# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Bucaspor maçında ilk 11 oynatmayı planlıyormuş Rijkaard.

Çok erken

Bu adamı biraz daha oynatmazsak sıkıntıdan Cankan ' a katılıcak :o

Yine yedek bekleyecek bence.Cana oynasa bari ortasahamız toparlansa.

İyi oyuncu olduğu çok belli ama sakatlık sorunu varsa hiçbirşeye yaramaz.

Geldiğinde güvenmiyordum, ilk on bir için yeterli olmayacağını düşünüyordum. Bu maçtaki oyunu umarım takıma faydalı olur. Geçen maçlardaki gibi önde olduğumuz ya da dağılmış bir rakibe karşı değil.

İyi oynadı bence,zamanla dahada iyi oynayacak.Daha iyi bir zemindede görmek lazım.

Pino takımın en iyilerindendi. Zaten hep sağtan taraftan gittik bu maç. Çalım atıyor, fizik olarak güçlü, bozuka gibi şutları var. İş yapar bu takımda.

Bir kaç maç daha oynasın alışacaktır takıma. Geniş alanda çok ama çok etkili..

Geniş alan topçusu;ancak son 30 dakika oynar bu şekilde kullanabilecekse yeteneklerini,bir de derbilerde işe yarar.

pino'yu cok begendim, cok daha iyi olacagina inaniyorum.. sag tarafta iyi isler yapti 1-0'dan sonra..

Çok bencil.Takıma değil kendine oynuyor

Mustafa Sarp kişisinden tepki görüyorsa doğru yoldadır zaten.Yürüyedur.

Yaptigi en iyi sey Mustafa Sarp´a pas vermemek oldu. Yoksa hayatta kurtulamazdik bu adamdan. Pino iyi futbolcu. Cok begendim.

Biraz daha zamana ihtiyacı var fiziki açıdan kendine gelmesi için.

Bileklerine düşündüğüm kadar hakim değil. Dar alanda çok fazla etkili olamıyor bu yüzden.

Geniş alanda beklediğimiz gibi etkili oluyor. Tek eksiği sıfıra girerken içeriye adam gibi pas atamaması. Özellikle Keita'ya alışmış bizim gibi taraftarı bu özelliği dolayısıyla biraz bunaltıyor ve sinir ediyor.

Bugün iki asist yapma şansı vardı ama bunu kaleye şutları çekerek harcadı. Biraz bencil gibi umarım bu pas atmama özelliği kendini kanıtlama çabası yüzündendir.

Bi gol atsa da rahatlasa diyorum Boş alanda yardırıp dar alanda sıkışınca onun için zor oluyor. Keita bu dar alanda kilidi açmayı güzel beceriyordu. Zamanla iyi olacaktır inşallah. Sonu gio gibi 0 gol ile bitmesin

pino bi halta yarasa fransada lyon bize onu kaptırırmıydı önceki sene aldık yıldızları kredi tukendi adamalr elimizde patladı elanoyu satabilcez mi hayır anca al sadd imadımıza yetişir keita satıldı o adam 8.5 milyon için satılırmıydı be şimdi aldık pino a2 takımına 2 gol atmış way be diyoz al sana pino !

Geri
Üst Alt