# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino | Nassr Saudi FC'de Kiralık

Pino 'ya da küfredicem o olacak. Giden adam badem gözlü oluyor. 2 gün sonra Riera gidecek sonra yine ağlamayın.

pino bizde oynarken de çok beğenirdim kiralandığı takımda da iyi oynuyor.en kötü sezonumuzda culio ile ikisi sırtlamıştı takımı.

pino bizde oynarken de çok beğenirdim kiralandığı takımda da iyi oynuyor.en kötü sezonumuzda culio ile ikisi sırtlamıştı takımı.

Ben olsam Culio ile beraber göndermezdim ama konu her giden adamın her mağlubiyet sonrası peşinden ağlamak. Giden her sevgilinin ardından hep biz olduysak el sallayan ağlamyı bırakmamız lazım.

Allah askina Bi riera ya bakin birde pinoya riera pinonun 6 kati fazla maas aliyor ama pino kadar faydali olamiyor bu adam yollanmayacakti buyuk hata yapti yonetim kulubede otursa suyumu cikiyordu yada 400 bin dolar ile mi zengin olduk ?

Arap ligini takip edecek kadar hayattan mı bezdin yoksa oyuncunun herşeyini ortaya cıkaran o muhteşem scout youtube'dan mı gördün.

Ha sırtladıkları takım da 8. oldu bu arada.

pino şhow

najran karşısında al nasır maçtan 3-2 galip gelirken juan pablo pino attığı 2 golle takımına büyük katkı sağlarken oyunuylada göz doldurdu kolombiyalı oyuncunun ligte 4.golü

devre arasında geri alın abi bu adamı , transfere gerek yok

mustafa sarpin sözleşmesini fesh etme bedeli 400 bin dolardi pinodan gelen parayla odedi yonetim :yenieek:

Son yılların en büyük kazığıdır. Acayip boş bir futbolcu. Maç içinde şut çeken, bencil, topsuz futbolu olmayan bir oyuncu. Riera ile kıyaslayanlarıda ayrıca kınıyorum. Sürat = futbol ise kalsın Pino Nassr da.

Kisin geri donse bari sezon sonuna kadar bize yeter su kadroda rieradan bin kat daha faydali olur.

yedekte durabilir.sakıncası yok.

Kimse sevmiyor ama nedense benim en sevdiğim oyunculardan biriydi. Fazla sakatlandığı için tutunamadı, keşke dönse. Riera'dan çok daha faydalı olacağına eminim.

Bu adama hala umut bağlayanlar varya ona şaşıyorum.

Yedek kulübesinde oyunu değiştirebilecek bir oyuncu bulundurmak isterim. Bu Riera değil Pino'dur.

Oyuna Ayhan gireceğine Culio, Aydın gireceğine Pino girsin. Yedek kulübemizde bir tane iyi atak oyuncusu yok.

Riera'dan daha iyi ve heyecan verici bir adam olduğu kesin.

Bencildi ama rieradan daha iyi olurdu

Geri
Üst Alt