- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
New zidane
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Slovakya maçı attığı gole rağmen, iyi oyuncu orası kesin ama abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Overrated bi topçu.KAFA Sports Youtube kanalında konuşan Sergen Yalçın, "Jude Bellingham yıldız futbolcu değil" dedi.
Kendisine Bellingham'ın La Liga'da yılın oyuncusu seçildiği hatırlatılan Yalçın, “Nerede oynuyor? Real Madrid. Osasuna’da yapsın bunları görelim. Real Madrid’de ben de oynasam o kadar gol atarım. Yıldız oyuncu maçı tek başına çevirebilendir. Bellingham, hangi maçı çevirdi?” diye konuştu.
Bu Sergen cidden bazen salak salak konusuyor.KAFA Sports Youtube kanalında konuşan Sergen Yalçın, "Jude Bellingham yıldız futbolcu değil" dedi.
Kendisine Bellingham'ın La Liga'da yılın oyuncusu seçildiği hatırlatılan Yalçın, “Nerede oynuyor? Real Madrid. Osasuna’da yapsın bunları görelim. Real Madrid’de ben de oynasam o kadar gol atarım. Yıldız oyuncu maçı tek başına çevirebilendir. Bellingham, hangi maçı çevirdi?” diye konuştu.
Bu herifin kendi becerisiyle şampiyon olma ihtimali sıfır.KAFA Sports Youtube kanalında konuşan Sergen Yalçın, "Jude Bellingham yıldız futbolcu değil" dedi.
Boyle yaparak konusulmak istiyor sürekli bu yanlıs tahmin olaylarından sonra anladı yurumeye calısıyor sacma salak seyler diyerekBu Sergen cidden bazen salak salak konusuyor.
Gecende benzer seyi Guardiola icin soylemisti, yok Super Ligde bir anadolu takimin basina gecsin de tiki taka futbolu oynatip CL kazansin falan diyor bazen kufur edesim geliyor oyle konustugunu gorunceBoyle yaparak konusulmak istiyor sürekli bu yanlıs tahmin olaylarından sonra anladı yurumeye calısıyor sacma salak seyler diyerek
Diyorum ya bu patladıgı bir sonuç vardi sanirım ukrayna onunla twittera dusup konusuldugunu gordugunden beri surekli saçmalıyor herifGecende benzer seyi Guardiola icin soylemisti, yok Super Ligde bir anadolu takimin basina gecsin de tiki taka futbolu oynatip CL kazansin falan diyor bazen kufur edesim geliyor oyle konustugunu gorunce![]()