# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Bu tarz maçların adamı olduğunu söylemiştim, kontralarda çok etkili tam istediği topları aldı kanatta oluncada sıkışmadı.Hani şu ağzınızın suyu aktığı V.şenin takımında olsa ondan daha iyisini yapar işte tamamen oyun düzenine bağlı.

Ya 1 maçda çok ısındım bu adama, gerçi hep sempatim vardı, boşa çıkarmadı beklentimi!

İyki rijkaard gönderilmiş, bu adamı forvet oynamayı akıl edemiyen bi hocanın takımda işi yok! Hagi nasıl gördü valla helal olsun

Yahu Halukcan kardeşim,

takımda en önemli gol silahımız Baros sakat, Kewell sakat, Batdal ise sakatlıktan yeni çıkmış kondisyonu eksik.Pino'yu sahada ileri uca sürmek çok büük bir taktik bilgisi istemiyor ki.En etkili hücumcu o anda Pino'ydu, ona görev verdi ileride.

Pinooooooo!Pinooooooooo!

Yok lan yok.:asd:

Aferin.:D

40 yıl düşünsem böyle oynacağını tahmin etmezdim. İnşallah tek maçlık değildir.

Pino'nun etkili olması bence, serbest oynatılmasından kaynaklandı. Yani ne sağ ne sol diye sabit bir yerde oynatmadı Hagi onu. Elano'da sağ tarafta etkili olunca Pino coştu tabi. İleri ki maçlarda da böyle oynarsa, Baros yokluğunda pek sıkıntı yaşamayabiliriz.

Abartma be Misbah.

gelecek maç yine sövmeye başlicaz bu adama buraya yazıyorum. bende dahil.

Maraton maçın yıldızı seçti.

Misbah, bu maçın yıldızı bile olabilir, ancak hemencecik teknik direktöre bağlamamak gerek bu tür şeyleri.Haftaya kötü performans gösterdiği zaman Hagi bu işi bilmiyor mu diyeceğiz?

Açık alanda iyi olduğunu bilmeyen yoktu zaten. Sorun kademeli savunmada kaybolup gitmesi. Bugün pek rast gelmedi bu tarz bir savunmayla.

Geri
Üst Alt