# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino | Nassr Saudi FC'de Kiralık

Osman Altunterim: Pino'nun kiralık sözleşmesinin feshedilmesi konusunda bilgim yok.. Ama yanlış bilmiyorsam geri dönse de oynayamaz..

Olumsuz haberler geliyor, hayırlısı.

Uefa kuralları hep oyuncuların futbol oynamalarına yönelik.O yüzden Pino'nun dönme olasılığı vardır bence.

Bununla ilgisi olabilir mi acaba?

A Colombian soccer player has been detained in Saudi Arabia for allegedly walking through a shopping mall in a sleeveless top that revealed a tattoo of Jesus, according to reports.

Juan Pablo Pino, 24, who plays for a Saudi soccer club called “Al Nasr” was reportedly taken into custody last Friday by Saudi Arabia’s special moral police force called the “Police Force for the Promotion of Virtue of the Prevention of Vice.”

It is believed that shoppers in the mall had complained about his tattoos; one of which was of Jesus.

The Catholic News Agency explains that Pino was simply visiting the shopping mall with his pregnant wife.

Saudi Arabia is a strict Islamic country that obeys Shariah Law, which demands that any tattoos on individuals must be covered up at all times.

It is believed that Pino apologized for not obeying the rule, and was later released from custody.

Pino’s soccer club issued a statement explaining the player was “deeply saddened” over the incident and insisted that he did fully respect the Islamic Shariah laws in the nation.

Pino has since declared that he and his wife had been shopping for clothing that would be “more respectful” of the customs of the country.

However, since the incident Pino’s wife, who was shaken up by the incident, has asked that her family leave the country.

CNA has also highlighted how in 2010 a Romanian soccer player, Mirel Radoi, was fiercely criticized when after scoring a goal in the Saudi country he revealed a tattoo of a cross on his arm and kissed it in celebration. He faced an angry backlash from the Islamic contingent in the country.

Soccer Player Arrested in Saudi Arabia for Having a Jesus Tattoo, Christian News

Umarim bir cözüm bulunur. Fatih Terim yönetiminde nasil oynar merak ediyorum.

Evet bi kac ay once olmustu. Ama inancin yuzunden tutuklanabilecegin bi ulkede ne kadar kalabilirsin ki? Yanilmiyorsam bu olaydan sonra Pino'nun esi ulkeyi terk etmisti.

Evet Pino'nun esi ülkeyi terk edelim demis. Ondan dolayi sözlesmeyi fesh etti sanirim.

Pino'nun sözleşmesi feshedilmiş ve ben bunu yeni duyuyorum. :sad007:

oynayamaz beyler sadece antremanlara çıkar

Galatasaray'in Lisansli futbolcusu oldugundan dolayi bir sorun teskil edecegini sanmiyorum gelir ve oynar diyorum...Alt yapidan bir futbolcuyu cikarip oynatabildigin gibi...Avrupa kupasi icin sorun olurdu sadece ama turkiye icin olmaz diye dusunuyorum.

Galatasaray'in Lisansli futbolcusu oldugundan dolayi bir sorun teskil edecegini sanmiyorum gelir ve oynar diyorum...Alt yapidan bir futbolcuyu cikarip oynatabildigin gibi...Avrupa kupasi icin sorun olurdu sadece ama turkiye icin olmaz diye dusunuyorum.

TFF statüleri buna ne diyor merak ediyorum. Sözlesmede "Geri cagrilabilir" maddesi olunca oynatabiliyorsun. Ama bu sözlesmede yok sanirim. Yinede bir yöntemi olabilir ve varsa ugrasilmasi gerek bence.

Galatasaray A2 den nasıl oyuncu alıp oynatıyorsa aynı mevzu

Katılıyorum.Mehmet Batdal gibi Florya'da antremanlara çıkar lakin maç kadrosuna alınmaz.

Mehmet Batdal Turkiye super liginde bir takimda kiralik oynadigi icin etik olmayabilir ama Pino yurtdisindaki bir takimda kiralik oynuyordu yani herhangi bir etik olmayan ve Turkiye Super Ligine etki edecek bir durum sozkonusu degil diye dusunuyorum.

buarada Mehmet Batdal icin sanki suanda ilk 18 e girebiliyormu? :D

Gelirse sağdan da soldan da akar. Herkese terapi uygulayan Terim buna da uygulamalı. En azından kanat yokluğunda gideri var. Yiğit ile Riera ile uğraşacağımıza Emre sol da Pino sağda oynasın.

15-3 Bendinde şu yazıyor...Futbolcunun geçici transfer sözleşmesinin sona ererek asıl kulübüne geri dönmesi halinde, geçici olarak yapılan tescil ile asıl kulübüne dönüşünde yapılan tescil, tek tescil olarak kabul edilir.

Geri
Üst Alt