# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino

Ben de senin yorum yapmamanı tercih ederim. Vah ki ne vah, şu adamı izlemeden yapılan boş,beşel yorumlar yok mu, biraz gidin futbol öğrenin.

Abi sen izledin mi bu adamı nasıl oyuncudur ? Youtube'dan baktım iyi ayağınıda iyi kullanan bir adama benziyor.

Cok sıradan bir oyuncu ... Aydın veya Serdar Ozkan varken Pino gibi senelerdir , Fransa'da patlama yapıcak diye bir adamı kusura bakma ilk 11'e koymam . Monaco gibi bir takımda bile senede 10-15 mac oynuyan bir adam . Bizim carrusca'da bir zamanlar U-20de harikalar yaratmıstı . Pino'nun da benzer bir gecmisi var . Ama bu suan icin yeterli oldugu anlama gelmiyor . Pino maalesef aradıgımız isim degil . Cana tamam kriterlerime uyan bir isim ama Pino gercekten avrupa liglerinde sıradan bir oyuncu .

Sıradan ne demek? sıradan=vasat demek. Ve bu nitelemeyi en çok senin bu mantık dışı yorumun hakediyor. Senin yorumların kadar mantık dışı birçok gereksiz yorum okuyorum. ve resmen üzülüyorum. Bu kadar futbolu seven bir ülkede nasıl böyle futboldan uzak yorumlar yapılıyor diye. Hani adam bencil dersin, koşmuyor dersin, formsuz dersin bir derece anlarım ama sıradan ne demek? Git bi kaç video'sunu izle kendine gel. Bu adama sıradan demek için harbiden aşmış olmak lazım.

Resmen komedi. Akşam akşam güldürdün beni.

Adamın kariyeri bizim Carruscaya benziyor. Kolombiya liginden Monacoya 4 sene önce 3 milyon euro gibi bir paraya gelmiş, yıldız adayı olarak. Sonrada Monaco da başarılı olamammış, kiralık olarak gittiği takımlardada birşey verememiş. Yani buda Carrusca gibi ellerinde patlamış, şimdi verdikleri parayı çıkarmaya çalışıyorlar. Olursa çok gereksiz bir transfer olur.

Sıradan ne demek? sıradan=vasat demek. Ve bu nitelemeyi en çok senin bu mantık dışı yorumun hakediyor. Senin yorumların kadar mantık dışı birçok gereksiz yorum okuyorum. ve resmen üzülüyorum. Bu kadar futbolu seven bir ülkede nasıl böyle futboldan uzak yorumlar yapılıyor diye. Hani adam bencil dersin, koşmuyor dersin, formsuz dersin bir derece anlarım ama sıradan ne demek? Git bi kaç video'sunu izle kendine gel. Bu adama sıradan demek için harbiden aşmış olmak lazım.

Resmen komedi. Akşam akşam güldürdün beni.

birader ben sana sabrinin öyle bi videosunu hazırlarım ki izleyen dünyanın en iyi beki der..yaw bırakın artık bu saçmalıkları videodan izlediğiniz adamları dünyanın en iyi oyuncusu gibi görüyosunuz..tamam pinoya kötü oyuncu demiyorum ama iyi oyuncu da demiyorum..adamda potansiyel var ama ona bakarsak aydında da potansiyel vardı..asıl iş onu ortaya çıkarmak..pino henüz kendini kanıtlayamadı..ve bana kalırsa başarısız olma ihtimali fazla..

Gelirse eleştirerek bir yere varamayız ama benim de temennim gelmemesi yönünde... Gelirse de destekleriz ama yeni bir carrusca vakası yaşarsak bu sefer pek hayırlı olmaz

keitanın yerine kendini kanıtlamış bir oyuncu istiyorum gittiği hiçbir takımda parlayamamış biri gelip bizdemi parlayacak gelmez inşallah

Buna verilecek parayla Volkan Şen alınsa keşke. Ben de olumsuz bakıyorum Pino'ya.

keitanın yerine kendini kanıtlamış bir oyuncu istiyorum gittiği hiçbir takımda parlayamamış biri gelip bizdemi parlayacak gelmez inşallah

Daha kaç takımda oynamış ki renkdaş. Hemen böyle yorum yapmamak lazım; ayrıca monaco ile bizim sistemimiz ve oyuncu kalitemiz arasında bir ton fark var bunlarıda göz önünde bulundurmak lazım. Takım içinde görmeden yorum yapmak zor ama şunu diyebiliriz kutudan ne çıkacağı belli değil. İzlenildiğinde kötü bir adam gibi gözükmüyor bu yüzden bize katkısı belki keitadan daha fazla olabilir. Kimse kusura bakmasın keita olağanüstü yetenekleri de olsa sisteme uyan bir futbolcu değildi.

Daha kaç takımda oynamış ki renkdaş. Hemen böyle yorum yapmamak lazım; ayrıca monaco ile bizim sistemimiz ve oyuncu kalitemiz arasında bir ton fark var bunlarıda göz önünde bulundurmak lazım. Takım içinde görmeden yorum yapmak zor ama şunu diyebiliriz kutudan ne çıkacağı belli değil. İzlenildiğinde kötü bir adam gibi gözükmüyor bu yüzden bize katkısı belki keitadan daha fazla olabilir. Kimse kusura bakmasın keita olağanüstü yetenekleri de olsa sisteme uyan bir futbolcu değildi.

saygı duyuyorum sana :=) Kafamızda taraftar olarak soru işaretleri var . Videolar ne kadar ölçü olmasada bitiricilik pek göremedim ki videolarda genelde attığı güzel golleri koyarlar bu adamın 1-2 tane dışında golü yok nerdeyse . 4-3-3 'ün sol forvet diye tabir ettiğimiz bölgesine bence iyi bir tercih değil :)

birader ben sana sabrinin öyle bi videosunu hazırlarım ki izleyen dünyanın en iyi beki der..yaw bırakın artık bu saçmalıkları videodan izlediğiniz adamları dünyanın en iyi oyuncusu gibi görüyosunuz..tamam pinoya kötü oyuncu demiyorum ama iyi oyuncu da demiyorum..adamda potansiyel var ama ona bakarsak aydında da potansiyel vardı..asıl iş onu ortaya çıkarmak..pino henüz kendini kanıtlayamadı..ve bana kalırsa başarısız olma ihtimali fazla..

hah hah, sen hazırladığın videoda sabri'nin sabri olmadığına bi tek kendin inanırsın. Nasıl bir futbola bakıştır ki bu, sabri'den dünyanın en iyi beki yaratmak? Kumaşı iyi adama baktın mı ilk görüşte kendini belli eder. Gerek top kontrolü,gerek pasları gerek hareket tarzı. Bu adam topla iyi anlaşıyor dersin. En basiti top ayağına yakışıyor dersin. Ama gidip sabri'den, istersen sinema filmi çek yenetek fakiri olduğu gizleyemezsin. Hayır herkes iyi futbolcudan anlamaz. Bakar bakar vasat der geçer. Aynı senin hikaye. Önemli olan bakmak değil görmek.

hah hah, sen hazırladığın videoda sabri'nin sabri olmadığına bi tek kendin inanırsın. Nasıl bir futbola bakıştır ki bu, sabri'den dünyanın en iyi beki yaratmak? Kumaşı iyi adama baktın mı ilk görüşte kendini belli eder. Gerek top kontrolü,gerek pasları gerek hareket tarzı. Bu adam topla iyi anlaşıyor dersin. En basiti top ayağına yakışıyor dersin. Ama gidip sabri'den, istersen sinema filmi çek yenetek fakiri olduğu gizleyemezsin. Hayır herkes iyi futbolcudan anlamaz. Bakar bakar vasat der geçer. Aynı senin hikaye. Önemli olan bakmak değil görmek.

Kendi futbolcunuzu yermekten başka bir b.k yaptığınız yok.Sabri gibi bir beki şuanda almak için Türkiye'de herhangi bir takımın bütçesi yetmez.Bırakın bu işleri artık illa futbolcuların yabancımı olması lazım gözünüzde değerli olması için.Benim gözümde Maicon ve Alves'den sonra Sabri vardır.Bu kadar açık ve net.B.k atacağınız zaman alt yapıdan yetişen futbolcuları bari ayırında ondan sonra atın b.kunuzu.

Fazla izlemedim Pino'yu. İzlediğim kadarıyla bileklerine hakim, tekniği gayet iyi, çokda hızlı ve mücadelelerden hemen pes etmeyen bir yapısı var. Güçlü fiziği yok ama dediğim gibi hırslı bir oyuncu. Böyle genç ve gelecek vaadeden isimleri herkes takımında görmek ister.

Geri
Üst Alt