# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Sivas maçına kesin yokmu acaba mago.

Sevmiyorum bu adamı.

Topu ayağından her çıkardığında 1 çuval inciri berbad ediyor.

Gayet iyi adam ve bu sene bizi heyecanlandıran yegane oyunculardan. Hakkını yiyoruz. Bu performansı ilk yarı bir altyapı oyuncusu gösterse, yürü koçum, yürü aslanım lafları havada uçuşuyordu.

Gayet iyi adam ve bu sene bizi heyecanlandıran yegane oyunculardan. Hakkını yiyoruz. Bu performansı ilk yarı bir altyapı oyuncusu gösterse, yürü koçum, yürü aslanım lafları havada uçuşuyordu.

:o

Merihcigim sakaysa komik de degilse i-iiih

Attigi gollerin hepsi klas goller idi. Bir alissin takima ve biraz daha takim icin oynasin, canimizi alsin.

Arda'dan daha iyi futbolcu demiyorum ama çok daha yetenekli.

Arkadaşların tepkisini olumlu karşılıyorum keita gibi olsun istiyorlar keita sonrası ama adam forvet oynadı markaj altında forvet geldi şimdi geçsin kanada essin bir an önce dönmesi ümidiyle

Keita 29 - Pino 23 yaşında

Keita 2 milyon euro - Pino 600 bin euro

Bence Pino , Keitadan daha isabetli bir transfer

sene başı performansıyla beni en çok heycanlandıran oyuncu oldu pino keitamı pinomu derseniz pino derim mehmet batdalada heycanlanmıştım ama o çocuga şans verilmedi

Öncelikle karşılaştırma yapmak istemem ama Pino'ya Arda'nın çeyreği değil demek tamamen bir Arda Fanatikliğidir.

Pino, Arda'dan daha kıvrak ve daha süratlidir. "Bilekleri daha ince" diye tabir de edebiliriz. Ayrıca daha iyi şut çeker. Fiziken çok üstün bir tarafı yok zira Arda formdayken o da kolay kolay yıkılmıyor, vücudunu iyi kullanabiliyor. Arda'nın oyun zekâsı ise kesinlikle daha iyi. Ayrıca Arda sol forvetten çok tam bir sol açık oyuncusu gibi oynar. Pino ise tam bir gezgin forvettir.

yarın oynayacak mı?

Su an kadro yapamaya kalksam yazacagim ilk adam kendisi.

Geri
Üst Alt