# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino

Leo Franco transferindeki burukluğun aynısı var içimde. Sonu benzemez inşallah

Keita gelirken youtube'dan birkaç videosunu izlediğimde "Yahu bu adam neymiş Ribery gibi süper sonu öyle olmasın" demiştim ama yönetim para ettiğini anlar durur mu hiç vallahi kötü benzetmeler yapacağım daha fazla yazmayayım ceza alırım. Böyle transfer politikası mı olurmuş. altındaki M5'i sat yerine daha çok düşük segmentte bir araba için methiye düz olabilir mi? Büyük takımlara Ümit Karan'da gol atıyordu ne oldu bu ölçü mü transfer için?

dışardan öyle gözüküyor. içerde olaylar farklı.

1)Keita takım içinde huzursuzluk çıkarıyordu. izinlerden geç dönmeler fln...

2)Maç içinde Galatasaray'a yakışmayacak hareketlerde bulunuyordu. provaskon vs.

3)Keita kendisi al saad'a gitmek istiyordu. buda onun herhangi bir hedefi olmadığını, futbolunun son zamanlarında rahat rahat para kazanmayı tercih ettiğini gösteriyor.

4)Ayrıca rijkaard in sistemine uymuyordu da deniliyor, topla çok oynamasından dolayı.

pino'ya gelince ne olacağı pek belli değil daha 22 yaşında elimizde patlamaz yani.

Nimani, Pino, Gudjohnsen et Malaury Martin transfer listesinde olduklari icin maclarda oynatilamayacaklar

Keıta kadar etkili olamaz ama en azından Giovani Dos Santos´tan kötü olmaz , bundan eminim .

Bu arada sen birçok kez izlemişsindir Pino'yu Behçet, sen ne diyorsun bu konuda? Keita M5'se Pino 205'dir diyenlerden misin sen de yoksa? :D

Ben 2 kere izledim toplamda ciplak gozle yoksa tvde izlemisligim cok ozamanlar man utd a filan transfer olunacak deniliyordu ,beni daha cok akli buyuledi keita da olmayan sey , adam akil dolu paslar atiyo onceden hesaplanmis gibi icimden demistim keske bu adami alalim diye (ayni seyi schalke -nancy macinda lincoln icinde demistim o hayalim olmustu ,dia icin hep diyorum zaten :D) bence mukemmel bir transfer monacolular resmen agliyor bunun ustune birde dia geldimi tadindan yenmez

Monaco forumunda millet maci birakmis buna uzuluyor :D

Keitaya sisteme uymuyor satilsin diyenler. Hayatinda 8 gol atmis Pinoyu göklere çikartir bundan 100% eminim.

Insallah pürüz çikar bu transferde. Ben bu adami Charleroi'da izledim 1-2 kere. Belçika ligi kadar dandik

ligde adam dökuluyordu.

Keitaya sisteme uymuyor satilsin diyenler. Hayatinda 8 gol atmis Pinoyu göklere çikartir bundan 100% eminim.

Insallah pürüz çikar bu transferde. Ben bu adami Charleroi'da izledim 1-2 kere. Belçika ligi kadar dandik

ligde adam dökuluyordu.

Takima bak cay demle ,keita yi oynat bakalim charleroi da ne olacak bir iki kere gecer sonra bitti

Takima bak cay demle ,keita yi oynat bakalim charleroi da ne olacak bir iki kere gecer sonra bitti

İyide Monaco kötü takımmı 2 senedir ordada birşey yapamamış. Bu transferden fazla umutlu olmayalım derim son 2 senedir yaptıklarını referans alarak.

Keita'nın gönderilmesine en çok üzülenlerdenim. Özleyecegim kara şimsek'i. Ancak Benim esas aşkım Galatasaray , dolayısı ile formasını giyen herkes benim ve her Galatasaraylının saygısını ve sevgini hakediyor demektir. Pino'nun çogumuz tarafından kötülenmesi hayırlı bile olur diye umuyorum en azından beklentilerin düşmesine yarar. Ancak Pino'yu sürekli olarak Keita ile kıyaslayacaksak bunun Galatasaraya zarar vermekten başka bir etkisi olamaz. Şöyle düşünelim en azından Keita satışından gelen nakit ile bizim için çok önemli olan Lorik Cana'nın transferini bitirdik. Pino ve serdar özkan o kanatta tatlı bir rekabet halinde daha takım oyununa yönelik olarak; reel katkı anlamında Keitayı geride bırakırlar umarım. BU iki 23'lük gençten en azından birini kazanabilirsek, uzun vaadede Keitatan çok daha fazlasını kazanmış oluruz. Umarım Taraftar olarak bu iki isme biraz daha sabırlı ve sevgiyle yaklaşırız. Yoksa bir adam yoketmek çok ama çok kolay.

İyide Monaco kötü takımmı 2 senedir ordada birşey yapamamış. Bu transferden fazla umutlu olmayalım derim son 2 senedir yaptıklarını referans alarak.

monacoda hocasiyla sorunu oldu + sakatlik yasadi +taraftar baskisi vs... sana mukemmel oynadigi en az 4 mac sayabilirim

aynen katılıyorum monaco'da oynayan oyuncuların hiçbirisi lyondakilerin yedekleri kadar bile kaliteli değildir

Ben 2 kere izledim toplamda ciplak gozle yoksa tvde izlemisligim cok ozamanlar man utd a filan transfer olunacak deniliyordu ,beni daha cok akli buyuledi keita da olmayan sey , adam akil dolu paslar atiyo onceden hesaplanmis gibi icimden demistim keske bu adami alalim diye (ayni seyi schalke -nancy macinda lincoln icinde demistim o hayalim olmustu ,dia icin hep diyorum zaten :D) bence mukemmel bir transfer monacolular resmen agliyor bunun ustune birde dia geldimi tadindan yenmez

Valla ben hiç izlemedim Pino'yu ama videolardan gördüğüm kadarıyla tekniği ve sürati Keita kadar var. Keita'ya oranla ilk etapta gözüme çarpan tek eksikliği fizik gücü gibi duruyor. İstikrarsız diye eleştiriliyor ama Keita'nın da pek istikrarlı bir sezon geçirdiğini söyleyemeyiz. Keita gibi tek başına maç alabilecek bir oyuncu değildir belki ama ben oyun planımızın iyi bir orta saha kurgusuyla böyle kişisel becerilere mahkum olmayacağını düşünüğümden bu eksikliği fazla hissdeceğimizi inanmıyorum. Ayrıca geçen sezon da gündemimizde olan bir oyuncuydu Keita gelmeden önce, bu da demek oluyor ki gerçekten Rijkaard'In istediği ve takip ettiği bir isim. İyi çıkar kötü çıkar izlemediğim için benim için kapalı kutu ama en çok geçen sezon bu adamı bize yedirmezler diyenlerin şimdi çamur atma peşinde olmasına şaşırıyorum. Demek ki çoğu kişi bu adamı ne geçen sezon methiyeler dizerken ne de bugünlerde izlemeden yorum yapıyor anlamını çıkarıyorum. En çok merak ettiğim konu videolardan anlaşılmayacak olan mental özellikleriydi. Yani bencil midir, oyun zekası var mıdır vs. Bu konuda güzel bilgiler verdin teşekkürler. Bir de M5 mevzusu vardı demin. Eğer Keita'yı 8 milyon kusüre satıp Cana+Pino'yu 7 milyon'a almışsak çok karlı bir iş yapmışız demektir. Yani Pino'ya soru işareti gibi bakanlar için bile bu alışveriş bir M5 satıp yerine başka bir M5 + ? almak gibi olmuş. :D

ligde adam dökuluyordu.

Futbolcuyu "büyük" yapan şey önce yeteneği sonra takımıdır. Pino'da yetenek tamam gelirse takım da tamam olur. Messi'yi düşün.Barcelona yerine başka takımda oynasa inan bu denli büyük olmazdı bunun en büyük örneği de Arjantin Milli Takımı'ndaki performansı. Futbolcunun başarılı olması için etrafındaki oyuncuların da görevlerini yapabilecek kapasitede olması lazım.Onun için Charleroi ile Galatasaray'daki Pino performansını bir tutmamalısın.

ligde adam dökuluyordu.

ona bakarsan keita da lyonda hiç oynamıyordu geldi bizde patladı

Valla ben hiç izlemedim Pino'yu ama videolardan gördüğüm kadarıyla tekniği ve sürati Keita kadar var. Keita'ya oranla ilk etapta gözüme çarpan tek eksikliği fizik gücü gibi duruyor. İstikrarsız diye eleştiriliyor ama Keita'nın da pek istikrarlı bir sezon geçirdiğini söyleyemeyiz. Keita gibi tek başına maç alabilecek bir oyuncu değildir belki ama ben oyun planımızın iyi bir orta saha kurgusuyla böyle kişisel becerilere mahkum olmayacağını düşünüğümden bu eksikliği fazla hissdeceğimizi inanmıyorum. Ayrıca geçen sezon da gündemimizde olan bir oyuncuydu Keita gelmeden önce, bu da demek oluyor ki gerçekten Rijkaard'In istediği ve takip ettiği bir isim. İyi çıkar kötü çıkar izlemediğim için benim için kapalı kutu ama en çok geçen sezon bu adamı bize yedirmezler diyenlerin şimdi çamur atma peşinde olmasına şaşırıyorum. Demek ki çoğu kişi bu adamı ne geçen sezon methiyeler dizerken ne de bugünlerde izlemeden yorum yapıyor anlamını çıkarıyorum. En çok merak ettiğim konu videolardan anlaşılmayacak olan mental özellikleriydi. Yani bencil midir, oyun zekası var mıdır vs. Bu konuda güzel bilgiler verdin teşekkürler. Bir de M5 mevzusu vardı demin. Eğer Keita'yı 8 milyon kusüre satıp Cana+Pino'yu 7 milyon'a almışsak çok karlı bir iş yapmışız demektir. Yani Pino'ya soru işareti gibi bakanlar için bile bu alışveriş bir M5 satıp yerine başka bir M5 + ? almak gibi olmuş. :D

evet m5+ 330 Xd almis oluyoz :D

Doğru düzgün izleyen olduysa farketmiştir adam iki ayağınıda çok etkili kullanıyor . Bunu videolardan farketmek bile mümkün. Dayanıklılık, sürat, dikine gitme, oyunu okuma ( oyun zekası ), şutları (özellikle şutları ), top sürme olumlu özellikleri. İki ayağıda etklli olduğu için 2 kanattada oynayabiliyor. Bence çok yaralı bi transfer olacak.

çok abartıyoruz gelirse çok önemli bir transfer olmaz monaco da yedek bir adam bu ya

Geri
Üst Alt