Merih İnce
Cezalı
- 10 Temmuz 2010
- 17.904
- 3
- 1.203
Cevap: #20 Juan Pablo Pino
milli oyunculara laf yok zaten paşalara servete, bama.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlarin %10'u kadar takima katki yapsaydi devamli oynardi, emin ol.
Pino'yu silerken , Mustafa'yı övmek hangi hakka sığar. Mücadele etmemişmiş diğerleri etti de ne oldu yahu?
hehhhe dia ve stoch çok iyi !sahi onlar nerede?pino ar arda 4-5 maç bile oynamamıştır ,ama etkili olduğu tek başına savaştığı maçları gördük.
Bence Ünder hoca Kazım ile Pino'yu karıştırdı. Aslında Kazım'ı sildim demek istedi galiba.
Pino koşmuyor ve umursamaz ise Gökhan Zan bile her rakibi geçirirken, Pino rakibin bir tehlikesini sarı kart pahasına önledi. Bu mu koşmamak ve umursamazlık. Asıl umursamaz olan ve bencil oynayan geçmişte de olduğu gibi Kazım'dır.
hem dia hem stoch pinodan daha iyi oyuncular ama bana kurdugun takıma alırmısın o oyuncuları deseler almam..
pino gecen yıl fransadaligden düşmekden zor yırtan bir takımın yedek oyuncusu bile değildi,geciniz ...
hem dia hem stoch pinodan daha iyi oyuncular ama bana kurdugun takıma alırmısın o oyuncuları deseler almam..
pino gecen yıl fransadaligden düşmekden zor yırtan bir takımın yedek oyuncusu bile değildi,geciniz ...
pino gibi oyuncuları aartık sıradan anadolu takımları bile transfer yapmıyor kendinizi kandırmayın pino oynasa oynasa konya gibi vasat bir takımın vasat oyuncusu olur,alışılmış olduğu üzere acık bir adnans kazığı..