# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

hagi ile beraber çıkışa geçti.gerçi son maçta tutuktu.

Buradaki pek çok kişi gerçekten elimizde nasıl bir adam olduğunun farkında değiller.Keita'yı çok seven,futboluna hayran kalan bir adam olarak söylüyorum,Pino çoğu bakımdan en az 3 tane Keita eder.Siz Pino'nun nasıl bir oyuncu olduğunu daha kavrayamamışsınız.Bu adam azıcık kendisini geliştirse,bu potansiyeliyle hangi liglerde hangi takımlarda oynar bunu anlayamadınız daha.Şu anda takımdaki açık ara en yetenekli ve gelecek vaat eden futbolcudur Pino.

Keita gibi bir kanat türkiyeye gelmemişti.Kornerlerin, serbest vuruşların asist olduğu bu ülkede Keita tek başına pozisyonu yoktan var ediyordu.En basitinden Eskişehir, Antalyaspor maçlarını hatırlayın maçı bize Keita verdi desek yalan olmaz.Hız, teknik, güç vs herşey vardı.Belki değlasman maçlarında istenen performansı gösteremiyordu ama onu da yapsaydı bizde ne işi vardı.

Pino ne Keıta , ne Baros . Kıyaslamayı bırakın 2´si ilede Pino C.Ronaldo,Hulk tarzında bir forvet oyuncusu . CR7, Higuain´in nasıl daha verimli oynamasını sağlıyorsa Pino´da benzer bir etkiyi Baros´a yapacak .

Pino da acayip oyuncu. Sağ açık-sol açığa koyuyorsun etkili olamıyor. Muhakkak ortada olması lazım, ama ortada oynadığı zaman da gol atamıyor, bitiricilik yok. Nasıl olacak bilmiyorum.

Her açıdan her pozisyonda şut çekiyor ama topu harbiden zımbalaması gereken tek tük pozisyonları ıska geçiyor. İlginç vallaha..

Beşiktaş maçında en büyük kozumuz Pino.

Ronaldo gibi heryerden şut atmasa daha iyi olacak.Yinede Beşiktaş maçının öne çıkan adamların biri olacağını düşünüyorum.

Pino ne Keıta , ne Baros . Kıyaslamayı bırakın 2´si ilede Pino C.Ronaldo,Hulk tarzında bir forvet oyuncusu . CR7, Higuain´in nasıl daha verimli oynamasını sağlıyorsa Pino´da benzer bir etkiyi Baros´a yapacak .

+ Rooney-Tevez ikilisi gibi diyelim.

Şuan takımda tartışılmayacak tek isim, sırf tartışılmak için Keita'yla karşılaştırılıyor o da :)

Her açıdan her pozisyonda şut çekiyor ama topu harbiden zımbalaması gereken tek tük pozisyonları ıska geçiyor. İlginç vallaha..

İlk yarıda o kadar müsait durumda ıskaladı topu, keza Trabzon maçında yüzde yüzlük golü yine topu ıskalamasından heba etti.

Çok iyi oynadı, çok çalıştı. İlk yarıda Kewell'a dehşet bir pas attı, Barış'ın direkten dönen topunda da atağı başlatandı. Kaleyi görür görmez bombalıyor. :asd:

her yerden vurmasi beni deli ediyor ama yinede seviyorum keratayi bide buldugu pozisyonlari gol yapsa daha iyi olacak

Pino kaliteli ve yetenekli bir oyuncu. Futboldan anlamayan adamlar bıraksın onu eleştirmeyi artık.

Vurulmayacak yerden vurursun, vurulacak yerden vuramazsın anlamadım bu işi ya...

Şu ana kadar yeni transferler içinde en verimlisi eğer biraz ayak içi çalışırsa iyi bi rotasyon oyuncusu olur

Saha içinde farkını belli eden bir futbolcu.Bunu söylediğimde tepki gösterenler olabilir fakat kanımca,Kader Keita'dan daha faydalı olabilir Galatasaray da.

kewell'a attığı pas sonucu oluşan pozisyon gol olsaydı pas da gol de mükemmel olacaktı. O şut sağ ayağa göre muhteşemdi ve az farkla dışarı çıktı.

Geri
Üst Alt