# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino | Nassr Saudi FC'de Kiralık

okuyan oldu mu

ben okudum reis :sad007:

culio ve pino seneye takimda tutulmali.

evet . demir ören zaten başkan olunca yabancı hakkı serbest olur bizde tüm sığınanları toplarız

Bir kişinin ne olursa olsun , körü körüne kendi görüşünü savunmasına uyuz oluyorum lan .

Mesela Baros'u sevmeyen adam , Baros 9 hafta takımı sırtlayınca içine gömülüyor ; bir hafta hırsından dolayı itiraz edip kart görünce başlıyor Baros'a nefretini kusmaya . 'Bakın gördünüz mü ben haklıyım lan' diyebilmek için .

Gelelim Pino mevzusuna ;

Bir insan evladı Pino'yu neden istemez ?

1-Yabancı kontenjanını işgal etmesin diye . [Bu arguman mantıksız olur , çünkü sınırsız yabancı kontenjanı mevcut]

2-Yıllık ücreti çok fazla olur , yedek bırakacağın bir yabancı oyuncuya sağlam bir ücret vermek ekonomik açıdan epic fail olur (Riera gibi) , o zaman istemezsin , anlarım . [Bu arguman da mantıksız , adamın yıllık ücreti Aydın Yılmaz'ın maaşı kadar , Çağlar Birinci'den düşük]

E o zaman haala neden körü körüne nefretle 'bu adam ölsün' diye ateşler içinde yanıyosun be hacı ?

Bu adamın 'salt bir futbol yeteneği' yok mu ? Hayvan gibi var .

Genç değil mi? Genç . Bir ihtimal gelişim gösterebilir .

Yıllık ücreti Çağlar Birinci'den az mı ? Az .

Sınırsız yabancı kontenjanı yok mu? Var .

Takımında adam eksilten futbolcu eksiği var mı? Var .

Ligi ve Türk takımlarını biliyor mu ? Biliyor .

Seneye 3 kulvarda mücadele edecek olduğundan dolayı ; özellikle içerideki Anadolu maçlarında ve Turkish Kupa maçlarında işine yaramaz mı bu adam ? Yarar .

Kısacası her türlü iş yapar . Her türlü .

Merak etme kimse seneye GS'ın as sağ açığı Pino olsun demiyor . Ama GS'da her türlü iş yapar .

Örneğin ; Galatasaray'ın as sağ açığı yeni transfer McGeady'nin 3 sarı kartı var ve önümüzdeki 2 maç sırasıyla Gençlerbirliği (i) ve Bjk (d) maçları .

İşte o Gençlerbirliği maçında McGeady'i oynatmazsın , Pino'yu koyarsın sağ açığa , Arena'da GB'ye karşı iş yapar .

EN KÖTÜ SENARYO oldu diyelim ; 2 maç oynadı , gelişme gösteremedi , 0 katkı sağladı ; en kötü ihtimalle sözleşmesini feshedersin , ya da bir yere kiralarsın .

O zaman Pino'ya b.k atmak için niye kasıyon ? 'Ben dedim'ci ?

Baros Bjk'ye 3 tane yaslayınca utanmadan sevinecen mi ?

Aslinda haklisin ama bana göre Galatasaraya Genclerbirligine karsi oyniyacak adam degil yeri geldiginde Reale yada Milana karsi oyniyabilecek adam lazim.

Real Madrid'e karşı oynatacağın adamları yeri geldiğinde dinlendirebilmek için , Gençlerbirliğine karşı rahat rahat oynatabileceğin adamlar da bulunmalı takımda .

Real Madrid'e karşı oynatacağın adamları yeri geldiğinde dinlendirebilmek için , Gençlerbirliğine karşı rahat rahat oynatabileceğin adamlar da bulunmalı takımda .

Ama o Reale karsi oynayan adam sakatliginda onu aratmiyacak oyuncununda bulunmasini isterim. Ama Pino gibi oyunculardan max. 2-3 tane olmali kadroda anadolu kulüplerine karsi oynatacagimiz.

o değilde adamın adam eksiltebilme yeteneği var olarak mı görüyorsunuz yoksa ben mi yanlış anlıyorum.

ben geçen sezon pek göremedim bu çalım yeteneğini.

o değilde adamın adam eksiltebilme yeteneği var olarak mı görüyorsunuz yoksa ben mi yanlış anlıyorum.

ben geçen sezon pek göremedim bu çalım yeteneğini.

fenerlileri karıköyde mal eden sarptı sanırım.

Gecen sene forvette catir catir is yapan adami tartisiyoruz. Ztk da antep ve konya,tslde a.gucu macinda attigi goller jeneriklikti. Kiralik gittigi takimdada oyleydi.

Sent from my HTC using Tapatalk

Sözlesmesini fesh ettiler diye biliyorum araplar, sakatlanmisti.

bu cocugu birkere; melo ,selcuk eboue ile beraber oynarken gormek istiyorum en azindan aydin gibi bir adami 5 senedir kadroda tutyoruz,hatta terim kazanmak icin ugrasiyor ,pino ya biraz daha sans verilebilir,gecen sene baris ve sarp vardi yaninda, o rezil takimda kim vardi ki adam gibi performans gosteren de pino gosterseydi...

Hazirlik kampindaki performansindan memnun kalmadi heralde Fatih hoca. Hazirlik macindada kendini gösterme cabasi icinde oldugu icin cok hata yapiyordu..

Hazirlik kampindaki performansindan memnun kalmadi heralde Fatih hoca. Hazirlik macindada kendini gösterme cabasi icinde oldugu icin cok hata yapiyordu..

Terim'i kandırdılar sanırım daha iyisini alacağız diye.

Tabi hoca o zaman yönetimin beceriksizliğinin farkında değildi.

Farkında olsa Pino'yu tutardı muhtemelen.

Sakatlandı tamam da napıyo şimdi bu adam ülkesine mi gitti?

El mago ah ah simdi kadroda olsaydin playofflarda patlama yapardin resmen.

ama adam hapis bile yatmis orda, fransiz basininda baya yer bulmustu bu haber karisi ayaktan kafaya kadar kapali geziyormus.Adam Monaco dan ta nereye geldi akil mantik isi degil :)Bulent Under yakti bu cocugu bence.

"Galatasaray'dan Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımına transfer olan Kolombiyalı Pino, kamuya açık yerlerde dini dövmelerini gösterdiği için Arap polisi tarafından tutuklanmış. Kolsuz bir t-shirt giyip, eşiyle beraber Riyad'da bir alışveriş merkezinde gezerken, kolundaki İsa dövmesinin gözükmesi üzerine çevresindekilerin sözlü tepkilerine maruz kalan Pino, olaya Arabistan "ahlak polisinin" müdahale etmesi ile ne olduğunu anlamadan, kendisini karakolda bulmuş. Al Nassr takımı konu hakkında bir açıklama yapmazken, Pino'nun olay hakkında özür dilediğini ve hatta ülke geleneklerine saygılı olmak adına eşine kapalı kıyafetler aldığı sözlerine yer vermiş."

Aydın ve Riera gitsin. Culio ve Pino gelsin. İki ruhsuz gitsin, bir dinamo(Culio) bide buldozer(Pino) gelsin. Süper olur!

Geri
Üst Alt