# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

bulduğu pozisyonları baros affetmezdi.son vuruş koskoca bir 0

Son vuruşlarda iyi değil ama adam gerçektende şanssız.

Son yıllardaki en vurdum duymaz futbolcudur herhalde. Maç içinde 3-4 defa pres yapmaya çalıştığımız pozisyonlar vardı, yürüyerek büyük katkı sağladı. Atmadığı paslar, yersiz çalım girişimleri her yenilgide en çok eleştirilen kişi olucaktır.

Her zaman kaleye şut çeken adam burada kaleciyi geçmeye çalışıyor. Çok enteresan bir oyuncu gerçekten de. Kaçırdığı goller haricinde iyi oynadı. Baros ile birlikte çok iyi bir ikili olurlar forvette. Son vuruş çalışması şart bu arada.

Ligtv.com.tr - VideoHaber - 'Cenk'aver!

Iyi oynayan Servet'e küfür edilir, ileride tek basina bir seyler yapmaya çalisan ve 6 aydir takimda bulunan Pino elestirilir ama 1.5 yildir sahada gözükmeyen Elano'ya destek çikilir. Ilginç.

Bu macta ayar oldum sana eli belinde top oynadın buldugun fırsatları atsan hadi gam yemicem onuda beceremedin

Çok gamsız oynuyo her yerden gereksiz şut atıyo. tamam sert şutları var ama hepsi kalecinin üstüne. Bence 6+2 de klubede durcak bi oyuncu

Çok gamsız oynuyo her yerden gereksiz şut atıyo. tamam sert şutları var ama hepsi kalecinin üstüne. Bence 6+2 de klubede durcak bi oyuncu

Aynen öyle. Kendine özgüveni çok yüksek ve iyi birşey ama kontrol edilmesi ve bu özelliğinin geliştirilmesi gerekmekte. Pino'ya bende çok kızdım bugün. Ama düşünelim mantıklı birşekilde (adamı savunmuyorum) sadece acizliğimizi düşünerek söylüyorum. 6 aylık genç ve "tam bir golcü olmayan" bir adamdan kaç maçtır gol atmasını ve bizi taşımasını bekliyoruz. Eşekliğin başı nerde ?

ben pinoyu beğeniyorum genç yetenekli zeki bir oyuncu. kadroda fark yaratan tek isim top ayağına geldiğinde heyecanlandığım tek adam. kadroda bir sürü çöp varken pinoya laf atılmamalı...

Bugün karşı karşıya kaçırdıklarının yarısını atsa 3-2 kazanmıştık

İlk yarı fena değildi,ama 2.yarı sağ kanada geçince yine kayboldu,her atağı soldan geliştirmeye çalıştık,çok kötü bi sağ açık olduğunu söylemiştim,ama forvette gerçekten etkili oynuyor:o,orada da bitiriciliği kötü,bilmiyorum baros dönünce pino nerede değerlendirilir.

Kabahat Pino'da değil forvette Pino'ya muhtaç edenlerde..

İlk yarı fena değildi,ama 2.yarı sağ kanada geçince yine kayboldu,her atağı soldan geliştirmeye çalıştık,çok kötü bi sağ açık olduğunu söylemiştim,ama forvette gerçekten etkili oynuyor:o,orada da bitiriciliği kötü,bilmiyorum baros dönünce pino nerede değerlendirilir.

Serbest oynatılırsa verimli olur.

Bu adamı 4-4-2 nin yani Barosun yanında oynatmayı akıl edemeynleri

Sag acikta forvetten de beter Pino. Iyi oynadigi 2 hafta da hemen yüceltmeyin dedim. Haftaya vasat oynar, ondan sonraki hafta futbolculugunu tartisirsiniz yine dedim. Pino Galatasaray ayarinda bir futbolcu degil.

Geri
Üst Alt