# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

bu adam iyi ya yapmayın hücümda pino kadar etkili olcak adamımız kaç tane acaba pino'yu beğenmeyenler düşünsün bi

sürekli oynasa tamamda.artık gerçekten sakat oyuncu istemiyorum takımda.

Geçen sezon ki Galatasaray'da +2'ye bile zor girerdi;Bu sezon ise ilk 11'de olması gereken oyuncuların başında geliyor.

Keita'nın tırnağı olamaz..:sad007:

Nasıl oynadı bilmiyorum ama golunu gördum .

Adamın şutları fena ..

:tiphat:

Umarım attığı gol ile, 2-3 sene bize bağlanmaz. Adnan amcası hemen Messi ilan eder fln. Sene sonu derhal gidecekler listesinde olmalı. Yoksa eziyete devam seneye.

Pato'nun 2 hafta önce oynanan Napoli maçında attığı golün bir benzerini attı bugün. Ayrıca yaptığı asiste iyidi. Hazır olmadığı bir maçta 1 gol ve 1 asistle oynadı. Fit duruma gelince daha iyi işler yapacaktır muhakkak. Önümüzdeki sezon iyi bir takımda çok daha fazla yararlı olucağından eminim. Umarım oyun bilgisini geliştirmeye devam eder.

Seneye takımda kalması gereken 3-4 oyuncudan biri. Müthiş bir rotasyon oyuncusu ve iyi bir ilkonbir kanadı.

Zaten gelen oyuncuların en az 2 yıl takımda kalması lazım.2 yıl sonra faydalı olmazsa gönderirsin faydalı olursa takımda tutarsın.Bu ne böyle her yıl 20 futbolcu gidip 20 futbolcu geliyor.

Çok iyi bir yedek olur gelecek yıl. 11'i de zorlar. Sağ-sol kanat, 10 numara ve forvet mevkilerini yedekleyecek bir oyuncu.

İyi gidiyordun..Hagi sana dur dedi malasef..

Fb maçında kesinlikle sağ tarafta olmalı..Kazımı falan oynamasında..

Seneye sağ kanadımıza Keita tarzı bir adam gelmezse 11'de olur tabi.Gelecek oyuncuları ne sanıyorsunuz bu yönetimle ?

He herşey değişirde kaliteli ismler gelmeye başlarsa rotasyona anca

Pino cok iyi bir oyuncu. Adamin ayagina top yakisiyor ve hep dikine oynuyor. Kalmasi gereken oyunculardan biri.

Pino aman dikkat et kendine. Bi iki gol yada asist yaparsan kadro dışısın ona göre.

Geri
Üst Alt