# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Bu maçta özellikle Kazım'ın oynaması gerekiyor.

Arda Kazım Pino 3'ünden biri maçın adamı olur kazanırsak.

------------------Bar0s-----------------------

Arda---------------------Pino----------Kazım

bu hücüm hattıyla çıkmalıyız ,Pino ss gibi oynar.

Böyle çıkarsak orta sahayı fenerbahçeye bırakmış oluruz.

Fenerbahçe maçında güvendiğim tek adam bu. Maçı kazandırırsa Pino kazandırır.

Pino'yu pek beğenmiyorum ama, elimizde maalesef şuan için sayılı iyi oyunculardan. Ama tam verim vermesi için, sol kanatta arkasında İnsua destekli oynaması lazım. Hakan Balta'yla bu adam 4/1 performans ancak verir.

Pino'yu pek beğenmiyorum ama, elimizde maalesef şuan için sayılı iyi oyunculardan. Ama tam verim vermesi için, sol kanatta arkasında İnsua destekli oynaması lazım. Hakan Balta'yla bu adam 4/1 performans ancak verir.

Hocam neyini beğenmiyorsun?Süratli olmasını mı ,teknik olmasını ,uzaktan attığı güzel şutları mı,asistleri ni mi,jeneriklik gollerini mi? Takımda kimi beğendiğini sorayım bir de?

Hocam neyini beğenmiyorsun?Süratli olmasını mı ,teknik olmasını ,uzaktan attığı güzel şutları mı,asistleri ni mi,jeneriklik gollerini mi? Takımda kimi beğendiğini sorayım bir de?

Istersen oraya hic qirme renkdas...

kadıköyde tek başına maçı alıyordu az kalsın mutlaka ilk 11 başlamalı.stancunun yerine oynamalı.

Pino iyidir.

Ciddi ciddi yedek bırakılıp yerine Stancu'nun oynatılacağını tahmin ediyorum.Bu durumda Hagi maçı tamamlamadan istifa etmelidir.

Hocam neyini beğenmiyorsun?Süratli olmasını mı ,teknik olmasını ,uzaktan attığı güzel şutları mı,asistleri ni mi,jeneriklik gollerini mi? Takımda kimi beğendiğini sorayım bir de? vol.2

Aydın'daki hız ve oyun zekası yok.Mustafa Sarp ne dese haklı kanımca

Pino. Her attığı şut kaleyi bulan oyuncumuz. Zımbala ulan Zolkanı. Çıldırt şu iti.

Geri
Üst Alt