# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Pino'nun sağ açıkta oynadığı zamanı hatırlayın, hiç kimse memnun değildi Pino'dan.

Monaco'da da sağ açık oynadığı için Monaco satmış olabilir.

Hani arkadaş sormuş ya Pino iyiyse Monaco neden satsın diye..

Biz Mehmet Güven'i gönderdik fakat bize karşı oynadığı maçta bana göre üst düzey bir top oynadı.

En azından kendi orta sahamızdaki adamlarla kıyaslıyorum, baya iyiydi.

Ama Mehmet Güven'i bedelsiz gönderdik, yanlış hatırlamıyorsam.

Mehmet Güven o dönem bizim Sarpımızdı. Bize karşı üst düzey oynaması gönderildiğinden dolayı intikam duygusu ile olabilir, ama bu normal bir şey.

Pino ofansa hareket getirdi. Şimdi Hagi'nin yapacağı bir şey daha var. Laubali ve bencil olmaması konusunda Pino'nun kulağını çekmek. Tabi mecazi anlamda söyledim.

En iyi transferimiz pino.Her ne kadar söylemek için erken olsada yeni keitamız diye düşünüyorum.Çok yetenekli bir oyuncu her maçta azmini ortaya koyuyor.zaman içinde daha da iyi olucağından eminim.(:

Keita'yı gönderip yerine Pino'yu almak ancak Adnan Sezgin'e yakışır.

Bu reisi bu sene forvete alıştırırsak seneye çok iyi işler yapabilir.

Keita'nın tırnağı olamaz takıma katkı verir ancak size her sene 10 maç alamaz ama keita gibi adamlar alır orta düzeyde bir oyuncu pino,keita disiplinsiz olabilir ama yetenekleri en uçta bir futbolcuydu topu aldımı eziğ geçiyodu böyle bir oyuncuyu sattığınızda neler olduğunu görüyorsunuz zaten ligin diplerine demir atıyoruz

Keita'nın tırnağı olamaz takıma katkı verir ancak size her sene 10 maç alamaz ama keita gibi adamlar alır orta düzeyde bir oyuncu pino,keita disiplinsiz olabilir ama yetenekleri en uçta bir futbolcuydu topu aldımı eziğ geçiyodu böyle bir oyuncuyu sattığınızda neler olduğunu görüyorsunuz zaten ligin diplerine demir atıyoruz

Sanki Keita varken şampiyon olduk.Bütün sezon toplamda 5 golü vardı. Deplasman maçlarında nasıl kaybolduğunu herkes biliyor.Pino orta düzey oyuncu filan değil. Hatta yetenek olarak bakarsak Keitadan daha iyi bence.Elimizdekinin kıymetini bilelim biraz takımda bide bu kadar kazma varken.Bunları sölerken Keita yı çok severdim bu arada ama gitti artık yapıcak bişey yok.

Sanki Keita varken şampiyon olduk.Bütün sezon toplamda 5 golü vardı. Deplasman maçlarında nasıl kaybolduğunu herkes biliyor.Pino orta düzey oyuncu filan değil. Hatta yetenek olarak bakarsak Keitadan daha iyi bence.Elimizdekinin kıymetini bilelim biraz takımda bide bu kadar kazma varken.Bunları sölerken Keita yı çok severdim bu arada ama gitti artık yapıcak bişey yok.[/QUOTE söylediklerine katılyorum

Sanki Keita varken şampiyon olduk.Bütün sezon toplamda 5 golü vardı. Deplasman maçlarında nasıl kaybolduğunu herkes biliyor.Pino orta düzey oyuncu filan değil. Hatta yetenek olarak bakarsak Keitadan daha iyi bence.Elimizdekinin kıymetini bilelim biraz takımda bide bu kadar kazma varken.Bunları sölerken Keita yı çok severdim bu arada ama gitti artık yapıcak bişey yok.

söylediklerine tamamen katılyorum.

Felaket bir sürat var Pino'da. Öne geçtiğimiz maçlarda kesinlikle oyunda kalmalı, oyunda değilse sonadan girmeli. Tek eksiği pozisyon bilgisi, çok şut çekiyor. Bunların bazısında çalım denese veya topu saklayıp arkadaşlarından yardım beklese daha çok fayda sağlar. Şu an için yararlı.

24 kez skora katkı, hemde Elano'nun, Misimovic'in bir türlü oynayamadıgı o kalitesiz oyuncular ile. Daha Allahtan belanızımı istiyosunuz :)

Geri
Üst Alt