# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino

Kimsenin beğenmediği adam geçen yıl PL'de çoğu maçta oynadı. Arsenal'le sözleşmesi olan bir oyuncu ve EURO 2012'de de mükemmeldi.

Kimsenin beğenmediği Pino'nun Monaco'dan önce Chelsea,Porto,Boca gibi takımlarından gündeminde olduğu, Udinese'ye transferi son anda vazgeçtiğini. Monaco'da, Arsenal'in gündemindeyken sakatlandığını biliyoruz.

Şans adama gülmedi ama hayatının en büyük yanlışını Galatasaray'a gelerek yaptı sanırım...

Kimsenin beğenmediği Pino'nun Monaco'dan önce Chelsea,Porto,Boca gibi takımlarından gündeminde olduğu, Udinese'ye transferi son anda vazgeçtiğini. Monaco'da, Arsenal'in gündemindeyken sakatlandığını biliyoruz.

Şans adama gülmedi ama hayatının en büyük yanlışını Galatasaray'a gelerek yaptı sanırım...

Eee adam sakatlandıktan sonra, yeteneklerini kaybetmişse ya da sakatlandıktan sonra yeteneklerini kullanamıyorsa n'apayım ben bu adamı? Ayrıca o verdiğin transfer haberleri de yabancı basının yalanları. Burada sanki yabancı basının her söylediği doğru gibi bir algı var yok öyle bir şey. O takımların istediği adam Al-Nasr'a gidecek öyle mi? Avrupa'da hiç bir takım kiralık bile istemeyecek? Güldürme.

O değilde seninle devamlı tartışırdık. Ama sadece tartışırdık. Böyle iftiracı bir karakterinin olduğunu bilmiyordum. Burak > Bentdner demişim ben. Bir özür borcun var bana dostum.

Bu sene kuracağımız takımda orta saha ve ileride oynayan her oyuncu çok iyi şut çekiyor. En önemli gelişmelerden biri de bu bence

Eee adam sakatlandıktan sonra, yeteneklerini kaybetmişse ya da sakatlandıktan sonra yeteneklerini kullanamıyorsa n'apayım ben bu adamı? Ayrıca o verdiğin transfer haberleri de yabancı basının yalanları. Burada sanki yabancı basının her söylediği doğru gibi bir algı var yok öyle bir şey. O takımların istediği adam Al-Nasr'a gidecek öyle mi? Avrupa'da hiç bir takım kiralık bile istemeyecek? Güldürme.

O değilde seninle devamlı tartışırdık. Ama sadece tartışırdık. Böyle iftiracı bir karakterinin olduğunu bilmiyordum. Burak > Bentdner demişim ben. Bir özür borcun var bana dostum.

Kimi örnek almışım acaba ?

Kimi? Ailenden birini örnek almışsındır heralde. O terbiye onu gerektirir çünkü. Çocukluktan gelen bir olay.

Bir tane iftiramı kanıtlarsan da özür dilerim ben. Ama senin iftiran yukarda kanıtlı.

Bir tane değil çok daha fazla bulabilirdim ama tüm tartışma mesajları silindi.

Ayrıca ben öyle hatırlıyorum. Öyle bir şey yoksa özür dilerim. Sorun değil benim açımdan.

Her ne kadar bu özürü farklı yerlere çekecek olsan da.

Fener maçında acayip döktürmüştü, şutları direklerde patlamıştı. Bu sezon iyi bir yedek olur. İyi bir joker.

[video=youtube;jUC9lI384Mc]https://www.youtube.com/watch?v=jUC9lI384Mc[/video]

@7. saniyede ki pas. :016::016::016::016::016::016::016::016::016::016: :016::016:

@1.04 gol :016::016::016::016::016::016::016::016::016::016: :016::016:

Bizim takımı kaldırabilecek bi oyuncu olmadı ve olamazdı.Olması gereken olmuş

büyük hedeflere büyük oyuncularla gidilir. bir parlayıp bir sönen oyuncularla yarı yolda kalırız daima. yolun açık olsun pino.

Geri
Üst Alt