# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Gerçekten beklediğimin çok çok üstünde şeyler buldum bu adamda.Hiç abartısız söyleyebilirim ki Pino Dünya'nın belki de her takımında oynayabilecek kapasiteye sahip.Tabi sık sakatlanmasının dışında eksik birkaç yeri daha vardır o kadar tanımıyorum ama adamın kumaşı çok çok kaliteli.Hani sürekli yabancılara özeniyoruz ya keşke bizde de atıyorum bir Jesus Navas olsa,bir Kuyt olsa diye,işte Pino da aslında o ayarda bir oyuncu.Sadece sık sakatlandığı için ve tam oynaması gereken mevkisini bulamadığı için piyasası düşük.Tek fark bu.

Ama tabi yarın öbürgün tekrar kanatta oynatmaya başlarız,çok kötü oynar,arka arkaya 1-2 maçta dökülür o zaman da hemen çamur atmamak gerek.Oyuncuyu doğru yerde oynatmak inanılmaz fark ettiriyor.

Gerçekten beklediğimin çok çok üstünde şeyler buldum bu adamda.Hiç abartısız söyleyebilirim ki Pino Dünya'nın belki de her takımında oynayabilecek kapasiteye sahip.Tabi sık sakatlanmasının dışında eksik birkaç yeri daha vardır o kadar tanımıyorum ama adamın kumaşı çok çok kaliteli.Hani sürekli yabancılara özeniyoruz ya keşke bizde de atıyorum bir Jesus Navas olsa,bir Kuyt olsa diye,işte Pino da aslında o ayarda bir oyuncu.Sadece sık sakatlandığı için ve tam oynaması gereken mevkisini bulamadığı için piyasası düşük.Tek fark bu.

Ama tabi yarın öbürgün tekrar kanatta oynatmaya başlarız,çok kötü oynar,arka arkaya 1-2 maçta dökülür o zaman da hemen çamur atmamak gerek.Oyuncuyu doğru yerde oynatmak inanılmaz fark ettiriyor.

yok dostum abartma bu kadar

Jesus Navas dediğin adam kaç senedir İspanyada Sevilla takımında oynuyor İspanya milli takımında zaman zaman şans buluyor

Kuyt'ı saymıyorum çünkü ne Pinoyla Nede Navasla kıyaslarım farklı tipte farklı ayarda bir adam

Zaten yıllardır İngilterede oynayışı kalitesini belli ediyor

Pino bu adamlarla şuan için kıyaslanıcak kalitede ve düzeyde değil

Zaten geçen sene Keitayı Ve Gioyu izledikten sonra Pino bana çok sıradan geliyor

Jesus Navas dediğin adam kaç senedir İspanyada Sevilla takımında oynuyor İspanya milli takımında zaman zaman şans buluyor

Kuyt'ı saymıyorum çünkü ne Pinoyla Nede Navasla kıyaslarım farklı tipte farklı ayarda bir adam

Yazdıklarımı okumamışsın ezbere konuşuyorsun.Ben yetenekten,kumaştan bahsediyorum sen bana İspanya Milli Takımı'ndan bahsediyorsun.

Ezbere konuşmuyorum gördüklerimi söylüyorum Pinonun abarttığın kadar kaliteli bir kumaşı yok senin bahsetiğin isimler Pinonun yaşındayken neler yapıyormuşlar bak bakalım

Pino ise sadece hızıyla adam geçmeye çalışıyor

Neyse tartışmaya gerek yok herkesin kendi görüşü zaten zamanla herşey belli olur

Pino bu adamlarla şuan için kıyaslanıcak kalitede ve düzeyde değil

Zaten geçen sene Keitayı Ve Gioyu izledikten sonra Pino bana çok sıradan geliyor

Keita'ya eyvallah da, Gio ne yapmış Allah aşkına?

pino kesinlikle kaliteli bir topçu.aldığı anda topu kolay kolay kaptırmıyor.kapalı alanda bile dripling atabiliyor.yaşı bile çok ufak daha.bence gelişebilecek bir topçu.tek zaafı bencilliği.

Gio daha fazla heyecan veriyordu herkese

Daha önce oynadığı futbolla, geldiği yer itibariyle daha çok umut bağlanmıştı beklentileri karşılıyamadı orası ayrı

gio son vuruşta çok başarısızdı.bizdede dünya kupasındada bunu gördük.gionun en fazla olacağı budur zaten.barça 5 milyona verdi o adamı.mecut kapasitesinin dahada üstüne çıkabileceğini zannetmiyorum.

1 ay önce manşetler: Yan ağlar golcüsüüüü

şimdi:reis

???

pinoyu değil sizi çözemiyorum.

Ezbere konuşmuyorum gördüklerimi söylüyorum Pinonun abarttığın kadar kaliteli bir kumaşı yok senin bahsetiğin isimler Pinonun yaşındayken neler yapıyormuşlar bak bakalım

Pino ise sadece hızıyla adam geçmeye çalışıyor

Neyse tartışmaya gerek yok herkesin kendi görüşü zaten zamanla herşey belli olur

3 kişiyle omuz omuza mücadele edip topa sahip olan da Mustafa Sarp'tır zaten...

Pino'nun kaliteli bir oyuncu olduğunu ilk geldiği günden beri söylüyorum. Kötü oynadığı zamanlarda da belirttim. Sorunu, kendine güvenmemesi bunun sıkıntısını Monaco'da da çekiyordu. Gidebileceği pozisyonlarda erken tercih kullanıyor.

Yine de ofansta ona yardımcı olan oyuncu sayısı az olmasına rağmen neler yapabildiğini görüyoruz. Arda ve Baros geldiğinde daha etkili olacağını düşünüyorum yeterki ona güvenilsin ve o da kendisine güvensin. Hagi bu konuda iyi, Pino'ya güveni tam gördüğüm kadarıyla.

Trabzonspor maçında oldukça kuvvetliydi.

baros dönünce ne olacak merak ediyorum:)

Geri
Üst Alt