# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

milli oyunculara laf yok zaten paşalara servete, bama.

Dün gece saat 02:00 gibi twit atıyordu..Hatta yarın maç var neden uyumamış diyorduk..Bomboş pozisyonda Pas vermedi onunda etkisi vardır..

abicim bunlarin hepsi curuk bunlarin hepsine vereceksin bavulu eline ve yoliyacaksin bu kadar basit

ciddiyetsizin laubalinin teki pino her topu kaleye vurmaktan da yaptigi bisey yok her oynadiginda sinir ediyor beni

kadro da büyük revizyon gerek yerli yabanci demeden Galatasaraya yakismayan oyunculari göndereceksin

pino gibi oyuncuları aartık sıradan anadolu takımları bile transfer yapmıyor kendinizi kandırmayın pino oynasa oynasa konya gibi vasat bir takımın vasat oyuncusu olur,alışılmış olduğu üzere acık bir adnans kazığı..

Bence Ünder hoca Kazım ile Pino'yu karıştırdı. Aslında Kazım'ı sildim demek istedi galiba.

Pino koşmuyor ve umursamaz ise Gökhan Zan bile her rakibi geçirirken, Pino rakibin bir tehlikesini sarı kart pahasına önledi. Bu mu koşmamak ve umursamazlık. Asıl umursamaz olan ve bencil oynayan geçmişte de olduğu gibi Kazım'dır.

Güney Amerika'li alirken karakteri hakkinda detayli bir analiz yapmak gerektiginin yeni bir kaniti.

Pino'yu silerken , Mustafa'yı övmek hangi hakka sığar. Mücadele etmemişmiş diğerleri etti de ne oldu yahu?

Bülent Ünder hoca da kapasitesini gösterdi sonunda

hehhhe dia ve stoch çok iyi !sahi onlar nerede?pino ar arda 4-5 maç bile oynamamıştır ,ama etkili olduğu tek başına savaştığı maçları gördük :).

hem dia hem stoch pinodan daha iyi oyuncular ama bana kurdugun takıma alırmısın o oyuncuları deseler almam..

pino gecen yıl fransadaligden düşmekden zor yırtan bir takımın yedek oyuncusu bile değildi,geciniz ...

Bence Ünder hoca Kazım ile Pino'yu karıştırdı. Aslında Kazım'ı sildim demek istedi galiba.

Pino koşmuyor ve umursamaz ise Gökhan Zan bile her rakibi geçirirken, Pino rakibin bir tehlikesini sarı kart pahasına önledi. Bu mu koşmamak ve umursamazlık. Asıl umursamaz olan ve bencil oynayan geçmişte de olduğu gibi Kazım'dır.

Keşke ilk fb ve Trabzonspor maçının kasedini bir izleseydi.

hem dia hem stoch pinodan daha iyi oyuncular ama bana kurdugun takıma alırmısın o oyuncuları deseler almam..

pino gecen yıl fransadaligden düşmekden zor yırtan bir takımın yedek oyuncusu bile değildi,geciniz ...

Pino bazen tek başına bir takım olabilen bir futbolcu.

Dia ve Stoch Pino'dan iyimi?

Guzel hikaye panpa

pino gibi oyuncuları aartık sıradan anadolu takımları bile transfer yapmıyor kendinizi kandırmayın pino oynasa oynasa konya gibi vasat bir takımın vasat oyuncusu olur,alışılmış olduğu üzere acık bir adnans kazığı..

Şok oldum. Bülent Ünder hoca resmen saçmalamış. Gelecek sezon Sarp, Gökhan, Servet, Aydın gibiler takımda kalır. Zihniyeti çaktım ben.

Geri
Üst Alt