# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino | Nassr Saudi FC'de Kiralık

Galatasaray'da transfer bitmez. Transfer var hala :)

Mehmet Batdal Turkiye super liginde bir takimda kiralik oynadigi icin etik olmayabilir ama Pino yurtdisindaki bir takimda kiralik oynuyordu yani herhangi bir etik olmayan ve Turkiye Super Ligine etki edecek bir durum sozkonusu degil diye dusunuyorum.

TFF'ye verilen liste hakkında ne diyorsun peki abi?

Batdal'ı isterlerse oynatabilirler. Pino'da tek sorun transfer dönemini geçmiş olmamız sıkıntı yaratır mı ?

"Geçici transfer sözleşmesinin sona ermesi halinde, futbolcu, ancak transfer ve tescil dönemleri içinde asıl kulübüne yeniden tescil edilebilir."

TFF Transfer Talimatı Sayfa 8-Madde 15-4

https://www.tff.org/Resources/TFF/D...atusu-ve-Transferleri-Talimati-24.08.2011.pdf

Yazıda da belirtildiği üzere,tescil dönemi içinde olma zorunluluğu var.O dönemde çoktan kapandığına göre tartışmaya mahâl yok. :)

TFF'ye verilen liste hakkında ne diyorsun peki abi?

tff'de takimi Galatasaray olarak gozukuyor onun icin bir problem olacagini sanmiyorum ... ama Stancu yada Culio icin durum farkli cunku onlar Orduspor olarak islenmis tff'de...Hem Istedigin anda A2'den herhangi bir futbolcunu oynatamiyormusun Super Lig musabakasinda?

15-3 Bendinde şu yazıyor...Futbolcunun geçici transfer sözleşmesinin sona ererek asıl kulübüne geri dönmesi halinde, geçici olarak yapılan tescil ile asıl kulübüne dönüşünde yapılan tescil, tek tescil olarak kabul edilir.

Türkcem pek iyi degil. Aciklayabilirmisin bunu? Ne anlama geliyor? Ve Aslan Apa'nin yazdigi ile celisiyormu bu?

"Geçici transfer sözleşmesinin sona ermesi halinde, futbolcu, ancak transfer ve tescil dönemleri içinde asıl kulübüne yeniden tescil edilebilir."

TFF Transfer Talimatı Sayfa 8-Madde 15-4

https://www.tff.org/Resources/TFF/D...atusu-ve-Transferleri-Talimati-24.08.2011.pdf

JUAN PABLO PINO PUELLO - Futbolcu Bilgileri TFF

tescil edildigi klup zaten Galatasaray A.S. olarak gozukuyor tff de yani problem yok o zaman :D

Gelsin.

Kanatlar Pino - Emre olursa iyi olur.

tff'de takimi Galatasaray olarak gozukuyor onun icin bir problem olacagini sanmiyorum ... ama Stancu yada Culio icin durum farkli cunku onlar Orduspor olarak islenmis tff'de...Hem Istedigin anda A2'den herhangi bir futbolcunu oynatamiyormusun Super Lig musabakasinda?

O listeye göre Keita'da hâlâ bizde. :) Ben o listenin güncellenmediğini düşünüyorum. :o

Çok iyi haber yalnız şimdi pino oynayabilecekmi???

Pino'ya bugüne kadar karşı çıkan biri olarak,şu yoklukta geri dönüp oynamasını çok isterim ama bunun hukukî olarak mümkün olacağını zannetmiyorum.

Geri
Üst Alt