# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Vay be şu kulüp Jardel gibi bir gol makinasını yok yere göndermişti zamanında şimdi forvet diye oynayan adamlara bak. Pino-Batdal..

fmyi tebrik etmek lazım

işte pinoya verdikleri özellikler

(20 üzerinden)

Topsürme:17

Tekik:16

İlkdokunuş:17

Hız:15

Hızlanma:16

buraya kadar herşey çok güzel ama ...

bitiricilik: 9

:D

özellikleri çok gerçekçi ayarlamışlar

Pinoyu taniyor millet artik, ilk maclarda kapali kutuydu, ne yapar, ne eder, kimse birsey bilmiyordu ama simdi öyle degil.

Kabahat Pino'da değil forvette Pino'ya muhtaç edenlerde..

aynen üstad çok koşmak birşey değil lakin topu koşturmak önemli 3 tane net pozisyona girdi hepsi olmasada 1 ni atmalıydı bunları yapamıyorsa zaten gerek yok bu takımda oynamasına övünmek gibi olmasın pinodan daha hızlı daha tekniğim beni alsın sayın polat ne gerek varki pinoya hem o kadar parada istmem defol sayın adnan polat ve sezgin

Bitiricilik özelliği olsa , bence çok iyi bir oyuncu . Dün girdiği pozisyonlardan Birini atsa güzel olurdu

bence forvet arkasi oynamali serbest olarak

hic olmazsa 3-5 sut atar

Karşı karşıya kaldığı pozisyonda yere yatmayan(!) Cenk'i geçemedi.O pozisyonu gole çevirse belki de çok farklı bitecekti dünkü maç.

aslinda pino baros cift forvet gibi oynasalar biraz arkali onlu

dagitirlar rakibi gibi geliyor bana

Keitayı gönderip bu adamı bize yutturanlara yazıklar olsun.

Bitiriciliği de olsaydı bizim takımda ne işi vardı.

İyisin hoşsun, ama az da pas ver be Pino... Bak hiç şut çekme demiyorum yine çek, ama yanında bomboş adamın koşu yoluna atacağın yerde ceza sahasının dışından şut çekme ne olur.

Kewell'ın golünden sonra tepki bile vermedi adam. Bu kadar mı ben merkeziyetçilik olur be kardeşim bir futbolcuda/insanda?

Geri
Üst Alt