# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

ne bilim cuneyt kaptan antalyaya gitmek istmeedi dedi

bu mactaki vurdumduymazligida tuz biber oldu dedi

ona cevap versin

basimiza adammi olmus?

antalyaya niye gitmiyormus onu anlatsin

Maç öncesi bir şeyler yaşandı kesin. Kimse olayın o kısmını anlatmıyor hem de adamı günah keçisi yapıyorlar. Cüneyt Tanman'a da yakışmadı açıklamamalı böyle şeyleri ateşe atıyorlar futbolcuları.

niyeki

misi olayini sakliyorlar diye saydiriyorduk

bunlar anlatiyor genemi sallayacagiz

adam kaytariyormus iste

ne sebebi olabilir teknik direktor yeni gelmis daha

sirf disiplinsizlik

20 yasinda gencecik yabancilarin boyle yapmasina izin verirsen ohoooooooooooooooooooooo

yetenekli tamamda biyere kadar

gitsin ozur dilesin adam olsun

E disiplin abidesi Hagi'nin vazgeçilmeziydi bu adam ?

öyle bir anlatıyorlarki sanki beraber idmana çıkmışlar idmana. neyse ne olursa olsun seneye de burada olacağının garantinisi verdi adam.Yeni gelen yönetim tutar adamı, Gerets falan gelirse zaten müthiş verim verir.

niyeki

misi olayini sakliyorlar diye saydiriyorduk

bunlar anlatiyor genemi sallayacagiz

adam kaytariyormus iste

ne sebebi olabilir teknik direktor yeni gelmis daha

sirf disiplinsizlik

20 yasinda gencecik yabancilarin boyle yapmasina izin verirsen ohoooooooooooooooooooooo

yetenekli tamamda biyere kadar

gitsin ozur dilesin adam olsun

Boşa öyle hareket yapacağını sanmıyorum. Bİr sürtüşme olduki böyle bir durum yaşandı bence. Cüneyt Tanman da her açıklamasında Türkleri övüp yabancıları yeriyor. Bu konulara yorum yapmama taraftarıyım.

Ancak hiç bir Türk oyuncuyu böyle ateşe atmıyor bizimkiler tesadüf değil bu.

Boşa öyle hareket yapacağını sanmıyorum. Bİr sürtüşme olduki böyle bir durum yaşandı bence. Cüneyt Tanman da her açıklamasında Türkleri övüp yabancıları yeriyor. Bu konulara yorum yapmama taraftarıyım.

Ancak hiç bir Türk oyuncuyu böyle ateşe atmıyor bizimkiler tesadüf değil bu.

turkler alenen boyle isler yapmiyorda ondan namik

bence sebep o

kulagini cektiler iste

adam genc daha akilli olur diye umalim

gerçekten bir devin çöküşünü yaşıyoruz. 1 kaç ay önce sunu yazmıştım: liverpoola benzemekten korkuyorum... ne yazıkki yarınlarımızdada umut görmüyorum.... nedemek istediğimi anlamak isteyenler son 20 yuılını iyice araştırsınlar liverpoolun ligde neden şampiyonluk yok.......

Pino'nun kadro dışı kalmasına üzülmedim şahsen. 40 şutunda 2 tane vurup gol atacak diye bekliyoruz. 3 maç var 5 maç yok. Çok da aranılacak bir futbolcu değil.

Cüneyt Tanman'ın açıklamaları için minareye kılıf uydurma deyimi mi vardı öyle birşey de olabilir :) Doğru da olabilir. Birşey diyemem. Sonuçta Cüneyt Tanman bunu geçen haftada açıklayabilirdi.

Pino'nun kadro dışı kalmasına üzülmedim şahsen. 40 şutunda 2 tane vurup gol atacak diye bekliyoruz. 3 maç var 5 maç yok. Çok da aranılacak bir futbolcu değil.

Cüneyt Tanman'ın açıklamaları için minareye kılıf uydurma deyimi mi vardı öyle birşey de olabilir :) Doğru da olabilir. Birşey diyemem. Sonuçta Cüneyt Tanman bunu geçen haftada açıklayabilirdi.

Şu kadroda çok aranacak bir futbolcu.Kalan 6 haftada maç kazanamazsak küme düşeceğiz Tamer. Neden bahsediyorsun? Kimseyi küstürme lüksümüz yok.

turkler alenen boyle isler yapmiyorda ondan namik

bence sebep o

kulagini cektiler iste

adam genc daha akilli olur diye umalim

Abi niye gitmek istemesinki ? Hadi istemedi zorla mı götürdüler adamı ?

Bu kadar basit olmamalı yahu bence ki Can da çok güzel demiş Hagi displin konusunda taviz vermezdi ancak Pino, Hagi'nin has adamıydı.

Misimovic,Keita'yı haklı olarak savunurken Pino'nun kellesini alırsanız kendinizle çelişirsiniz beyler.Elinizi vicdanınıza koyun.

Şu kadroda çok aranacak bir futbolcu.Kalan 6 haftada maç kazanamazsak küme düşeceğiz Tamer. Neden bahsediyorsun? Kimseyi küstürme lüksümüz yok.

Pino şut vuracak da gol olacak da uzun iş Merih :) 3-1 yakalamışken adam pas vermeyip kaleye vurdu. Bunun için kadro dışı kalması gerekir demiyorum yanlış anlama :)

teknik direktörler böyle yabancı adamlara azim hırs sağlıyacağına iyice futbola küstürüyolar helal olsun diyorum!küme düşmeye doğru yol alıcaz son haftalar kim sahneye çıkıp gol atcak merak ediyorum

mustafa sarp denen futbolcu çakması da 5e 1 giderken pas atmadı kimseye çalım yapmaya çalıştı kaybetti ona maç sonu çok iyi oynadı diyen ünder pinoyu neden kadro dışı bırakıyor. bu işin şakası kalmadı artık maç kazanmamız gerekiyor yetenekli oyuncuları küstürürsen maç kazanamazsın

Kesinlikle kalmalı, seneye bazı maçlarda ihtiyaç olacaktır. Sen adamı küstür sonra ruhsuzlukla suçla olacak gibi değil. Bülent Ünder' i suçlamıyorum, kulüp yönetiminden bahsediyorum.

Allah kahretsin sizi ya.

Geri
Üst Alt