemeyip Jo, Giovanni dersen herkes bi tarafıyla güler sana. Adamın yaptığı transferlerin %80'i takıma cuk diye oturdu. Tarihin en kötü transferlerini arıyorsan 2002'den başla 2007'e kadar gelen adamlara bak. Hem yerli hem yabancı olarak.

Abartılacak bir durum değil.Pino çok işimize yarayacak.Oyuna girdiğinde iyi işler yapmaya başladıya çamurlar gecikmedi medyadan.

30 dk oynayıp sakatlanması çok normal değil.Kafam çok karıştı.

Sırf Haldun Üstünel'e çamur atmak için, gidipte yaptığı en son 2 transferi örnek gösterme, hele bide bu transferleri Galatasaray tarihinin en kötü transferleri deme. Giovanni ve Jo'dan önce bu takıma ne adamlar geldi kariyersiz, başarısız adamlar. Kewell, Baros, Keita gibi transferlere laf edemeyip Jo, Giovanni dersen herkes bi tarafıyla güler sana. Adamın yaptığı transferlerin %80'i takıma cuk diye oturdu. Tarihin en kötü transferlerini arıyorsan 2002'den başla 2007'e kadar gelen adamlara bak. Hem yerli hem yabancı olarak.

Haldun Üstünel'e çamur atmıyorum ama, sizin gibi de ilah ilan etmiyorum. Adamı yere göğe sığdıramazdınız ama, o kadar parayı verdikten sonra Keita'yı, fln Adnan Sezgin'de getirirdi. Haldun Üstünel sadece fazla parayla iş bitiren birisiydi. Ne hikmettir, Haldun ile şampiyonluğumuz yok, ama Adnan Sezgin ile var. Adnan Sezgin savunucusu fln değilim ama, Giovani ve özellikle Jo tarihimizin en kötü transferlerinden biridir, bunu ister kabul edersin, ister kendi kendine yalan söyler içini yer durursun.

Haldun Üstünel'e çamur atmıyorum ama, sizin gibi de ilah ilan etmiyorum. Adamı yere göğe sığdıramazdınız ama, o kadar parayı verdikten sonra Keita'yı, fln Adnan Sezgin'de getirirdi. Haldun Üstünel sadece fazla parayla iş bitiren birisiydi. Ne hikmettir, Haldun ile şampiyonluğumuz yok, ama Adnan Sezgin ile var. Adnan Sezgin savunucusu fln değilim ama, Giovani ve özellikle Jo tarihimizin en kötü transferlerinden biridir, bunu ister kabul edersin, ister kendi kendine yalan söyler içini yer durursun.

Haldun Üstünel ile Şampiyonluğumuzun olmadığından emin misin?

Haldun Üstünel ile Şampiyonluğumuzun olmadığından emin misin?

2008'i saymıyorum. Ve ayrıca ne Haldun Üstünel, ne de Adnan Sezgin'i savunuyorum. Ama Haldun Üstünel'i abartıp, Adnan Polat'ı hiçe sayanlar da futbol cahilidir, günlük taraftardır.

İyi/kötü futbolcu tartışmasına girmeyeceğim ancak sakatlık sorunu var gibi duruyor.Buda mükemmel bir adam olsa bile işe yaramayacağını gösterir.

2008'i nasıl saymıyorsan Adnan Sezgin'i de saymaman lazım.

Bilader 2008'de yabancı adam mı vardı? Haldun Üstünel'in özellikle aldığı bir adam mı, şampiyon yaptı bu takımı da, bu adamı ilah yaptınız bu kadar. Ben bunu anlamıyorum sadece. Kötülemiyorum sakın yanlış anlaşılıp yorum yapılmasın ama, Haldun Üstünel'in ahım şahım bir katkısı yoktur Galatasaray'a. Ama ben ilerde başkan olarak veya, tekrar yönetimde de görmek isterim. Yabancı ilişkilerinden ötürü.

2008'i saymıyorum. Ve ayrıca ne Haldun Üstünel, ne de Adnan Sezgin'i savunuyorum. Ama Haldun Üstünel'i abartıp, Adnan Polat'ı hiçe sayanlar da futbol cahilidir, günlük taraftardır.

Bence sende kendi dusuncelerinin mutlak hakikat oldugunu dusunmekten vazgecmelisin. Bir onceki yazinin tonundan o anlam cikiyor. Karsi taraf ne dusunurse dusunsun, tepkini yumusatmalisin.

Kaliteli bir oyuncu olduğunu oynadığı 20 dakikada gösterdi ancak Monaconun niye sattığıda anlaşıldı.

OFK maçında darbe almadan sakatlandı galiba. Kronik sakat olabileceğinin bir göstergesi ama umarım yanılırım.

nekadar sakat olduğu bellimi arkadaşlar ya?

O kadar abartılacak bir sakatlığı yokmuş diye duydum bir radyoda.

2.Linderoth olmasın gerçi linderoth öyle sakatlığı yoktu.Ama bu adam bile bile alındı Fakat OFK maçında gördüğüm bu adam gerçekten sihirbaz olabilir.

Geri
Üst Alt