jude bellingham

Zidane mi?
Cocuk tum mac birsey yapmayip sansa bala carpan topa vurup gol atti.
O gol olmasaydi su an ulkesine donemeyecek kadar elestirilecekti.
Cok balli bir mac oynadi Ingiltere ve acik ara turnuvanin en buyuk hayal kirikligi.

KAFA Sports Youtube kanalında konuşan Sergen Yalçın, "Jude Bellingham yıldız futbolcu değil" dedi.

Kendisine Bellingham'ın La Liga'da yılın oyuncusu seçildiği hatırlatılan Yalçın, “Nerede oynuyor? Real Madrid. Osasuna’da yapsın bunları görelim. Real Madrid’de ben de oynasam o kadar gol atarım. Yıldız oyuncu maçı tek başına çevirebilendir. Bellingham, hangi maçı çevirdi?” diye konuştu.

KAFA Sports Youtube kanalında konuşan Sergen Yalçın, "Jude Bellingham yıldız futbolcu değil" dedi.

Kendisine Bellingham'ın La Liga'da yılın oyuncusu seçildiği hatırlatılan Yalçın, “Nerede oynuyor? Real Madrid. Osasuna’da yapsın bunları görelim. Real Madrid’de ben de oynasam o kadar gol atarım. Yıldız oyuncu maçı tek başına çevirebilendir. Bellingham, hangi maçı çevirdi?” diye konuştu.
Slovakya maçı attığı gole rağmen, iyi oyuncu orası kesin ama abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Overrated bi topçu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sergen cidden bazen salak salak konusuyor.

Bu herifin kendi becerisiyle şampiyon olma ihtimali sıfır.

2021'de neler döndü kim bilir. Hatay olayı bile başlı başına yeter.

Turnuvadaki oyununu goren, futbol tarihinin en overrated balonlarindan oldugunu dusunur. Berbat bi turnuva gecirdi.

Boyle yaparak konusulmak istiyor sürekli bu yanlıs tahmin olaylarından sonra anladı yurumeye calısıyor sacma salak seyler diyerek
Gecende benzer seyi Guardiola icin soylemisti, yok Super Ligde bir anadolu takimin basina gecsin de tiki taka futbolu oynatip CL kazansin falan diyor bazen kufur edesim geliyor oyle konustugunu gorunce :D

Gecende benzer seyi Guardiola icin soylemisti, yok Super Ligde bir anadolu takimin basina gecsin de tiki taka futbolu oynatip CL kazansin falan diyor bazen kufur edesim geliyor oyle konustugunu gorunce :D
Diyorum ya bu patladıgı bir sonuç vardi sanirım ukrayna onunla twittera dusup konusuldugunu gordugunden beri surekli saçmalıyor herif ;D

Yaşına göre iyi topçu sadece

Clde ve euroda iyi maçına denk gelmedim

Real bunun yerine sociedaddaki bask isimli adamlardan birini koysa çok bişi değişmez sanki

ben ondan iyi oynarım falan da demiştir

Overrated bir oğlan ama Sergen maalesef futbol yorumculuğunda facia.

Ağır ovverated bir oyuncu. Kesinlikle Ballon D'or alacak bir kapasitesi yok. Fizik gücüyle pozisyon hazırlıyor. Pas kalitesi standart. Oyun görüşü , ara pası gibi özellikleri top class değil. Evet seviyesi yüksek ama süperstar diyemem asla.

Geri
Üst Alt