# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Monaco'nun teknik direktörünün sözleri nedişe ayratacak cinsten aslında.

''Pino müzmin sakat ve kondisyon probleminin kapatması imkansız, antremanlarda en ufak bir yüklenmede hemen sakatlanıyor''.

Kardeşim takımın işleyen yerini bozmayacaksın.O kadar yetersiz pozisyona takviye yapmak varken sen olanı da bozuyorsun.

Resmen saçmaladık bu dönem

Niye biraz da şöyle düşünmüyorsunuz: Keita'yı satmasak orta sahaya gerekli takviyeleri yapamayacaktık.

1. Vasat orta saha, işleyen sağ kanat

2. İşleyen orta saha, vasat sağ kanat

Yönetim ve Rijkaard 2. seçeneği tercih ettiler. 3. bir seçenek olsa bu tepkilerinizi anlardım ama yokmuş demek ki.

İyi de orta sahaya hala takviye yapamadık ki.Lig başladı.Adamı sattın para bahanende yok.

Topal'ın parasıyla Cana'yı getirebilirsin.En kötü ihtimal kendi bütçenle de getirirsin çok zor değil.Yönetim Elano'yu da düşünmüyor.Ee neyi bekliyorsun sat o zamanda takviyelerini yap.

Şuan da vasat bile olmayan orta saha ile vasat sağ kanat var.

Ve Sivas maçı geldi çattı ne anladım ben bu işten

İyi de orta sahaya hala takviye yapamadık ki.Lig başladı.Adamı sattın para bahanende yok.

Topal'ın parasıyla Cana'yı getirebilirsin.En kötü ihtimal kendi bütçenle de getirirsin çok zor değil.Yönetim Elano'yu da düşünmüyor.Ee neyi bekliyorsun sat o zamanda takviyelerini yap.

Şuan da vasat bile olmayan orta saha ile vasat sağ kanat var.

Ve Sivas maçı geldi çattı ne anladım ben bu işten

Haklısın ama şu anda. Ben kaliteli transferlerin yapılacağını düşündüğüm için böyle diyorum, nitekim eğer gerçekten konuşulduğu gibi Ledesma-Rosicky transferleri olacaksa böyle değerlendirmek gerek biraz da durumu. Muhtemelen bu sezon kulübün kasasından hiç para çıkmayacak transfer için.

Bu menajerlerin işgüzarlıgından kaynaklanıyor. Sadece G.Saray'a has bir durum değil. Bircok buyuk kulupte henuz transferi tamamlayamadı. Domino etkisi var transferde cunku.

Birkaç soru size: Pantelic iki yıldır bosman transferi yapıyor. Geçen Yıl Ajax'sa ne zaman imza attı? Transferin son gunlerinde. Peki şimdi Pantelic nerde? Boşta. Agustos'a geldik hala bir takımla anlaşmadı Pantelic. Anlaşamadı değil, son ana kadar bekleyip, en iyi parayı almayı dusunuyorlar. Sezonbaşı hazırlıkmış, takıma ulkeye adaptasyonmuş umurlarında değil haliyle, adam alacağı parayı dusunuyor. Lucas Neill geçen yaz Everton'la ne zaman anlaştı? Eylul ayında. Transfer kapandıktan sonra... Bircok iyi oyuncu transfer olacak ama hala gorusmeleri bitmedi. Bizim farkımız ne peki? Biz her sene takımı buyuk oranda yeniledigimiz için sorun daha buyuk oluyor. Yolsa sağlam bir omurgan olsa 3-4 transfere muhtaç olsan, agustos 1 ya da 2 transferin kalır en fazla.

Sakat bir adama para verildiyse ve bu sezon bu adam tribünden maçları izlerse vasat bir sağ kanat değil sakat bir sağ kanat kurmuş olur yönetim.

Ya aslında sakatlanması pek surpriz olmadı, şimdi Kewell bir sakatlık geçirse şaşırır mısınız?

G.Saray yıllardır 6+2'yi doldurmazdı dikkat ederseniz. Cunku 8 yabancı bu kuralda her zaman huzursuzluk sebebi olmuştur. Bkz. Beşiktaş. Ama bu sefer 8 yabancı alacagız. 6+2+2 ile ilgisi yok bence, eklenen 2 yabancı zatem 18'de bile yer alamayacak. 8 yabancı almamızın asıl nedeni, Linderoth'tan cıkardıgımız ders. Soyle ki, Linderoth varken 7 yabacımız olmasına ragmen fiilen 6 yabancımız vardı. Ve bir aksilik oldugunda cogu zaman sahaya 5 ya da daha az yabancıyla cıkmak zorunda kalıyorduk. Bu da guç kaybı demek.

8 yabancı alarak, Pino ve Kewell gibi sezonu sık sakatlanarak geçirebilecek oyunculara karşı bir nevi onlem almış olduk. 6+2 nedeniyle forma bulamama sorunu boylece kendiliğinden halledilmiş oldu. Ha daha yabancı almadık ayrı konu :)

Not: 6+2+2'nin son ikisi pratikte 2 şeye yarar; -genç oyuncu alıp A2 liginde oynatmaya, - 18'e bile koyamayacagınız kontenjanın asıl faydası, oyuncu ve manajerinin kontenjan dolu oldugu için gitmeme tehditinde bulunamaması, bir sorun oldugunda sahada fillen eksik kalmamanızı sağlamaktadır. Yoksa sondaki +2'nin kesinlikle saha içi ile ilişkisi yoktur.

Evet göz göre göre kronik sakat adam alındı...Ben bir taraftar olarak bu kadar iş bilmez,bu kadar basit ve göz göre göre hata yapan yönetim görmedim...Şunu bilin bu takıma ladesma ve Rosicki'de gelse, şampiyonda olsa Bu yönetimin başarısız olduğu gerçeğini değiştirmiyecektir...Artık bol bol süper yetenek Serdar Öskanı izleriz.Şu güzelim takımı yerli konusunda sıradanlaştıranlar utansın..

Adnan Sezgine sesleniyorum,Fenerdede revizyon olacak git onlarında işe yaramaz adamlarını topla gel..Sonuçta bedava....

Anamm adam iyiki sakatlanmış ya...Durun bi açıklama yok kimi diyo adele kimi gazete aşil tendonu fln fln.. yAw ne var luganoda sürekli adele sakatlıgı geçeriyor(her sezon en az 1) ama buna birşey söyleyen yok..DAha ilk sakatlannmasında adama yüklendiniz durum bakalım daha ilk devam ederse tepkimizi koyarız..

Pino'dan iyi haber

Galatasaray'ın yeni transferi Pino'dan iyi haber geldi.

Cim-Bom'da OFK Belgrad maçının son dakikalarında sakatlanan ve arka adalesinde yırtık tespit edilen Kolombiyalı futbolcu Juan Pablo Pino'nun durumunun sanılanın aksine ciddi olmadığı ve 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Belgrad'daki maçın son dakikalarında bir pozisyonda rakibin diz darbesiyle sakatlanan yıldız futbolcu için, "Pino biraz dikkatli olmasa o pozisyon sonrası daha ağır bir sakatlık yaşanırdı" yorumları yapıldı.

Bu arada Pino'nun daha sezon başlamadan sakatlanması akıllara Fransa'da yaşadığı sorunları getirdi. Sarı-kırmızılı forma altında adale sakatlığının daha önce yaşadığı bölgeden olmadığı belirtilmesine karşın, Pino'nun Fransa'da kaldığı 4 sezonda adale sakatlıkları yaşadığı belirlendi.

2006'da gittiği Fransa'nın Monaco kulübünde ilk sezon yaşadığı sakatlıklar yüzünden sadece 8 maçta oynayabildi. Bir sonraki yıl da Monaco'da oynayan Pino, ikinci devre Belçika'nın Charleroi ekibine kiralandı. Ancak sakatlıklar burada da peşini bırakmadı ve 4 maçta oynayabildi. 2008-09 sezonunda düzenli olarak oynayan Pino geçen yıl da sadece 14 karşılaşmada görev alabildi. Kolombiyalı Monaco'da ve yarım sezon gittiği Charleroi'de kasık ve adale sakatlıkları yaşadı.

Sağlık raporu alınmıştı

Geçtiğimiz dönemlerdeki sakatlıkları yüzünden sarı-kırmızılılar Pino'yu transfer etmeden önce ayrıntılı sağlık raporu almıştı. Galatasaray'da aşil tendonlarından sakatlıkları bulunan Milan Baros ve Serdar Özkan'ın ise ligin ilk haftasında takımdaki yerlerini alabilecekleri belirtildi.

Milliyet

Kısa sürede takımla çalışmalara başlaması dileğiyle...

Bende diyorum Adnan Sezgin niye bu adamı aldı. Meğer sakatmış o da :)

Yarın birgün Almanya Ampute milli takımından forvet, çift yönlü ortasaha getirecek.

Yalan haberler,güya kazıklanmışız.Linde bize gelmeden doğru dürüst sakatlanmamıştı ne oldu?

Yalan haberler,güya kazıklanmışız.Linde bize gelmeden doğru dürüst sakatlanmamıştı ne oldu?

Asıl Linde'nin sakatlanmamış oldugu, hiç mr çektirmemiş olması yalan haberdi. Bir şehir efsanesiydi. Nedese bu palavrayı herkes ezberlemiş ama birkaç dk'sını ayırıp araştırmamış. Everton'dayken ciddi sakatlıklar geçirdi Linde.

Haldun Üstünelle Adnan Sezgin arasındaki fark ortada işte.Adamın müzmin sakat olduğunu herkes biliyodu yinede alındı,umarım öyle olmaz ama bana bu hikaye Linderothu hatırlattı.

Pino Rijkaard'ın 1 senedir takip ettiği, istediği bir oyuncuydu. İlla b.k atma ihtiyacı duyuyosanız birilerine Adnan Sezgin'e değil Rijkaard'a atın.

Haldun Üstünelle Adnan Sezgin arasındaki fark ortada işte.Adamın müzmin sakat olduğunu herkes biliyodu yinede alındı,umarım öyle olmaz ama bana bu hikaye Linderothu hatırlattı.

Adnan Sezgin gidip oyuncu beğenip alıp getirmiyor. Oyuncular yönetim-teknik ekip toplantılarında belirleniyor, ondan sonra görüşmeler başlıyor. Bir kere de şu adama b.k atmasanız olmaz zaten...

Geri
Üst Alt