# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

İyileşsede tekrar takıma heyecan gelse. Maçta uyuklamak yerine, yüreğimiz hoplasa biraz.

Hadi be Pino be valla çok özledik seni sahalarda görmeyi , Twitter'dan müjdeli haberleri aktarmaya başlamış. :)

İyileşsede tekrar takıma heyecan gelse. Maçta uyuklamak yerine, yüreğimiz hoplasa biraz.

abi bu gözler keita ,lincoln, hagi,arda yı izledi.

bunlardan sonra seni pino kesiyorsa bız taraftarında vızyonunu baya daralttılar.

pino maca uber heyecan getırecek bı adam deıl forwette oynarken yapıyordu bısyler.sımdı forwette oynayamayacak kanatlardaki halide rezalet.

nasıl bu kadar buyuk beklentınız var pınodan ben anlamıyor

Faydalı adam.

İyi bir takımda rotasyon oyuncusu olur.

Demek ki Galatasaray'da banko oynar :)

Sol kanatta Arda'dan daha verimli oynuyor. Oyunu yavaşlatmıyor. Şutları gayet iyi. Tek kötü tarafı biraz bencil oynuyor. Bu da çözülmeyecek bir sorun değil. Arda satılmalı. Yerini Pino rahatlıkla doldurur.

Sol kanatta Arda'dan daha verimli oynuyor. Oyunu yavaşlatmıyor. Şutları gayet iyi. Tek kötü tarafı biraz bencil oynuyor. Bu da çözülmeyecek bir sorun değil. Arda satılmalı. Yerini Pino rahatlıkla doldurur.

dogru durmadan sakatlanacagı icin yedek klübesinde doldurur.

bu adamdan fayda gelmez.2.yarı bitecek hala sakat.bu nasıl transfer politikası be kardesim.aldığımız adamların hiçibiri oynamıyor.pino-misi-insua

Döndüğünde sezon sonuna kadar sakatlanmazsa kalsın aksi takdirde gönderilsin.

Hani twitterda 4 gün sonra dönüyorum diye mesajları vardı. N'oldu?

Bi sakatlık sorunu olmasa var ya tutan olmaz da.İşte sakatlık porblemi var, yoksa ilerinin en etkili elemanı benim gözümde.

Geri
Üst Alt