# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

158195_pino1.jpg

Pino reisin gelisiyle birlikte, takimdaki rekabet daha bir artacaktir. Kendisine inanan ve güvenen bir taraftar olarak, gelisini heyecanlar beklemekteyim.

Pino 1-2 seneye Keita kadar olur demedi demeyin ;)

Sakatlık illetinden kurtulsa 2 seneye kalmazda işte sık sık uzun süreli sakatlık olunca belini doğrultamıyor :o

Nerde Sakatlandı? Sakatlığın ismi adı bilgisi falan yokmu yahu?

Ne zaman dönüceği hakkında bir açıklama bile yok Resmi sitede

Gerçekten ne zaman dönecek? Pino dönünce alternatifli bir kadro olacak Hagi'nin elinde...Kazımın performasınında artacağını düşünüyorum... Stancu ve pino gibi şut çekme özellikleri olan futbolcularıda sahada aynı anda görmek için sabırsızlanıyorum...

pino ve kewellın içeriye dalışıyla ardanın ortasıyla barosun stancunun gollere çevirmesini nezaman görecegiz sakat kadroda ya

Tedavisi bitti. Takımdan ayrı çalışıyordu. Bu hafta içi takımla idmanlara çıkar umarım. Dün idman yoktu bugünkü idman raporunu bekleyelim bakalım.

Hagi: Pino cok extra bir oyuncu.

Sinan Engin su an Hagi ile aralarinda gecen bir sohbetti anlatiyor. Hagi Barosu santrofor Stancuyu arkasinda Pinoyu da sag kanat düsünüyormus.

Kazimdan önce Pino`yu oynatirim demis.

Hagi: Pino cok extra bir oyuncu.

Sinan Engin su an Hagi ile aralarinda gecen bir sohbetti anlatiyor. Hagi Barosu santrofor Stancuyu arkasinda Pinoyu da sag kanat düsünüyormus.

Kazimdan önce Pino`yu oynatirim demis.

yabancı kontenjanından haberi yok yada bam dan akıllanmamış daha:D

Pino, Stancu , Baros üçlüsünün birlikte sahada olması zor kalede Zapata oynadığı sürece.

tek oynayamacağı yer sağ kanat,defalarca gördük bunu,,,

sen Cimbomlu oldugundan eminmisin ? Ayhanı göklere çıkarıyosun ve de takımın en iyi oyuncusuna b.k atıyosun

yalnış birşey mi söyledim,pino bk attığım mesajı göstersene,sadece sağ kanatta oynayamadığını söyledim,ayrıca ayhan falan da göklere cıkardığım yok,mesajları iyi oku vede anla.

arda baros stancu 3 lüsü daha faydalı olur. pinonun zaten müzmin sakat oldugu belliydi monacodada. nerde sakat var onu alıyolar zaten..

arda sağ kanatta pino dan daha faydalı olabilir,

olabilir degil olur:) pino kıvrak oyuncu hos oyuncu ama adam pas verme özürlü gördügünü kaleye atıyo. solda stancu sagda arda önde baros süper 3 lü olur:)

sanki pino biraz kendini geliştirse baros dan daha faydalı olabilir forvetde,baros dan daha fazla dikine gidebiliyor ve sert savunmalarla iyi boğuşuyor,ama gol atma ve pas atma özürlü

Geri
Üst Alt