# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino

nedir arkadaşlar her yerde geldi vs renklerine kattı GS gibi laflar dönüyor, hala bir netlik yok mu?

Pino Keita'dan daha zeki bir futbolcu,daha akıllı oynuyor,pasları Keita'ya nazaran daha etkili,Pino,Arda ve eğer kalırsa Elano'nun performansını da artırır,arkalarını da Cana-Makoun ile sağlama aldık mı dadından yenmez :)

Pino Keita'dan daha zeki bir futbolcu,daha akıllı oynuyor,pasları Keita'ya nazaran daha etkili,Pino,Arda ve eğer kalırsa Elano'nun performansını da artırır,arkalarını da Cana-Makoun ile sağlama aldık mı dadından yenmez :)

Cana - N'Guemo ikilisini tercih ederim hem daha ucuz hem daha genc

Geçen sezon 4-5 maçı tek başına aldıran, iyi oynamıyor dedikleri maçlarda takımdaki diğer oyunculardan çok daha etkili oynayan, takım sanki çok istikrarlıymış da bir tek Keita istikrarsızmış gibi istikrarsız diye eleştirilen, deplasmanlarda tüm takım dökülüyorken ara sıra kendi çabasıyla bir şeyler yapamaya çalışan Keita'yı satıp yerine alemci, çok daha egoist, geçen sene sadece 14 maça çıkmış, Monaco gibi 2. sınıf bir Fransız takımında kendini kabul ettirememiş,fizik olarak çok daha güçsüz bir oyuncu olan Pino'yu istemiyorum..Umarım pürüz çıkar..

Geçen sezon tek başına 4-5 maçı tek başına aldıran, iyi oynamıyor dedikleri maçlarda takımdaki diğer oyunculardan çok daha etkili oynayan, takım sanki çok istikrarlıymış da bir tek Keita istikrarsızmış gibi istikrarsız diye eleştirilen, deplasmanlarda tüm takım dökülüyorken ara sıra kendi çabasıyla bir şeyler yapamaya çalışan Keita'yı satıp yerine alemci, çok daha egoist, geçen sene sadece 14 maça çıkmış, Monaco gibi 2. sınıf bir Fransız takımında kendini kabul ettirememiş,fizik olarak çok daha güçsüz bir oyuncu olan Pino'yu istemiyorum..Umarım pürüz çıkar..

Genel olarak katılıyorum ama geldikten sonra bize desteklemek düşer.

Ayrıca bu saatten sonrada pürüz çıkmasın kamp bitti bitiyor

Millet geldi diyor hatta fb maçında oynayacak diyor aklım karıştı.

Genel olarak katılıyorum ama geldikten sonra bize desteklemek düşer.

Ayrıca bu saatten sonrada pürüz çıkmasın kamp bitti bitiyor

Geldikten sonra tabii ki destekleyeceğiz ama gelmeden önce son sallamalarım bunlar..:p Umarım bizde kendini aşar da takıma katkı sağlar..Ama ben umutsuzum bu transferden..Özellikle istikrar ve karakter konusunda pek iyi bir ünü yok Pino'nun..

ona bakarsan keita da lyonda hiç oynamıyordu geldi bizde patladı

Önce biraz arastir,

52 maç oynadi Keita Lyonda 2 sezonda Wiki'ye göre. Ondan önce 84 maç Lillede.

Pino 30 küsür maç yapti 2 sezondur. Keitaya istikrarsiz diye elestiriliyordu.

Skorer kimligi kötu diyorlardi ama bu adam ondan daha istikrarsiz ve daha az skorer.

+Keita'yi herkes Lilleden az çok taniyordu ve ne yapabileceklerini, kapasitesi ne oldugunu. Ben Pinoyu az çok izledim ve bana iyi izlenim vermedi. Turkcell kasap liginde bunun bacagini eline verirler

13661_200x250.jpg

Néné yi de alsaydik super olurdu bee

Önce biraz arastir,

52 maç oynadi Keita Lyonda 2 sezonda Wiki'ye göre. Ondan önce 84 maç Lillede.

Pino 30 küsür maç yapti 2 sezondur. Keitaya istikrarsiz diye elestiriliyordu.

Skorer kimligi kötu diyorlardi ama bu adam ondan daha istikrarsiz ve daha az skorer.

+Keita'yi herkes Lilleden az çok taniyordu ve ne yapabileceklerini, kapasitesi ne oldugunu. Ben Pinoyu az çok izledim ve bana iyi izlenim vermedi. Turkcell kasap liginde bunun bacagini eline verirler

13661_200x250.jpg

Pinonun 23 yaşında oldugunu unutma yalnız.You tubede ki videosunu izlediysen 9 dakkalık orda güçlü teknik iki ayağınıda kullanabilen bir adam oldugunu görürsün.Daha adam gelmeden sallamaya başlamayın ya.Ribery de bize gelmeden kimse tanımıyordu bizde yıldız oldu.Pinonun bacağını eline verirlerse heralde stochun kafası kopar o fizikle.Ben güveniyorum Pinoya bizde yükselişe geçicek.Bu arada bende Keita yı çok severdim ama giden gitti yapıcak bir şey yok.

Keşke biraz yakışıklı olaydı bu Pino.

Kewell'dan,Neill'dan sonra, pek alışılagelmiş bir tip değil :)

beklentimizin baya altinda ve sönük bir transfer. umarim kendini asar ve bize katkisi olur.

Geçen sezon tek başına 4-5 maçı tek başına aldıran, iyi oynamıyor dedikleri maçlarda takımdaki diğer oyunculardan çok daha etkili oynayan, takım sanki çok istikrarlıymış da bir tek Keita istikrarsızmış gibi istikrarsız diye eleştirilen, deplasmanlarda tüm takım dökülüyorken ara sıra kendi çabasıyla bir şeyler yapamaya çalışan Keita

Ustad, saygi ve sevgiler.

Geri
Üst Alt