# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

1 tane attı, 5 tane kaçırdı yine. O kadar net pozisyonlarda kaçmaz ki. Her maç 3 tane kaleciyle karşı karşıya kaçırmakta ayrı bir başarı olsa gerek.

Her şeyi geçtim, net bir pozisyon kaçırmışsın. Senden 10 yaş büyük takım kaptanın haklı olarak tepki gösteriyor. Sen gidip el-kol hareketi yapıyorsun. Hiç olmadı.

O Ayhan varya o Ayhan. ! Ben olsma tekme tokat dalarım saha içinde. Kendi bi b*k değil herkese bağırıp duruyor saha içinde. Yaşlı huysuz amcalar gibi.

Pino takıma hücum zenginliği kazandırdı. Tek bir gol pozisyonuna giremediğimiz Rijkaard'lı günleri hatırlayın. Pino'nun golcü olmadığını herkes biliyordu zaten.

O Ayhan varya o Ayhan. ! Ben olsma tekme tokat dalarım saha içinde. Kendi bi b*k değil herkese bağırıp duruyor saha içinde. Yaşlı huysuz amcalar gibi.

Kimse daha dün patagonyadan gelip takımın kaptanına ve en eski oyuncusuna dayılık yapamaz. Dünyanın hiç bir ülkesinde olmaz bu.

Amatör ile cok yetenekli arasinda birsey Pino. Cözemedim.

Şu Pino'yu Baros'un arkasında bir görebilsem o zaman iyi yada kötü diye yorum yapıcam.

Beyler yapmayın, Adnan Polat ona güveniyor ve Pino'nun moralini bozmamak için adam almayacak. Ona göre Keita'dan iyi.

Pino ve Batdal yanyana oynasaydı 7-8 gol atardık bugün

Kimse daha dün patagonyadan gelip takımın kaptanına ve en eski oyuncusuna dayılık yapamaz. Dünyanın hiç bir ülkesinde olmaz bu.

Hakeden azının payını alır. Ayhan bu kulüpte ve takımda söz sahibi bir adam değil.

Belkide adamın sülalesine küfür etti etmezmi eder Pino zaten bireysel küfürlere sinirlenmiyor:D

Pino'dan ziyade Ayhan,Barış tartışılmalı bence.

Bu da garip adam. Alakasız yerlerden şut çekiyor, kaleciyle karşı karşıya vurmuyor. Ne diyeyim ki...

Pino takıma hücum zenginliği kazandırdı. Tek bir gol pozisyonuna giremediğimiz Rijkaard'lı günleri hatırlayın. Şükür edin biraz. Pino'nun golcü olmadığını herkes biliyordu zaten.

Geri
Üst Alt