- 26 Kasım 2012
- 185.625
- 258.369
- 5.998
Cevap: #20 Juan Pablo Pino
Cool bilge
Cool bilge
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar derken? Kulbilge mi?
İyi olur gerçekten. Ama benim favorim Arda Serdar ikilisi.
Gerçekten beklediğimin çok çok üstünde şeyler buldum bu adamda.Hiç abartısız söyleyebilirim ki Pino Dünya'nın belki de her takımında oynayabilecek kapasiteye sahip.Tabi sık sakatlanmasının dışında eksik birkaç yeri daha vardır o kadar tanımıyorum ama adamın kumaşı çok çok kaliteli.Hani sürekli yabancılara özeniyoruz ya keşke bizde de atıyorum bir Jesus Navas olsa,bir Kuyt olsa diye,işte Pino da aslında o ayarda bir oyuncu.Sadece sık sakatlandığı için ve tam oynaması gereken mevkisini bulamadığı için piyasası düşük.Tek fark bu.
Ama tabi yarın öbürgün tekrar kanatta oynatmaya başlarız,çok kötü oynar,arka arkaya 1-2 maçta dökülür o zaman da hemen çamur atmamak gerek.Oyuncuyu doğru yerde oynatmak inanılmaz fark ettiriyor.
yok dostum abartma bu kadar
Jesus Navas dediğin adam kaç senedir İspanyada Sevilla takımında oynuyor İspanya milli takımında zaman zaman şans buluyor
Kuyt'ı saymıyorum çünkü ne Pinoyla Nede Navasla kıyaslarım farklı tipte farklı ayarda bir adam
Zaten yıllardır İngilterede oynayışı kalitesini belli ediyor
yok dostum abartma bu kadar
Jesus Navas dediğin adam kaç senedir İspanyada Sevilla takımında oynuyor İspanya milli takımında zaman zaman şans buluyor
Kuyt'ı saymıyorum çünkü ne Pinoyla Nede Navasla kıyaslarım farklı tipte farklı ayarda bir adam
Zaten yıllardır İngilterede oynayışı kalitesini belli ediyor
Pino bu adamlarla şuan için kıyaslanıcak kalitede ve düzeyde değil
Zaten geçen sene Keitayı Ve Gioyu izledikten sonra Pino bana çok sıradan geliyor
Keita'ya eyvallah da, Gio ne yapmış Allah aşkına?
Gio daha fazla heyecan veriyordu herkese
Daha önce oynadığı futbolla, geldiği yer itibariyle daha çok umut bağlanmıştı beklentileri karşılıyamadı orası ayrı
1 ay önce manşetler: Yan ağlar golcüsüüüü
şimdi:reis
???
pinoyu değil sizi çözemiyorum.
1 ay önce manşetler: Yan ağlar golcüsüüüü
şimdi:reis
???
pinoyu değil sizi çözemiyorum.
pino kesinlikle kaliteli bir topçu.aldığı anda topu kolay kolay kaptırmıyor.kapalı alanda bile dripling atabiliyor.yaşı bile çok ufak daha.bence gelişebilecek bir topçu.tek zaafı bencilliği.
Ezbere konuşmuyorum gördüklerimi söylüyorum Pinonun abarttığın kadar kaliteli bir kumaşı yok senin bahsetiğin isimler Pinonun yaşındayken neler yapıyormuşlar bak bakalım
Pino ise sadece hızıyla adam geçmeye çalışıyor
Neyse tartışmaya gerek yok herkesin kendi görüşü zaten zamanla herşey belli olur