# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino

elia_16.07.10.11.00.58.jpg

https://www.gscimbom.com/forum/haldun-ustunel-transfer-forumu/40287-_-eljero-elia.html#post1380469

Pino imzaya kaldı!

Transfer çalışmalarını büyük bir titizlik içinde sürdüren Galatasaray'da Juan Pablo Pino'nun transferi imzaya kaldı !..

Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Monaco'da Kolombiyalı futbolcuyla ilgili sürdürdüğü temaslarda tüm pürüzleri ortadan kaldırdığı ve son sözü söyleyecek olan Monaco Başkanı Franzi'nin kararını vermesinin beklendiği belirtildi.

Monaco başkanının sarı kırmızılı kulübün verdiği teklife olumlu yanıt vermesi halinde transferin resmiyet kazanacağı ve Juan Pablo Pino'yla sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Resmi imzaların atılmasının ardından Kolombiyalı futbolcunun 1-2 gün içinde Galatasaray'ın Hollanda kampı'na katılacağı ifade edildi.

VE PINO ASLAN OLDU!

Transfer çalışmalarını sessiz biçimde sürdüren Galatasaray, bir süredir gündeminde olan Juan Pablo Pino'da mutlu sona ulaştı!.. Sarı kırmızılılar, Lorik Cana'nın ardından ikinci yabancı transferini gerçekleştirdi ve genç oyuncu ile anlaşma sağladı. Monaco'da forma giyen Kolombiyalı oyuncunun transferiyle ilgili son gelişmeleri Lig TV muhabiri Pınar Argun bildiriyor.

Ligtv.com.tr - VideoHaber - VE PINO ASLAN OLDU!

Pino imzaya kaldı!

Transfer çalışmalarını büyük bir titizlik içinde sürdüren Galatasaray'da Juan Pablo Pino'nun transferi imzaya kaldı !..

Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Monaco'da Kolombiyalı futbolcuyla ilgili sürdürdüğü temaslarda tüm pürüzleri ortadan kaldırdığı ve son sözü söyleyecek olan Monaco Başkanı Franzi'nin kararını vermesinin beklendiği belirtildi.

Monaco başkanının sarı kırmızılı kulübün verdiği teklife olumlu yanıt vermesi halinde transferin resmiyet kazanacağı ve Juan Pablo Pino'yla sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Resmi imzaların atılmasının ardından Kolombiyalı futbolcunun 1-2 gün içinde Galatasaray'ın Hollanda kampı'na katılacağı ifade edildi.

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Pino imzaya kaldı!

Karşınızda 'Sihirbaz' Pino!

Lig TV'nin 8 Temmuz'da Lorik Cana'yla birlikte duyurduğu Juan Pablo Pino'da imzaya sayılı saatler kaldı !.. Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın ısrarla istediği Kolombiyalı futbolcu tanıtıyoruz..

1987 Medellin doğumlu Juan Pablo Pino, Kolombiya futbolunun en önemli genç yeteneklerinden biri olarak görülüyor. İlk profesyonel maçına 2004'te Independiente Medellin formasıyla çıkan Juan Pablo Pino; ofans hattındaki çok yönlü oyunu ve olağanüstü teknik yetenekleriyle kısa sürede Avrupalı scoutların ilgisini çekti.

2006'da Fransız ekibi Monaco'nun büyük umutlarla transfer ettiği Pino, Fransa'daki ilk senesinde yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle 8 maçta forma giyebildi. Bir sonraki yıl ligin ilk devresinde 16 maçta görev alan 1.76'lık oyuncu, 2007-2008 sezonunun 2. yarısında Belçika'nın Charleroi takımına kiralandı ve 4 karşılaşmada yer aldı.

Fransa'daki en etkili futbolunu 2008-2009 sezonunda oynayan Kolombiyalı yıldız, 23 maçta 6 gol atarak beğeni topladı. Pino, geçen yıl ise ligde 14 maçta Monaco forması giydi ve rakip fileleri sarsamadı.

Ülkesinde "El Mago" (Sihirbaz) olarak lakaplandırılan Juan Pablo Pino, Kolombiya Milli Takım formasını 2 maçta giydi.

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Karşınızda 'Sihirbaz' Pino!

Arkadaşlar sizden rıicam Rıdvan gibi tanımıyorum ben bu adamı bok atacam ulan mantığında olmamanız.Tamam über bir isim değil.Ama şu da var.Omurgası sağlam bir takımı götürür Pino-Serdar Özkan ikilisi.Kewell da gelirse sol taraf Kewell-Arda olur.

Önemli olan yapılacak bir orta saha transferi bu durumda.Çünkü orta sahada Cana'nın yanına alınacak bir libero ve önlerinde Elano ile çok rahat şampiyon oluruz.Geçen yıla oranla daha dengeli kadro kuruluyor.Paranın büyük bir kısımını gidip kanat oyuncusu alarak harcamadık geçen yılki gibi.

Lütfen gelmeden önyargılı olmayalım.

Bir de Quaresma'nın,Guti'nin,Stoch'un bonusu esprilerini ilk kim yapacak medyada merakla bekliyorum.Umarım birileri yapar sonu malum :D

Arkadaşlar sizden rıicam Rıdvan gibi tanımıyorum ben bu adamı bok atacam ulan mantığında olmamanız.Tamam über bir isim değil.Ama şu da var.Omurgası sağlam bir takımı götürür Pino-Serdar Özkan ikilisi.Kewell da gelirse sol taraf Kewell-Arda olur.

Önemli olan yapılacak bir orta saha transferi bu durumda.Çünkü orta sahada Cana'nın yanına alınacak bir libero ve önlerinde Elano ile çok rahat şampiyon oluruz.Geçen yıla oranla daha dengeli kadro kuruluyor.Paranın büyük bir kısımını gidip kanat oyuncusu alarak harcamadık geçen yılki gibi.

Lütfen gelmeden önyargılı olmayalım.

Bir de Quaresma'nın,Guti'nin,Stoch'un bonusu esprilerini ilk kim yapacak medyada merakla bekliyorum.Umarım birileri yapar sonu malum :D

kewell-arda sağ sol kanatta olur hatta öncelikli böyle olur,serdar pino da bu 2liyi yedekler oh mis işte daha ne olsun.

Çok kötü bi CV'si var.

Sağ kanatta sihirbaz sol kanatta büyücü :D

Ben yönetimin bana göre başarının mecburi olduğu bir sezonda böyle bir riski alacağını düşünmüyorum. Bir kanat oyuncusu daha alınacaktır, belirtildiği gibi Trochowski olabilir keza sözleşmesinin son senesi ve taraftarın sevmediği bir oyuncu. Trochowski forvetin arkasındaki 3 bölgede de oynayabiliyor. Pino forvet de oynayabiliyor. Kewell yine gerektiğinde forvet oynayabiliyor. Bence yönetim bunu düşünerek alternatifleri çoğaltmak istemiştir. Buna ekstra bir forvet transferi yapılacağını düşünmüyorum. Sezonun genelinde Arda-Kewell, Trochowski-Serdar, Baros-Pino rotasyonları görebiliriz. Pino direkt sağ winger diye düşünmemek lazım. En azından böyle olduğuna inanmak istiyorum, tam anlamıyla kapalı kutu Pino.

Umarım Pino'dan artan para çok kaliteli bir oyun kurucu için kullanılır zira en büyük ihtiyacımız şu durumda..

Pino 4 milyona alinmis diye okudum baska forumda. :SS:

Kolombiya'nın Messi'si Pino.

Transfer döneminde ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gerisinde kalmış gibi görünen Galatasaray Suskunluğunu bozarak Lorik Cana'nın ardından Kolombiyalı Juan Pablo Pino'yu Transfer ederek transferde atağa kalktı.

Pino’yu, Maradona’nın veliahdını hep Arjantin’de arayanlara Kolombiya’dan gelen alternatif bir yanıt olarak değerlendirebiliriz…

Kolombiyalı genç yeteneğin “Mago”, yani ‘Büyücü’ olan takma ismini beklenmedik anlarda yaptığı asistlerden, şutlardan ve çalımlardan aldığını söyleyebiliriz…

Çoğunlukla 10 numara pozisyonunda oynasa da, Pino kanatlarda ve ihtiyaç olduğunda ceza sahası civarında hiç beklenmedik işler yapmasından dolayı, her takımın hücum hattında bulundurmak isteyeceği bir oyucu…

Ve Pino, Kolombiya futbolunda özlemle beklenilen yıldız futbolcu eksikliğini kapatan gerçek bir yetenek…

Pino, Independiente Medellin formasını dört yıl giydikten sonra Monaco’ya gitti ve Fransa’da övgü dolu yorumlar aldı. Buradan daha büyük takımlara gitmesi beklenirken Galatasaray ile anlaşması kimileri tarafından beklenen kişisel gelişimi sağlayamaması şeklinde yorumlanabilir.

Fakat müthiş sürati ve kolay adam eksiltme özellikleri ile durdurulması oldukça güç olan Pino’yu, Monaco’dan sonra Galatasaray’da izlemek sarı-kırmızılı taraftarlar için oldukça keyifli olacak…

Kaynak: Medyaspor Özel.

Ligtv nin haberine inanmam kesin mi şimdi ?

Geri
Üst Alt