# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino

Bana göre de ilk 11 için düşünülmeyecek bir oyuncu hatta düşünülmemeli. İleri üçlü'ye iyi bir alternatif olmalı.

pinoi.jpg

Peki Pino'nun Fm ratinglerinden ne anlıyoruz... Acceleration, Pace, Dribbling, Agility, Stamina 15 ile bir sağ açıkta olması gereken her şey var bunu görüyoruz... Crossing'i 12 ile biraz düşük, orta kesmesinin daha yüksek olmasını isterdik diyoruz... ancak Tecnique 16, First Touch 16, Flair 15, Creativity 14 ile yeri geldiğinde top cambazına bağlarım mesajını da alıyoruz... Imp. Matches 15, Pressure 12 ile baskı altında oyunumuz iyidir mesajı veren Pino, Adaptability 7 ile ne işim var benim bu Türkiye'de diyebilecek bir adam imajı çiziyor... Tackling 3, Marking 4, Positioning 7, Teamwork 6 ile de ya bu defans felan beni hiç bulaştırmasanız demekte... Winger pozisyonu için aldığı %72,37 ile yıldız olamayacak iyi bir kanat adamı portresi çiziyor...

Bana göre sağ kanada düşünülen bi oyuncu solda arda ve serdar özkan bir adım önde sanki pinodan..Ayrıca yatırım amacıyla alınan bi futbolcu yani bu yüzden kendini geliştirmesi en büyük amaç..

Bir gelsinde zamanla oluşur herşey :) saçlarıda şekilmiş :D

Giovani ' yi alsaydık zamanında gerek falan kalmayacaktı bu adama. .

Harbiden burda yazılan anlamsız, saçma sapan bazı yorumlara anlam veremiyorum.(Mantıklı yorumlar yapanları tenzih ederim).Ne kadar sallama meraklısı olmuşuz? Şu dünya'da pino ile gio'yu aynı ölçüde kıyaslamak için harbiden futboldan anlamamak gerek. Aslında bir ada da 40 sene futbolsuz kalsa bile bir insan böyle yorum yapamaz. Kardeşim şu gio,gio diye ağzınıza sakız ettiğiniz adamın bir tane adamı çalımladığını ,bir asist yaptığını, sorumluluk alarak takımını gol pozisyonuna soktuğunu,gol attığını gördünüz mü?(Dünya kupası dahil),Tamam pino hakkında kesin şeyler söyleyemeyiz,faydalı olur olmaz o tartışılır ama yetenek bazında pino ile gio'yu bir tutmak abesle iştigaldir. Pino bildiklerimiz,gördüklerimiz ve okuduklarımız ışığında keita benzeri topla oynaması seven, keita'dan daha süratli ve oyuna pas,orta anlamında katkısı keita'dan daha fazla olabilecek bir oyuncu. Bakın ne diyorum? "olabilecek" diyorum. Takım oyunu içinde gösterdiği performans, takıma alışması ayrı unsurlar. Ama pure(saf) yetenek bazında takımda fark yaratmayacağını görmek, inanmak futbolun "güzel oyun" ilkelerine ihanetir. veya tam anlamıyla pesimistlik. veya sallamayı hobi haline getimektir. Dün "hazard'tan cacık olmaz", bugün "pino 2.carusca olur" , " pino keita ve gio'nun yarısı olamaz" yorumlarını veya yorum adı altında yapılan sallamaları okuduktan sonra harbiden futboldan , güzel futbol sohbetlerinden soğudum. Eleştirinin bile bir seviyesi olmalı. Herkes farklı düşünceler söyleyebilir ama nesnel olarak algılanan şeyler üzerine de tartışma yapılmaz ki.

Yok bide lorik cana'ya sallayanlar var; hani her maç kırmızı görürmüş! Yaww bari sallıyorsanız bari destekli sallayın, gidip biraz araştırın bu adam son 4-5 senede kaç kırımızı kart görmüş bir bakın? Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.

Yok bide lorik cana'ya sallayanlar var; hani her maç kırmızı görürmüş! Yaww bari sallıyorsanız bari destekli sallayın, gidip biraz araştırın bu adam son 4-5 senede kaç kırımızı kart görmüş bir bakın? Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.

Şunuda göz önüne almak lazım adamın futbol kariyeri sert futbola müsait liglerde geçmiş..EPL ve Fransa 1. ligi

Tamam işte tam aradığımız adam. Süper Lig'de sert geçer.

Bende öyle diyorum üzerine gelen oyuncuyu yıldıracak bi oyuncu inanılmaz sert evet bazen sertliğin dozunu kaçırıyor ve uzun mesafelerde hız problemi yaşayabiliyor ama aradığımız önlibero ..Yinede bunlar takım sürekli eksik bırakma riski oldugu gerçeğini görmemize engel olmamalı.

Keita'nın gölgesinde kalacak !

Bu takımdan Hagi'ler Şükür'ler Taffarel'ler gitti , Keita gitmiş ne olacak.

keita nın yarısı etmez pino boşuna kasmayın.

hamburg hollanda ligine

galatasarayda fransa ve ingiltere liglerine yöneliyor :)

GS Scout bölümünde önermiştim,yüksek potansiyel var Pino'da,kendini henüz tam olarak gösteremedi,istikralı performans gösteremedi

ama kendine güven bir teknik direktörle sükse yapar kesinlikle.

Sebebini öğrenebilimiyim peki niye??

fransa nın aydın yılmaz ını alıyoruz,senelerdir patlama yapacak diye beklenen bi türlü patlayamayan,istatistik olarakta berbat bi adam,bu sene izlediğim maçlarda da hiç bi varlık gösteremedi,17 maçta oynamış zaten,keita ile KESİNLİKLE karşılaştırılamaz.

Uğur Meleke geçen sene,bu adamı öve öve bitirememişti.Resmi açıklamar gelmedi,bakalım hayırlısı.

Geri
Üst Alt