# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

İlk geldiği günlerde söylemiştim, yine söylüyorum. Bu adam Keita'yı aratmaz.

Bu adamı seyretmek kadar büyük bir keyif yok, büyük bir keyif yok, yok, yok, yok ...

Çok hızlı.Resmen 3 ten 5 e çıkıyor küçük takımlarda olsa yıldız olur ama GS da görücez.Kapalı savunmalara karşı nasıl oynayacak merak ediyorum.

Oyunda olduğu maçların hepsinde, önde olduğumuz zamanlarda, yıpranmış, defans anlamın dahılmış bir rakibe karşı oynadı. Bu tür anlarda daha istekli, top ile daha fazla buluşmalı. Saha içinde topu aldığı zaman etkili olsa da, topla çok az buluşuyor.

"Ya tutarsa" transferlerinin en önemlisi, bu sezon hareket getirebilecek nadir isimlerden, başarı olması takım için çok önemli.

Sağ kanat acilen Pino'ya teslim edilmeli.

Driblingi,hızı ve hızlanması mükemmel.Birkaç maç ilk 11de oynadıktan sonra daha net bir fikir sahibi olacağız.

Hizlandigi da belli olmuyor aslinda:) Nasil stili varsa :) Ben süratlen hadi derken adama 10 metre fark atti :D

Sinan Engin çok övüyor Pinoyu... Geçen hafta Faik Çetiner Pino'da kime getirdi lafı ama Sinan Engin devreye girdi. Daha önce bir kaç maçını izlemiş. Maçı tek başına alabilecek bir oyuncu, çok süratli ve teknik diyor, top ondayken onu yakalamak çok zor, 5 viteste gidiyor dedi.

Bu adamı oynatmak şart çok şaşırttı Rijkaard beni Aydın'ı daha erken oyuna alarak,Pino'nun önüne oynarsak Pino çok fena işler peşinde olur,Keita gibi dengesiz hareketleri yok direk gollük pas verir ordan..

Elimizde onun gibi bir kanat adamı yok, dün özellikle ilk yarıda oynayan dörtlünün ne kadar statik kaldığını gördük. Sabri ile sürekli oynamaya başlamalılar. Elano o bölgede hiçbir katkı sağlayamaz bunu hep söylüyorum, birbirine oyuncular bu kadar uzak oynarken Pino gibi delici bir oyuncu lazım bize. Arda, Pino, Miso, Baros, arkalarında Cana ve Ayhan ile oynarsa iyi bir hat oluşacaktır.

Elimizde onun gibi bir kanat adamı yok, dün özellikle ilk yarıda oynayan dörtlünün ne kadar statik kaldığını gördük. Sabri ile sürekli oynamaya başlamalılar. Elano o bölgede hiçbir katkı sağlayamaz bunu hep söylüyorum, birbirine oyuncular bu kadar uzak oynarken Pino gibi delici bir oyuncu lazım bize. Arda, Pino, Miso, Baros, arkalarında Cana ve Ayhan ile oynarsa iyi bir hat oluşacaktır.

Bence de kesinlikle önümüzdeki haftadan başlayarak bu şekilde çıkmamız lazım sahaya. İlk 11 deki 6 yabancı neill insua cana pino miso ve baros olmalıdır. Duruma göre pino yerine kewell da oynayabilir. Sabri de kesinlikle ilk 11 başlamalı sakatlık harici. Ali Turan sadece yedek olabilir o mevkiye.

Çok süratli bir futbolcu. Kontra ataklara iyi çıkabilsek çok can yakar. Sade ama hızlı ve etkili bir futbol oynuyor. Daha da iyi olur umarım.

Öne geçtiğimiz maçlarda çok iş yapar.

hızıyla çok katkı sağlar fakat keita gibi kapalı bir savunmayı açamaz

Pino'nun topla süratlenmesine bayılıyorum.

Geri
Üst Alt