# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Arda bir yıldız edasıyla değil de bir takım oyuncusu gibi oynarsa bu ligin en iyi oyuncusu ARDA'dır, fakat şu an Arda kendini bitiriyor malesef. Pino ise KEita'dan daha iyi bir oyuncudur, KEita sevgisini anlıyorum ben de çok severdim ama Pino'yu tercih ederim. İkisi birden oynarsa tadından yenmez :)

Bir inek vardir hergün süt verir ama az verir. Bir inek daha vardir hergün 3 kat daha fazla süt verir ama kovadaki verdigi sütü tekmeyle düsürür ve döker. Simdi hangi inek daha iyi? Pino da iste bu inek gibi birsey...

Bu adam sakatlanmasa ve istikrarlı bir yapısı olsa Man Utd da banko 11 oynar:)

Bu adam sakatlanmasa ve istikrarlı bir yapısı olsa Man Utd da banko 11 oynar:)

Manchester United evet bencede oynar Juan Pablo Pino bence ileride Ribery seviyesine gelebilecek bir oyuncu yeni ribery'miz pino'dur çok potansiyelli bir oyuncu bence ilerde şampiyonlar ligi oynarsak 15-20 milyon euro gibi bir fiyata satılabilir abartmıyorum 2 sene üst üste şampiyonlar ligine gidersek ve orda devamlı oynar ve başarılı olursak bu fiyatlar kesin gelir

Daha 2 hafta yokmuş, dizinde kanama mı ne varmış.

Kaynak : Süleyman Rodop :D

bu adam kazımdan 10 gömlek daha üstün.bugun olsaydı cok pozisyona girerdik

Dön artık,Bursa maçında ihtiyacımız olacak sana:)

Manchester United evet bencede oynar Juan Pablo Pino bence ileride Ribery seviyesine gelebilecek bir oyuncu yeni ribery'miz pino'dur çok potansiyelli bir oyuncu bence ilerde şampiyonlar ligi oynarsak 15-20 milyon euro gibi bir fiyata satılabilir abartmıyorum 2 sene üst üste şampiyonlar ligine gidersek ve orda devamlı oynar ve başarılı olursak bu fiyatlar kesin gelir

Bu pyuncu satma işini de bir türlü kavrayamadım. bulmuşken niye satıyoruz oyuncuyu? para kazndığını görmek için mi seviyoruz Galatasarayı.

2 hafta sonra idmanlara başlayacakmış. Baros ve Arda salı dönüyor.

Özledik be Pino reis.

Aga ben seni anlamıyorum ya.

Tamam Pino iyi futbolcu.

Ben de beğeniyorum ama...

Gidip Emre Çolak'a çok fazla topla oynuyor diyosun

Pino'ya gelince reisi çekiyosun.

Pino topu ayağından çıkarmayı bilmeyen, çıkardığında da ya şut çeken yada topu kaybeden bir adam mütemadiyen.

Ha arada pas da veriyor ama %90 güzel hareketleri topu rakibin ayağına teslim etmesiyle bitiyor.

Sağ kanat mı?

Her türlü Emre derim...

Pino'nun yokluğunda takım pozisyona girmekte zorlanıyor. Pino en kötü şut çekiyor, maça heyecan getiriyordu. Bir an önce döner inşallah takıma.

Şut çekiyo da malesef kaleye zor ulaşıyor şutları.

Geri
Üst Alt