- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.321
- 5.998
Cevap: # Juan Pablo Pino | Nassr Saudi FC'de Kiralık
okuyan oldu mu
okuyan oldu mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
serbet oynatacağımız adam kafası çalışmayan pino ise vay halimize
evet . demir ören zaten başkan olunca yabancı hakkı serbest olur bizde tüm sığınanları toplarız
okuyan oldu mu
Bir kişinin ne olursa olsun , körü körüne kendi görüşünü savunmasına uyuz oluyorum lan .
Mesela Baros'u sevmeyen adam , Baros 9 hafta takımı sırtlayınca içine gömülüyor ; bir hafta hırsından dolayı itiraz edip kart görünce başlıyor Baros'a nefretini kusmaya . 'Bakın gördünüz mü ben haklıyım lan' diyebilmek için .
Gelelim Pino mevzusuna ;
Bir insan evladı Pino'yu neden istemez ?
1-Yabancı kontenjanını işgal etmesin diye . [Bu arguman mantıksız olur , çünkü sınırsız yabancı kontenjanı mevcut]
2-Yıllık ücreti çok fazla olur , yedek bırakacağın bir yabancı oyuncuya sağlam bir ücret vermek ekonomik açıdan epic fail olur (Riera gibi) , o zaman istemezsin , anlarım . [Bu arguman da mantıksız , adamın yıllık ücreti Aydın Yılmaz'ın maaşı kadar , Çağlar Birinci'den düşük]
E o zaman haala neden körü körüne nefretle 'bu adam ölsün' diye ateşler içinde yanıyosun be hacı ?
Bu adamın 'salt bir futbol yeteneği' yok mu ? Hayvan gibi var .
Genç değil mi? Genç . Bir ihtimal gelişim gösterebilir .
Yıllık ücreti Çağlar Birinci'den az mı ? Az .
Sınırsız yabancı kontenjanı yok mu? Var .
Takımında adam eksilten futbolcu eksiği var mı? Var .
Ligi ve Türk takımlarını biliyor mu ? Biliyor .
Seneye 3 kulvarda mücadele edecek olduğundan dolayı ; özellikle içerideki Anadolu maçlarında ve Turkish Kupa maçlarında işine yaramaz mı bu adam ? Yarar .
Kısacası her türlü iş yapar . Her türlü .
Merak etme kimse seneye GS'ın as sağ açığı Pino olsun demiyor . Ama GS'da her türlü iş yapar .
Örneğin ; Galatasaray'ın as sağ açığı yeni transfer McGeady'nin 3 sarı kartı var ve önümüzdeki 2 maç sırasıyla Gençlerbirliği (i) ve Bjk (d) maçları .
İşte o Gençlerbirliği maçında McGeady'i oynatmazsın , Pino'yu koyarsın sağ açığa , Arena'da GB'ye karşı iş yapar .
EN KÖTÜ SENARYO oldu diyelim ; 2 maç oynadı , gelişme gösteremedi , 0 katkı sağladı ; en kötü ihtimalle sözleşmesini feshedersin , ya da bir yere kiralarsın .
O zaman Pino'ya b.k atmak için niye kasıyon ? 'Ben dedim'ci ?
Baros Bjk'ye 3 tane yaslayınca utanmadan sevinecen mi ?
Real Madrid'e karşı oynatacağın adamları yeri geldiğinde dinlendirebilmek için , Gençlerbirliğine karşı rahat rahat oynatabileceğin adamlar da bulunmalı takımda .
o değilde adamın adam eksiltebilme yeteneği var olarak mı görüyorsunuz yoksa ben mi yanlış anlıyorum.
ben geçen sezon pek göremedim bu çalım yeteneğini.
Hazirlik kampindaki performansindan memnun kalmadi heralde Fatih hoca. Hazirlik macindada kendini gösterme cabasi icinde oldugu icin cok hata yapiyordu..