# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Barosta olmayanlar pinoda var barosta olanlar pinoda yok ikili oynasalarda bir görsek bakalım tamamlıyorlarmı birbirlerini

takımın yapısı da çift forvete pek uygun değil,hagi nin de bize 4-3-1-2 gibi bi sistem oynatacağını sanmıyorum,keşke öyle oynatsa baros dönünce ama sanmam.

Takımın takım yapısı yokki nerden tutsan elinde kalıyor gecen hagiyi eleştiriyodum oyuncu degişikliginde misal su kadro cıkar yazdım inanırmısın kadro aklıma gelmedi bi tane yazıorum yabancı fazla bi tane yazıorum yerlilerde zeka geriligi var öyle bi durumdayız işte icerde 4-4-2 dısarda 4-4-1-1 oynatır diye düşünüyorum sakatlıklar dönünce pino barosun yanında veya arkasında denenmeli mutlaka

Takımın takım yapısı yokki nerden tutsan elinde kalıyor gecen hagiyi eleştiriyodum oyuncu degişikliginde misal su kadro cıkar yazdım inanırmısın kadro aklıma gelmedi bi tane yazıorum yabancı fazla bi tane yazıorum yerlilerde zeka geriligi var öyle bi durumdayız işte icerde 4-4-2 dısarda 4-4-1-1 oynatır diye düşünüyorum sakatlıklar dönünce pino barosun yanında veya arkasında denenmeli mutlaka

ya belki şu olur ama hagi de bunu denemez:),hani 4-4-2 diamond mı ne diyolar neyse işte 4-3-1-2 diyorum ben basitçe.

------------ufuk-----------

sabri-----neill-----xxxx-----insua

-----barış----cana-----ayhan

-------------misi----------

---------pino--------baros

serkan iyileişince beke onu çekip,sabri yi barışın yerine kaydırabiliriz.

Kanatta oynayabilir bence de. Eskisi gibi fazla top ezmiyor. Kuvvetlendi maşallah, birer birer geçiyor rakiplerini. Fakat savunması yok, o biraz sıkıntılı.

ya belki şu olur ama hagi de bunu denemez:),hani 4-4-2 diamond mı ne diyolar neyse işte 4-3-1-2 diyorum ben basitçe.

------------ufuk-----------

sabri-----neill-----xxxx-----insua

-----barış----cana-----ayhan

-------------misi----------

---------pino--------baros

serkan iyileişicne beke onu çekip,sabri yi barışın yerine kaydırabiliriz.

Aynen hem misinin performansı artar hemde pino ve barosdan faydalanırız.

-------------------------------Ufuk----------------------------------------

Sabri---------------Neill------------------Ahmet Kesim-----------------Insua

-------------------------Cana------Ayhan----------------------------------

------------------------------Misi-----------------------------------Arda

--------------Pino----------------------Baros------------------------------

Bu tarz oynayabiliriz Arda gelince. Pino'yu çizgiye hapsetmemek lazım daha serbest olmalı.

Bu video çok sıkınıtılı olmuş sanki.

Oğlum Pino, yedek forvet gelene değin az daha sık dişini.Ya da sıkma; sağ kanat alınsın, sen yedek forvet ol.

ya aga bunu mu arastırdın oturup?bende sana bi ton vıdeo bulayım bı adam hakkında.surda calımı atsa,surda kelcıyı gecse,surda pası braz daha hızlı atsa.

nasıl bı mantık terse falso alsa?almamıs yanı verememıs.

pıno yu suclamıyorm.kendısını kanatta falan kullansak adam gecıp sut arasa harıka olacak ama.

bızı bu hale getırenler utansın

Yani ben Hagi'den beri Galatasaray'da böyle kaliteli şut çeken adam görmemiştim.

Daha gol atamadı ama atacağını düşünüyorum.

Çünkü gördüğü heryerden vurabiliyor.

Fenerbahçe maçında da aynı şekilde 2-3 tane şut çekti.

Yani var mıydı Galatasaray'da böyle aniden sert şutlar çekip kaleciyi yorabilen bi adam daha önce.

Ben hatırlamıyorum.

Yani ben Hagi'den beri Galatasaray'da böyle kaliteli şut çeken adam görmemiştim.

Daha gol atamadı ama atacağını düşünüyorum.

Çünkü gördüğü heryerden vurabiliyor.

Fenerbahçe maçında da aynı şekilde 2-3 tane şut çekti.

Yani var mıydı Galatasaray'da böyle aniden sert şutlar çekip kaleciyi yorabilen bi adam daha önce.

Ben hatırlamıyorum.

Ben de hatırlamıyorum.

Geri
Üst Alt