Merih İnce
Cezalı
- 10 Temmuz 2010
- 17.904
- 3
- 1.203
Cevap: #20 Juan Pablo Pino
ne antalyası?
antalyaya niye gitmiyormus onu anlatsin
ne antalyası?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niyeki
misi olayini sakliyorlar diye saydiriyorduk
bunlar anlatiyor genemi sallayacagiz
adam kaytariyormus iste
ne sebebi olabilir teknik direktor yeni gelmis daha
sirf disiplinsizlik
20 yasinda gencecik yabancilarin boyle yapmasina izin verirsen ohoooooooooooooooooooooo
yetenekli tamamda biyere kadar
gitsin ozur dilesin adam olsun
Boşa öyle hareket yapacağını sanmıyorum. Bİr sürtüşme olduki böyle bir durum yaşandı bence. Cüneyt Tanman da her açıklamasında Türkleri övüp yabancıları yeriyor. Bu konulara yorum yapmama taraftarıyım.
Ancak hiç bir Türk oyuncuyu böyle ateşe atmıyor bizimkiler tesadüf değil bu.
Pino'nun kadro dışı kalmasına üzülmedim şahsen. 40 şutunda 2 tane vurup gol atacak diye bekliyoruz. 3 maç var 5 maç yok. Çok da aranılacak bir futbolcu değil.
Cüneyt Tanman'ın açıklamaları için minareye kılıf uydurma deyimi mi vardı öyle birşey de olabilirDoğru da olabilir. Birşey diyemem. Sonuçta Cüneyt Tanman bunu geçen haftada açıklayabilirdi.
turkler alenen boyle isler yapmiyorda ondan namik
bence sebep o
kulagini cektiler iste
adam genc daha akilli olur diye umalim
Şu kadroda çok aranacak bir futbolcu.Kalan 6 haftada maç kazanamazsak küme düşeceğiz Tamer. Neden bahsediyorsun? Kimseyi küstürme lüksümüz yok.
@Pinomagician
6.350 , I love Galatasaray SK !! HAY FUE HAY FUE
Şimdi yolladı.![]()
Pino'nun kadro dışı kalmasına üzülmedim şahsen. 40 şutunda 2 tane vurup gol atacak diye bekliyoruz. 3 maç var 5 maç yok. Çok da aranılacak bir futbolcu değil.
Cüneyt Tanman'ın açıklamaları için minareye kılıf uydurma deyimi mi vardı öyle birşey de olabilirDoğru da olabilir. Birşey diyemem. Sonuçta Cüneyt Tanman bunu geçen haftada açıklayabilirdi.
Juan pablo pino sezon sonuna kadar a2 takimiyla idmana cikacak.
Ayrica pino'ya fahis bir para cezasi da verildi. hukuken rakamlari kulupten once aciklayamam biliyorsunuz. fakat duysaniz dudaginiz ucuklar.