# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

pinomagician Juan Pablo Pino

Hi , whats up my love people, sorry but i dont speak english.. when i idid i need use google traductor.. I LOVE U

Uleyn pino ingilizce bilmiyomuş :D nece konuşuyo bu.

Pino coştu bugün paso tweet atıyor.

Hi , whats up my love people, sorry but i dont speak english.. when i idid i need use google traductor.. I LOVE U

Uleyn pino ingilizce bilmiyomuş :D nece konuşuyo bu.

Şu futbolcuların da dil bilmeme olayını anlamıyorum. Yurtdışına transfer olmuşsun, önemli takımlarda oynuyorsun hala ingilizce bile bilmiyorsun yuh ya. Bizimkilerin de yurtdışında uyum sağlayamama sebepleri öncelikle dil sorunu yüzünden. O kadar paran var tut bir hoca bir senede sana yetecek kadar öğrenirsin.

Biri Tweeter adresini verebilir mi :D

adam kolombiyalı ve dili ispanyolca konuşuyor, takımda ispanyolca konuşan; culio, insua, zapata var yeter üç arkadaş:D

3 weeks ill be OKEY

3 hafta sonra dönecekmiş :(

ben böyle adam istemiyorum 5maç var 5 maç yok.bu ne ya,çağlar da öyle,bir ton adam var takımda böyle

oha ya, toplam 1.5 ay ediyor.

valla, iyiki aldik kazimi, yoksa yine aydini izlemek zorunda kalirdik.

Pino eğer 2.yarı düzenli forma giyemezse sakatlık konusundaki kötü şöhreti pekişmiş olacak.Sakatlanan dönmek bilmiyor böyle bir takım olmaz , bizim önce isim ayırt etmeksizin bu konuya eğilmemiz gerekli.Takım bir araya gelemiyorki taktik , sistem konuşalım.

bradleye yer acmak için sakatlığından dolayı kontratı dondurulursa şaşırmayalım..

Geri
Üst Alt