# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino

Ş.L için Pino yla falan olmaz anca TSL de rotasyonda kullanılabilir oda geçirdiği sakatlığı vs. düşünülünce gerenk yok Pino ya.

hedefler büyüdü diyoruz. şampiyonlar liginden bahsediyoruz.

o zaman takımdaki yabancılarda buna uygun olmalı. berbatov gibi elmander gibi melo gibi chivu ujfalusi eboue gibi A sınıfa çok yakın adamlar gerekli bize.

hedefler büyüdü diyoruz. şampiyonlar liginden bahsediyoruz.

o zaman takımdaki yabancılarda buna uygun olmalı. berbatov gibi elmander gibi melo gibi chivu ujfalusi eboue gibi A sınıfa çok yakın adamlar gerekli bize.

Yedeğe yabancı da lazım sonuçta ki Pino hem ücret olarak hem de yedek olarak bence gayet uygun olur.

Bizim taraftarin inanilmaz overrated ettigi bi topcu.. Galatasarayda 1sn bile isi yok.. Top oynamasini gectim, mental olarak bile adam bitmis okey bekliyor

Adım gibi eminim takımda olsaydı.. Rieradan çok daha fazla katkı yapardı.

Kusira bakmada Rierayi kistas olarak algiliycaksan bende etkili olurdum.. Rierayla seneye CL oynamayi dusunuyosa yonetim aten CL FELAN gitmeyelim.. Ama dusunmuyorlar kanat oyuncusu alinacak..

rieraya şuanda kimse bizde aldığı yıllık ücreti vermez kiralarsak ne ala.

Kusira bakmada Rierayi kistas olarak algiliycaksan bende etkili olurdum.. Rierayla seneye CL oynamayi dusunuyosa yonetim aten CL FELAN gitmeyelim.. Ama dusunmuyorlar kanat oyuncusu alinacak..

kanım pek ısınmadı benimde Riera ya.Kewell a yazık o zaman neden gönderdik onu.Oda rieradan daha fazla verim sağlardı.Hakkaten sende bende daha fazla katkı yapardık.E bu adam milyonları kazanıyor.Bizde sabaha kadar muhabbet yapıyoruz neskafe içip vay arkadaş adalet mi bu :)

[video=youtube;D4JzVShQw_c]https://www.youtube.com/watch?v=D4JzVShQw_c[/video]

bu adamı satmak delilik olur

[video=youtube;D4JzVShQw_c]https://www.youtube.com/watch?v=D4JzVShQw_c[/video]

bu adamı satmak delilik olur

1.07 de biraktik bakmaya orda olmadik yerden sut cekiyor.. Aga ben boyle topcu istemiyorum.. Orta yapsa gol olacak kendini hagi zannediyor 0 dan felan gol atma cabasi 30-40 metreden sacma sapan sutlar.. Emre cokagin 5 dakikalik komplikasyonunu yapan olsa Barcanin istahi kabarir cok net.. Gorduk bizdeyken 90 dakika ne yaptigini.. Fark yarattigi mac sayisi gozumde 3u gecmez..

Sabri'yle 3 yıl sözleşme imzalayan,ayda 1.250 bin dolar veren terim seni kampa götürmüyor pino...

sen de mallığa vuracaksın,başka türlü başka takıma gitmen gerek...

tam bir reis ft niye düşünmüyor acaba bu reisimizi

Yolun açık olsun El Mago

Geri
Üst Alt