# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

bu adama inanıp yola çıkılması hata olur eğer aldığımız fiyata müşteri çıkarsa satmak en mantıklısı çünkü adam çok sık sakatlanıyor

mesela kayseri ve antepde yedek bile olamaz ....

les adnansın attıgı kazıklardan biridir bu mübarek , bonservisi 4 milyon eurodanda aşağı degildir kesin..

Galatasaray adamın pePİNO'sunda değil

adam iyiyken göklere çıkarılıyordu, şimdi de yerin dibine sokuluyor

bir şeyi de orantılı yapalım

neticede pino, iyi bir takımda iyi bir yedek olur

çok formda olduğu zaman hücumu domine edebilir

pıno vw anlamsız sutları .en fazla olcagı artı2de olmak.en fazla

Normalde bizim transferlere bakınca, Avrupa'da olsa, Keita-Pino-Kazım-Aydın diye sıralanır. Yani bu 4 isimde kadronda olacak ki, sağ kanat iş yapsın sezon boyunca. Yoksa sen Keita'yı sat, Pino'da sakatken Kazım'ı oynat, Kazım'da performans veremeyince Aydın'a düş, hatta Aydın'ı kesip, Sabri'yi oraya koy, resmen çorba yap. Bizim başarısızlıktan biri de, bu nedenden. Kadro yapılanması yaparken, ya yedek dandik oluyor, ya da as adamın iyi yedeği olmuyor, olsa bile 1 tane zor oluyor. Bir tanesi sakat, diğer cezalı oldu mu, nerdeyse kaleciyi santrafor oynatacak hale düşüyoruz.

Her gece gelip, aynı şeyleri yazmayı ne zaman bırakacaksın ?

pıno galatasaraydan gonderilince

sen bu adamdan medet ummayı ne zaman bırakacaksın?

kusura bakma gecelerı yasayan bi insanım gecelerı gelıyorum anca bu takımdaki cogu kişiden oldugu gibi pinodan da nefret edıyorum

pıno galatasaraydan gonderilince

sen bu adamdan medet ummayı ne zaman bırakacaksın?

kusura bakma gecelerı yasayan bi insanım gecelerı gelıyorum anca bu takımdaki cogu kişiden oldugu gibi pinodan da nefret edıyorum

Niye medet medet ummayayım ? Yetenekli ve azimli bir futbolcu. Oyun bilgisini ve son vuruşlarını geliştirdiği taktirde, daha fazla katkı sağlayabilicek bir futbolcu.

Niye medet medet ummayayım ? Yetenekli ve azimli bir futbolcu. Oyun bilgisini ve son vuruşlarını geliştirdiği taktirde, daha fazla katkı sağlayabilicek bir futbolcu.

ahmet renktas,adamın karıyerı sakatlıklarla dolu.bu yuzden yetenklı olarak adı anılacak.mesela bı msjında okumustum

forma gırdıgı kondusyonunu topladııgı zaman yararlı olamaya baslar tadlarındaydı mesajın

bu adam karıyerındeki sıkıntı zaten sık sakatlanması kendını toplasa gene sakatlanacak gene basa donecek.karıyerı boyle ve boyle olmaya devam edecek.

bir de her yerden vurması yokmu?diyeceksınki kime pas atsın.anlarım .ama bu da adamın içine işlemiş.zaten hıcbır zaman tam randımanla calısamayacagı ıcın o son vurus ve oyun bılgısı gorusude gelısemeyecek.

yakısmıyor Ahmet Galatasaraya bu adamlar.kimisi sakat kimisi yetersiz.kimisi hem sakat hem yetersiz,kimisi captan düşmüş.sen pınoyu yakıstırıyor musun galatasaraya bu performansı hıstorysı sorunları ortadayken

Pino ömründe sadece bir defa uzun süreli sakatlanmış, tıpkı Baros gibi. O zaman, senin mantığına göre Milan Baros'ta müzmin sakat. Hadi son vuruşu geçtim (kanat oyuncusu zaten), önemli olan oyun bilgisini geliştirmesi. Zira iyi bir hocayla bu özelliğini geliştirebilir.

Pino ömründe sadece bir defa uzun süreli sakatlanmış, tıpkı Baros gibi. O zaman, senin mantığına göre Milan Baros'ta müzmin sakat. Hadi son vuruşu geçtim (kanat oyuncusu zaten), önemli olan oyun bilgisini geliştirmesi. Zira iyi bir hocayla bu özelliğini geliştirebilir.

gorunen koyun kılavuz ıstemeyecıgını dusunuyrum

bızde sureklı 2 ay 1.5 sakatlandı.uzun sakatlanması (7-8ay ve turlerı)bence bize done mi?doneyse aşamamış hala bişeylerı demekki.uzun sakatlanıp sapa saglam gelmiş olsa mesela sürekli kısa süreli sakatlıklar yaşamasa yıne sana hak verebilirim

milan baros emre sakatlanmadn once sakatlık falan gecırdıgı yoktu.baros kendini yeni toparladı.ankaragucu macı malum savasıp sakatlandı.kendisine kasıtlı o mac pas atılmayacagını bile bıle her topa deparladı savaştı yenı geldıgı halde sakatlıktan,kendini düşünmeyerek.pino gecen hafta oyuna girdiginde ne yaptı mesela sakatlıktan yenı geldı savasmak yerıne barosun bı lafına takıp adamın bacak arasına ayakkabıyı gecırdi,kırmızı kart es gecildi.savastı mı hayır?

son vurusu neden gectin?mesela bu adamın keıtanın tarzı bı kanat oyuncusu olsa evet son vurusu gecebilirsin.ama ayagına aldıgı topların yuzde 60nı kaleye uzaydan bıle olursa sutluyor.

ayrıca sanırım yası 24.24 yasında bır wonderkid nasıl oluyor.bole surekli kendisini gelıstirecek falan,beklentıye gireyım.egitim zamanı coktan gecmiş bir oyuncu

pinonun cektigi sutlar bir atagı oldurmenin en kısa yollu.pası dusunmek,sagda gelen birine vermek diye bır kavram yok kendisinde.ilk maclarında sanırım lan pıno olayında da pas vermesi futbol adına dogrusydu.sut attı.staddaydım kendını gostermek ıcın yapmıstır dıye dusundum.ancak bu adamın ana karakterı bu,cunku ders aldıgını gormedım bu olaylardan,kaldıgı yerden devam ediyor.gelismeyecekte hep boyle.

tekrar söylüyorum bu adam çok iyi bir oyuncu iyi bir hocanın elinde ribery etkisi yapacaktır

Dia etkisi yapsın yeter bana.O kadar büyük bir beklentiye girilicek bir oyuncu değil bence.

Dia dediğin adam kaç maç etki yapmış Allah aşkına? Kötü oyuncu demiyorum asla ama ilk yarı boyunca kayıptı adam, Pino ise ilk yarıda onun verdiğinin 2 katı katkı vermiştir ama tabii lanet sakatlık problemi onda da mevcut.

Stancu yu Kanatta oynatacagina Pinoyu soksa Hagi haftaya kesin yeneriz

Pino-Baros ikilisi rakip savunmaların aklını başından alır Stancu yerine Pino oynamalı

pinonun oldugu bi kombinasyon bence bi işe yaramaz

Pino iyi niyetli, sempatik bir oyuncu. Ara sıra güzel goller de atıyor. Ama ipiyle kuyuya inilecek adam değil..

Geri
Üst Alt