# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Buyrun ben de kendimi quote ettim: :o

Keita'yi gonderip bunu mu almislar? Bu adam hali sahada bedavaya kaleci olmak icin beni arasa telefonumu acmam. Yine de hali sahaya gelse kalkip giderim baska hali sahaya. Takip ederse polis cagiririm. O derece.

Ozelliklerini siralayalim:

- Topla seri bir sekilde adam eksiltme

- Forvet oyuncusuna isabetli pas verme

- Cizgiye inince topu basarili bir sekilde arkadasina ulastirma

- Ayagindaki topla kendini zora sokmayip basit oynama

bunlarin hicbiri yok ornegin :o Yerine tonla luzumsuz hareket silsilesi var

Bir kanat oyuncusunun yapmamasi gereken herseyi 90 dakikada yapti. Tesekkurler Pino. Bu performansinla genc futbolculara essiz bir emsal olusturdun. :o

Izlerken dovmelerini lazerle silesim, bicimsiz saclarini maket bicagiyla kisaltasim, cenesindeki bir tutam kili yakasim geliyor. Sol bek olsam Pino oynasin diye dua ederdim. Adamin karsisinda durup kendiliginden bakkala gitmesini izlemek fazla zorlu olmazdi zira

Pino süper bir transfer olur. Transferine karşı değilim. Yalnız Rijkaard onu oynatacaksa orta sahada değil ileride forvette oynatmalı. Gelecekte belki Rijkaard istifa ederse yerine Hagi ve yardımcı olarak Tugay gelirse Pino'yu forvette kullanacaklarını sanıyorum. Birgün kupa maçı yaparsak bir anadolu takımına karşı (mesela Denizli) Pino mutlaka forvette oynatılmalı 2 gol atabilir diye düşünüyorum, ama yanılıyor olabilirim de. O gün mutlaka Emre Çolak son 20 dakikada sahaya alınmalı Pino'ya mutlaka 88. dakika civarında bir gollük pas verecektir. Bu kadro süper bu sezon şampiyon olacağız bence.

:D

ya dün 2 tane karşı karşıya kaçırdı deli etti beni onları atsa 4 tane atardı ama olsun iyi topcu :))

pino_mansetleri_fb6aa_800.jpg

pino_mansetleri_bddf4_800.jpg

Şu 2.gazete galiba fotomaç :D ne El Pino'su El Mago'ydu o :asd:

Biri şu çocuğa ayak içi vurmayı öğretsin :D kalecilere de yazık lan :D bayıltacak sonuna birini :asd:

[video=youtube;yBNr4IBlVxE]https://www.youtube.com/watch?v=yBNr4IBlVxE&hd=1[/video]

:cool:

İlk direkten dönen topta kalecinin üstüne vursa kaleciyle birlikte gol olurdu..

Video da M.Batdal'a iyi bakın, Emre çizgiye indikçe Batdal geriye çekiliyor :o Fazla İbrahimovic'i izliyor olması lazım, o da bu tür pozisyonlarda gereksiz yere geri çekiliyor.

İçeriye girip orayı karıştırması lazım.

Bu adama fino bile dedim, hatta topçu olmadığına dair tartışmaya bile girdim, çok güzel cevap verdi benim gibilere; hatayı kabul etmekte bize kaldı, böyle devam ederse bu sezon iş yapar bu adam, en azından 1 sağlam oynayan adam eklemiş oluruz takıma

Evt pino forvet de daha verimli oldu. Dünki gol çok güzeldi. Sanırım artık forvet oynayacak sürekli zaten Sağda oynayacaka adam sıkıntımız yok. Sabri Kewell Arda var duruma göre Elano var. Ama tabi kanatdan gelip gol atmaya devam edebilirse Baros varken daha güzel olcak. Darısı diğer yabancılarımıza

Evt pino forvet de daha verimli oldu. Dünki gol çok güzeldi. Sanırım artık forvet oynayacak sürekli zaten Sağda oynayacaka adam sıkıntımız yok. Sabri Kewell Arda var duruma göre Elano var. Ama tabi kanatdan gelip gol atmaya devam edebilirse Baros varken daha güzel olcak. Darısı diğer yabancılarımıza

Dün M.Batdal girdikten sonra sağ tarafa geçti ve ikinci gölü sağ tarafta oynadığı zaman attı. Bence olay sağda veya forvette oynaması değildi Pinonun, Pinonun olayı kendini güvendi bunuda yakaladı. Bana göre bundan sonra forvette oynasa yazar sağdada oynasa yazar...

Hala on tercihleri kötü kendini geliştirmesi lazım.

misimoviçten iyi transfer hatta keitadan bile iyi showcu değil takım oyuncusu sürekli koşuyor biraz bencil oda forvet olduğundan dolayı heralde yinede memnunum disiplinli yani

son vuruşlarını geliştirmesi lazım

her topa abanıyor allah ne verdiyse

elano nun golünü gördük adam resmen dalga geçti golü atarken kaleci ve ordaki oyuncuyla

ne kadar uzman varmış bu konuda bak sen, adam 4 maçta forvet olarak oynamış 3 gol kaydetmiş, takımı ileriye taşıyan, rakip sahada bulunmamızı sağlayan tek adam ama hala kendini geliştirmesi gerektiği söyleniyor, arda forvet oynasaydı daha iyi olurdu değil mi?

bu adam baros'dan daha iyi bana göre baros'u pabucu dama atılacak, yaşı çok genç ve daha da çok gelişim katedecek, baros'un da bazen akılalmaz goller kaçırdığını unutmamak gerekiyor her golcü vurduğu bütün topları gol yapamaz varsa öyle bir futbolcu getirin biz de izleyelim..

Keita Pino ikilisi neler yapardı düşünebiliyormusunuz.Arkalarındada karakterli bir Lincoln yakışırdı.Solda Arda.of of of..

-------------PİNO------------

------------LİNCOLN--------

ARDA--CANA---SELÇUK İNAN----KEİTA

Geri
Üst Alt