# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino

Bu adam Giovanni Dos Santos'un biraz daha iyisi. Hem teknik hemde fizik olarak. Giovanni'yi beğenen bir insan olarak güzel bir transfer olduğunu düşünüyorum.

Peki Keita kimdi bize gelmeden önce?

Barcelona'nın mı futbolcusuydu.

Keita'yı kaç kere seyrettiniz? O. Lyon'da müzmin yedek durumundaydı. Oynadığı maçların hepsi sonradan oyuna dahil olarak sayılır.

Burda Keita süper diyen kişilerin %90'ı, Youtube'den gördü ve tanıdı. Ve herkes Keita'yı C. Ronaldo sandığı için sanki asrın futbolcusunu kaçırmışız gibi davranıp "Pino'dan iyi. Gio'dan iyi, kimse Keita'dan iyi olamaz" gibi laflar ediyorsunuz.

Pino ile Keita arasında fark yok sayılır. Ben Gio'nun gelmesini tercih ederim. İkisinden de iyi futbolcu. Mentali yeter.

Nereye fark yok ya. Keita'dan bahsediyoruz bu adam 2007 senesinde Fransa'da en iyi oyuncu seçildi.

Keita Kadar Teknik degil ama Daha takım oyuncusu gibi cok izlemedim bek fikrim yok ama bize böyle alıp yara yara götürüp aynı zamandada bitirebilen kanat lazımdı 2-3 milyon € gibi bonservislede alındıysa iyi iş yapmıs oluruz

belki +2 için alınmış transfer olabilir cana ve pino gelirse 3 tane daha oyuncu gelecek demek bu 3 taneden en az biri kanattır heralde bence güzel bir trasnfer oldu ne olursa olsun

Alıcagımız 5 yabancıdan 2 si bunlar olsa bir banko ortasaha alıcaklar bence geri kalan 2 lide genc gelecek vaadeden ucuza alınacak oyuncular olacaktır diye düşünüyorum

Bence pino ile keitayı cana ilede annan karşılaştırmak biraz abes...Çünkü oyuncu maliyetlerini göz önüne alınca keita ve cananın daha iyi performans sergileme ihtimali çok daha fazla..Ama 5 yabancı transferi yapacaksak ve elimizde 15 mlyn euro transfer bütçesi varsa alacağımız en pahalı adam 7 mlyn euro civarında olur bana göre o yüzden cana+kim olursa diğer 3 kontenjan için çok bilindik isimler değil pino gibi biraz riskli transferler yapılabilir....Tabi bide elanoyu satma durumumuz var ki o zaman tüm olay farklı bi boyut alır....

Pino hakkında peşin hükümlü olmayın. Adamın CV'si çok da kötü değil. Yetenekli, potansiyeli olan bir futbolcu. Ribery geldiğinde herkes anelka'nın bonusu diyordu, kimse tatmin olmamıştı, beğenmemişti adamı. Ribery gibi olur demiyorum ama sanıldığı kadar büyük hayal kırıklığı değil. Takıma bir an önce uyum sağlaması lazım potansiyelini gösterebilmesi için. Ayrıca geçirdiği sakatlıkların hepsini tamamen atlattı. Peşn hükümlü olmasın kimse, sahada bir görelim, ondan sonra konuşuruz.

Keitayla karşılaştırmayın pinoyu.

Bencede biri kariyerinin sonlarına gelen bi oyuncu bu belkide son para edecek transferi diğeri ise bu haliyle keita kadar iyi olmayan ancak keitaya göre çok daha makul ücretlere gelip oynayacak potansiyeli olan bi oyuncu..

Ben en azından Gio'nun bize 6 ayda verdiği katkıdan daha fazlasını verebileceğini düşünüyorum. Gio'dan daha iyi dutbolcu demiyorum, yanlış anlaşılmasın ama Gio'nun herkesin çok çok beğendiği beni pek tatmin etmeyen 6 aylık performansını gösterebileceğini düşünüyorum Pino'nun. Eğer makul da bir fiyata anlaşıldıysa Cana'nın da gelmesi şartıyla :D beni tatmin eder. Böyle genç yaşlarda alınan, ileride satışı olabilecek transferlerin uzun vaadede zararı, riski olmaz. Fransa'dan da hiç ağızımız yanmadı henüz, oyuncuyu hiç izlemediğim için birşey diyemiycem, gelsin bir görelim önce. Hem buad adamın geçen sene ismi gündeme geldiğinde çoğu herkes olumlu görüş belirtmemiş miydi sanki? :)

Bencede biri kariyerinin sonlarına gelen bi oyuncu bu belkide son para edecek transferi diğeri ise bu haliyle keita kadar iyi olmayan ancak keitaya göre çok daha makul ücretlere gelip oynayacak potansiyeli olan bi oyuncu..

Aslında taraftar çok birşey istemiyor böyle hareketlilik kazandıran ateş veren bir futbolcu olursa kazanır Pino.

Aslında taraftar çok birşey istemiyor böyle hareketlilik kazandıran ateş veren bir futbolcu olursa kazanır Pino.

Videolardan gördüğüm kadarıyla keita gibi hızlı ama vücudunu onun kadar iyi kullanıyor mu o konuda yorum yapamam fakat sağ tarafa hareket getireceği kesin...O yüzden tribünleri heyecanlandırabilecek bi futbolcu...Ama çözemediğim bi nokta var oda bencillik konusu.Çoğu arkadaş bencil diyor ama videol arda kaleye vurduğu pozisyonları zaten tek başına sürüklemiş yani pas atabileceği oyuncu yok....

Videolardan gördüğüm kadarıyla keita gibi hızlı ama vücudunu onun kadar iyi kullanıyor mu o konuda yorum yapamam fakat sağ tarafa hareket getireceği kesin...O yüzden tribünleri heyecanlandırabilecek bi futbolcu...Ama çözemediğim bi nokta var oda bencillik konusu.Çoğu arkadaş bencil diyor ama videokarda kaleye vurduğu pozisyonları zaten tek başına sürüklemiş yani pas arabileceği oyuncu yok....

Ayaklarda iş var gibime geliyor. kanat oyuncusu soldada denenir aslında. bireysel olarak birşey yapmaya çalışıyor ama takımda oynadıkca Takım oyununa döner. geliştirirse kendini çok güzel olur.

Giovani ' yi alsaydık zamanında gerek falan kalmayacaktı bu adama. .

Pes te alıp yetiştirdiğim ve gelişen iyi bir oyuncudur hep ucuza alıp iyi paraya satarım iyi oldu:D

Ayaklarda iş var gibime geliyor. kanat oyuncusu soldada denenir aslında. bireysel olarak birşey yapmaya çalışıyor ama takımda oynadıkca Takım oyununa döner. geliştirirse kendini çok güzel olur.

Bana göre sağ kanada düşünülen bi oyuncu solda arda ve serdar özkan bir adım önde sanki pinodan..Ayrıca yatırım amacıyla alınan bi futbolcu yani bu yüzden kendini geliştirmesi en büyük amaç..

Geri
Üst Alt