# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

keita hiçbirşey yapamazdı gittiği de iyi oldu ama şunu söylemek gerekir lincoln gibi bir futbolcu galatasaray'a gelmedi tabi Hagi hariç, lincoln kadar skora etki eden bir adam görmedim ben, hatta bazı özellikleri hagi'den bile iyiydi...

ne kadar uzman varmış bu konuda bak sen, adam 4 maçta forvet olarak oynamış 3 gol kaydetmiş, takımı ileriye taşıyan, rakip sahada bulunmamızı sağlayan tek adam ama hala kendini geliştirmesi gerektiği söyleniyor, arda forvet oynasaydı daha iyi olurdu değil mi?

bu adam baros'dan daha iyi bana göre baros'u pabucu dama atılacak, yaşı çok genç ve daha da çok gelişim katedecek, baros'un da bazen akılalmaz goller kaçırdığını unutmamak gerekiyor her golcü vurduğu bütün topları gol yapamaz varsa öyle bir futbolcu getirin biz de izleyelim..

Ne diyelim tamam bu kadarı bize yeterli mi diyelim? Adamın eksikleri var ki söylüyoruz. Kimse kötü demiyor, çok iyi ama eksiklerini tamamlasa daha da iyi olacak diyoruz.

keita hiçbirşey yapamazdı gittiği de iyi oldu ama şunu söylemek gerekir lincoln gibi bir futbolcu galatasaray'a gelmedi tabi Hagi hariç, lincoln kadar skora etki eden bir adam görmedim ben, hatta bazı özellikleri hagi'den bile iyiydi...

ne kadar uzman varmış bu konuda bak sen, adam 4 maçta forvet olarak oynamış 3 gol kaydetmiş, takımı ileriye taşıyan, rakip sahada bulunmamızı sağlayan tek adam ama hala kendini geliştirmesi gerektiği söyleniyor, arda forvet oynasaydı daha iyi olurdu değil mi?

bu adam baros'dan daha iyi bana göre baros'u pabucu dama atılacak, yaşı çok genç ve daha da çok gelişim katedecek, baros'un da bazen akılalmaz goller kaçırdığını unutmamak gerekiyor her golcü vurduğu bütün topları gol yapamaz varsa öyle bir futbolcu getirin biz de izleyelim..

aga sen ne içtin?

yorumların çok uçuk geliyor bana

Helal olsun nerede görev verilirse elinden geleni yapıyor

Son vuruşları bamgüm diyorlar heryerde ama bunu söyleyen arkadaşlara bir soru bu adam son vuruşu harika olsa bizde ne işi var?

Özellikle mental açıdan kendini geliştirmesi lazım

Ayak içini biraz geliştirse hiç fena olmaz

Baroş baya bir zaman dönmeyecek.Peki Pino kaç maç ardarda oynayacak.Neticede makine değil.Devre arası kesinlikle bir forvet ve bir orta saha alınmalı.

Bu kadar yetenegi olup bu kadar aklini kullanmayan oyuncu gormemistim demistim. Hala oyle dusunuyorum. ;) Daha once de bu forumdan yuzde 99'luk bolumun Pino'nun biakin oyununu gordugunu, adini bile duydugunu zannetmiyorum. Sozun kisasi, Pino aklini kullanmaga baslarsa parlar, kullanmamaga devam ederse yavas yavas futbol tepesinden asagiya dogru yuvarlanmaga baslar. ;)

Kapaklar ardı ardına geliyor Yunus, hala mı ? :D

kapak mı yuh:o,pino nun sağ kanatta barış özbek kadar performans vermediğini hepimiz biliyoruz,monaco da bile oynamadı forvette,o yüzden pino keita nın yerini doldurur diyen sallıyor demektir,bu konuda yüzde 1 milyon haklıyım bi kapak durumu yok,sağ kanatta iyi oynadığı 1 maç söyle bu topice uğramayacağım.

Geri
Üst Alt