# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Kalmasından yanaydım, hücum hattında ne kadar tehlikeli olabileceğini bazı maçlarda gösterdi bizlere.

Ama kalmamalı ki Fatih hoca istemiyor.

Saygı duymak gerek.

Bir şansı daha hakediyor, hele şu günden sonra çok fazla lazım

Ulan en umit beslediğim futbolculardan Arda ve Culio gönderildi. En azından Pino kalsın.(Forvet için!)

Hoca Pino'yu harcama !! Sağ kanat sol kanat heryerde kullanırsın,hızından,tekniğinden yararlanırız yapma be Fatih hocam !!!

Ne Pino'su yahu.Serdar Özkan'ın Kolombiyalı versiyonu bu adam.

Kalmalı. En azından bu sene kadroda tutulmalı.

Kanatlarda banko oynayacak adam yok daha. Yedeğini hiç söylemiyorum?

Yaw arkadaşlar pino yeri çok kolay doldurabilicek bi oyuncu. Sanıyorsunuz ki Pino gidecek, yerine kimse gelmeyecek. Boşuna yabancı kontenjanı dolduruyor çok daha iyisi transfer edilebilecekken.

Yaw arkadaşlar pino yeri çok kolay doldurabilicek bi oyuncu. Sanıyorsunuz ki Pino gidecek, yerine kimse gelmeyecek. Boşuna yabancı kontenjanı dolduruyor çok daha iyisi transfer edilebilecekken.

ya saçmalamışsın sen kewellin yeri daha dolmadı ardada gitti sol bomboş kaldı hem sağa hem sola yıldız transferi yapamayız bu apaçık ortada eğer pino satılırsa yeri dolmayacaktır şuanda transfer yapılırsa sola ve forvete olacaktır pinoyu satıp birde sağ kanatı boşaltmanın ne gereği var?

Adnan Polat Mode on

tünelde isik gördüm

ap mode off

pino candir, kalsin.

Kalsın hazır yabancı sınırlamasıda sorun değilken.Fazla parada almıyor ayrıca yetenekli bir futbolcu.

allahım bu nasıl ıstır su takımda pıno bankonun bankosu oynar..fatıh hoca gor su adamı hazır sacma sapan eboue transferlerı yapıp sag acık yaratmaya calısacagına gor su adamı gonlunu al motıve et sag kanadı bırak ya bu adama.kagnı arabası gıbı yabancı topcular gormekten sıkıldım artık bu nasıl bır zıhnıyettır.sen neden pınoyu kadro dısı bırakırsın hoca,su takımda varmı pıno kadar sonuca etkı etmesı beklenecek dırekt sonuca yonelık bır oyuncu daha gosterın bana??? kım sabrımı kazımmı ebouemı selcukmu melomu barosmu kım soyleyın aydınmı yektamı ayhanmı elmandermı baltamı soyleyınbır adam ?? su takımda pıno gıbı bır yetenegın var ve dıslıyorsan ve hala gıdıp eboue yı sag acık olarak transferı yapılıyorsa bız bıtmısız ya gercekten!!

Eboue zaten uzun zamandır sağ açık.

Ya arkadaş Eboue denen sağ açık yaratılan adamın ömrü hayatı boyunca yaptığı asist ve attığı golü Keita bir sezonda burda attı ve yaptı. Böyle saçma iş olmaz Eboue den sağ açık yaratmak saçmalıktır.Oynatıyorsa oynatsın asıl mevkisi olan sağ bekte.Yapmayın etmeyin. Madem Keitayı almadın Pino'yu küstürmek ne demektir.Pino nun yeteneği tekniği sürati sprintleri yeter lütfen.

Ya arkadaş Eboue denen sağ açık yaratılan adamın ömrü hayatı boyunca yaptığı asist ve attığı golü Keita bir sezonda burda attı ve yaptı. Böyle saçma iş olmaz Eboue den sağ açık yaratmak saçmalıktır.Oynatıyorsa oynatsın asıl mevkisi olan sağ bekte.Yapmayın etmeyin. Madem Keitayı almadın Pino'yu küstürmek ne demektir.Pino nun yeteneği tekniği sürati sprintleri yeter lütfen.

Eboue 6 yıldır Arsenal da oynadı daha ne diyeyim?Pino bu yıl ne yaptıki hala pino pino diye dolaşıyorsunuz?3-4 tane gol attı diye adamı baş tacı yaptınız.Real maçını izlediysen Eboue ilk maçında kalitesini belli etti.

[video=youtube;HWx99C7uthM]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HWx99C7uthM[/video]

Geri
Üst Alt