# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Yalnız geldiği ilk haftalar güçsüz gibiydi, şimdi fizik gücü de yerinde, yıkılmıyor kolay kolay.

Bu adamı biz nasıl 1.5 milyon euro ya aldık, gerçi riberyide okadara almıştık.

Fransa'dan kimi alsak yarıyor arkadaş :D :D

Boş yok cips gibi :D

monaco 4 sene önce 3 e alıp bu sene 2,5 a bıraktı,ellerinde patladı kısaca:o,bu süre zarfında akıllarına bu adamı forvette oynatmak gelmedi mi hiç acaba:asd:,kanatta kötü gerçekten özellikle geçen sene berbattı.

monaco 4 sene önce 3 e alıp bu sene 2,5 a bıraktı,ellerinde patladı kısaca:o,bu süre zarfında akıllarına bu adamı forvette oynatmak gelmedi mi hiç acaba:asd:,kanatta kötü gerçekten özellikle geçen sene berbattı.

Thiery henry effect gibi resmen, eskiden juvede kanat oynuyodu, öyle ahım şahım bi oyuncu değildi, wenger bunu forvet yaptı herif coştu

ulan o kadar elestırdım senı her hafta yedır dedıgım lafları bana.erıf etoo yu salarsınız ya öne aynen öle dgidiyor.zinccirinden kurtulmuş gibi

Şİmdi küçük çaplı bi araştırma yaptım resmen henry e benzicek kaderi valla, monacodada kanat oyuncusuymuş henry, sonra juveye gitmiş, orda kadroya bile girememiş, sonra wenger alıp bunu arsenalda bergkamp ın yanına monte etmiş ve olanlar olmuş.

İnşallah kaderiniz aynı olur.

Şİmdi küçük çaplı bi araştırma yaptım resmen henry e benzicek kaderi valla, monacodada kanat oyuncusuymuş henry, sonra juveye gitmiş, orda kadroya bile girememiş, sonra wenger alıp bunu arsenalda bergkamp ın yanına monte etmiş ve olanlar olmuş.

İnşallah kaderiniz aynı olur....

Fener dia yı 7 milyona aldı, herif adam geçemiyo, sadece koşuyo. Bizimkisi adam geçiyo, uzakdan vuruyo, en az dia kadar koşuyo ve 2.5m

Bazen adnan sezginin hakkını vermek gerekiyo.

seytanin bacagini kirdi sonunda golünü atti atmaya devam eder bundan sonra

Yeteneği o kadar değil işte, orada bir dur ! Totthenam'da takır takır oynuyor, golde atıyor, asist de yapıyor.

ne zaman yapıyo bunu santos hacı

3 lig maçının 3ünede sonradan girmiş toplam 72 dakka oynamış ligde.golü asisti yok zaten

Nasıl olacak merak ediyorum. Forvette hakkaten iyi performans verdi.

Ama modern futbolda çift forvet pek tercih edilmiyor. Bilmiyorum 4-4-2 oynayabilir miyiz.

Sabri Neil Servet Hakan

Elano Cana Misimovic Arda

Pino Baros​

Defansif olarak ve baskı yapıp topu kontrol altına almak açısından oldukça dirençsiz bir takım oluruz.

Misal Elano, Xabi, Gerard, Arda gibi bir orta sahamız olsaydı o zaman çift forvet oynayabilirdik. Ama bu oyuncu yapısıyla bana zor gibi geliyor.

O nedenle ya Baros'un olmadığı maçlarda forvet oynayacak bu adam ya da sağ kanatta da aynı performansı vermeyi öğrenicek. O zaman

Cana------

----- Elano

Pino Misimovic Arda

Baros​

gibi bir 11 seçicez kendimize.

Nasıl olacak merak ediyorum. Forvette hakkaten iyi performans verdi.

Ama modern futbolda çift forvet pek tercih edilmiyor. Bilmiyorum 4-4-2 oynayabilir miyiz.

Sabri Neil Servet Hakan

Elano Cana Misimovic Arda

Pino Baros​

Defansif olarak ve baskı yapıp topu kontrol altına almak açısından oldukça dirençsiz bir takım oluruz.

Misal Elano, Xabi, Gerard, Arda gibi bir orta sahamız olsaydı o zaman çift forvet oynayabilirdik. Ama bu oyuncu yapısıyla bana zor gibi geliyor.

O nedenle ya Baros'un olmadığı maçlarda forvet oynayacak bu adam ya da sağ kanatta da aynı performansı vermeyi öğrenicek. O zaman

Cana------

----- Elano

Pino Misimovic Arda

Baros​

gibi bir 11 seçicez kendimize.

4-3-3'ün sağında oynarsa verim alabiliriz. Ama kanat oyuncusu olarak değilde, forvet oyuncusu olarak oynarsa alabiliriz.

Yani,

Pino-------------Arda

------- Baros -------

şeklinde değilde;

Pino ------ Baros ----- Arda

şeklinde oynar ve sık sık içe kat ederse iş yapabilir. Aksi halde Pino-Elano-Misimovic-Kewell üçlüsünden biri ya da ikisi yedek oturmak zorunda kalacak.

Geri
Üst Alt